Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حمزه‌زاده رییس سازمان سینمایی حوزه هنری در واکنش به ادعای انتساب سریال «دل» به حوزه هنری، عنوان کرد که حتی یک ریال در هیچ سریال شبکه خانگی سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری، محمد حمزه‌زاده رییس سازمان سینمایی حوزه هنری به ادعا‌هایی که سریال «دل» را به حوزه هنری (موسسه هنر‌های تصویری سوره) نسبت داده با انتشار پستی در اینستاگرام خود واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در متن توضیحات حمزه‌زاده با عنوان «پاسخ به یک ادعا» آمده است.

اخیراً خبری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن ادعا شده است سریال «دل» به کارگردانی آقای منوچهر هادی متعلق به حوزه هنری است و با سرمایه‌گذاری این نهاد تولید شده است. غیر از ما که این خبر را دروغ می‌دانیم، دست‌کم ۲ جای دیگر هم می‌توانند آن را تکذیب کنند؛ اول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که پروانه ساخت و مالکیت سریال‌های خانگی را صادر می‌کند. در پروانه مالکیت محصولات تصویری معلوم است که چه کسانی سرمایه‌گذار و مالک قانونی محصول هستند.

دوم خود مالکان سریال که لابد نباید مایل باشند اموال آن‌ها شریک دروغین پیدا کند.

اما علت انتشار چنین اخباری شاید وجود نام آقای سعید خندق‌آبادی در پروژه باشد. لازم است بگویم از وقتی ایشان خواست در این پروژه همکاری کند، از سمت خود در موسسه هنر‌های تصویری سوره استعفا داد و از جمع کارکنان حوزه جدا شد.

ادعای دروغ دیگر این است که موسسه هنر‌های تصویری ابتدا در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده و بعد کنار کشیده، چنین چیزی هم بی‌اساس است و اصولاً سیاست این موسسه شراکت در پروژه‌ها نیست و صرفاً حقوق نشر محصولات را می‌خرد. مثل بسیاری از محصولات سینمایی و تصویری، پیشنهاد خرید حق نشر سریال «دل» هم در شورای متن موسسه بررسی شد و به تصویب نرسید.

تاکید می‌کنم که حوزه هنری و موسسات آن هیچگاه، حتی یک ریال در هیچ سریال شبکه خانگی، سرمایه‌گذاری نکرده است. اخبار و ادعا‌های دیگری نیز درباره عملکرد موسسه هنر‌های تصویری سوره مطرح شده که ان‌شاالله در پست‌های بعدی پاسخ آن‌ها را می‌دهم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حوزه هنری شبکه نمایش خانگی سریال دل سرمایه گذاری حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۷۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم، گفت: نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت این صنعت را دوچندان کرده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست هم‌اندیشی فعالان عرصه هنری، فرهنگی و گردشگری مناطق نفت‌خیز جنوب، هنر را نشئت‌گرفته از قلب و روح انسان دانست و گفت: بهترین هنرمند در عالم خداوند متعال و خالق هستی است، زیرا جهان را به زیبایی و درستی خلق کرد و در اختیار بشر قرار داد و سپس هنر را در وجود انسان نهادینه کرد.

وی با تأکید بر اینکه در تعریف و چیستی هنر و هنرمند باید کوشید، افزود: بدون شک هنری مورد توجه است که معرفت انسانی بر آن صحه بگذارد و سبب تعالی روح انسان شود. در این صورت می‌توان به هنری ماندگار دست یافت که موجب عزت، اتحاد و بالندگی ملت و دولت شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب انقلاب اسلامی را برکت جوشش درونی خلق دانست و بیان کرد: انسان‌هایی که در صحنه میدان‌داری انقلاب اسلامی حاضر بودند، روح لطیفی داشتند و هنرشان به خلق انقلاب اسلامی منجر شد.

دانشی تصریح کرد: هر هنری که به بالندگی، طراوت و ارزش‌دهی به حرکت عظیم انقلاب اسلامی منجر شود ارزشمند خواهد بود، ازاین‌رو هر کسی را نمی‌توان هنرمند نامید. درحقیقت، هنرمند کسی است که به معرفت انسانی ارزش دهد.

وی با بیان اینکه در عرصه هنری نیازمند ایجاد جبهه فرهنگی هستیم، افزود: امروز که ندای جمهوری اسلامی در همه عالم پیچیده است، چشم اقصی‌نقاط مختلف جهان بر ماست، ازاین‌رو به پشتیبانی این حرکت عظیم انقلاب اسلامی، هنر نیز باید به‌سمت این صنعت متمایل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: صنعت نفت تاریخی ۱۱۵ساله دارد. این صنعت به همان صورت که مایه اقتدار و ارتقای اقتصاد بوده، در عرصه‌های فرهنگی نیز خوش درخشیده و حضور انسان‌های شاخص و ارزشمند در آن، گواهی بر همین مدعاست.

دانشی با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم گفت: البته مقصود تنها نفت نیست، اما نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت صنعت نفت را دوچندان کرده است، به‌طوری که اگر نفت در بحث‌های مختلف به پیشرفت برسد، می‌تواند بر جامعه پیرامونی خود نیز اثر بگذارد.

وی با تأکید بر ضرورت تفکر برای خلق هنر فاخر گفت: اگر تعقل فاخر انجام نشود هنر هیچ ارزشی ندارد. دنیای استکبار مجمع‌ها و دکترین فکری دارد که به عملکرد بیرونی آن منجر می‌شود، ازاین‌رو باید طرح نو انتخاب کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به رشد خانه‌های فکری و محتوایی با استفاده از ظرفیت خانواده بزرگ نفت اشاره و تصریح کرد: درباره خلق هنر فاخر باید تفکر کرد و سپس تصمیم‌های حاصل را به میدان آورد. در این زمینه خلأ نقشه راه در عرصه‌های گوناگون فرهنگی احساس می‌شود و در صورت تحقق آن شاهد شکل‌گیری اقتصاد هنری مبتنی بر معرفت‌شناسی هستیم که به تولید ثروت برای کشور منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد