Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد زندی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در واکنش به آتش‌سوزی ۱.۵ هکتار از اراضی شمیرانات اظهار داشت: این مناطق توسط ۶ تیم با موتورسیکلت و خودروهای مجهز به آتش‌کوب و در سه شیفت کاری رصد می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: پارک ملی لار، پارک خجیر و سرخه حصار، مجموعه حفاظتی جاجرود و منطقه حفاظت شده ورجین از جمله مهمترین مناطقی است که توسط این تیم‌ها رصد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها توسط عوامل انسانی صورت می‌گیرد، گفت: شعله این آتش‌سوزی‌ها توسط مردم در دامان طبیعت گاهی به صورت سهوی و گاهی عمدی روشن می‌شود.

زندی ادامه داد: حضور مردم بعد از پایان سه ماه قرنطینه در اماکن طبیعی و پارک‌های ملی بیشتر شده است و از این رو بیشترین آتش‌سوزی‌ها در روزهای پنجشنبه و جمعه اتفاق می‌افتد.

وی تاکید کرد: یکی از دلایل آتش‌سوزی به خاطر مرغوبیت مراتع و روشن کردن آتش در جنگل‌هاست زیرا امسال با بارش‌های خوبی که صورت گرفته است، مراتع خوبی داریم و با کوچکترین جرقه شاهد آتش‌سوزی‌ها گسترده هستیم.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه پوشش گیاهی و علوفه‌های مناطق طبیعی استان تهران غذای حیات وحش است، گفت: نباید مناطق محیط زیستی را برای زندگی و زادوولد گونه‌های جانوری از بین ببریم.

وی گفت: اگر پوشش گونه‌های گیاهی از بین برود، زندگی برای حیات وحش سخت شده و باعث منقرض شدن آنها می‌شود.

«زندی» از اجرای طرح خط آتش‌بر در مناطق تحت نظر محیط زیست تهران خبر داد و گفت: این طرح از توسعه آتش‌سوزی‌ها جلوگیری می‌کند؛ ضمن اینکه علوفه‌زنی در حاشیه جاده‌ها و ورودی‌های مناطق زیست محیطی انجام شده است.

وی ابراز داشت: دوره‌های آموزشی و ترویجی مختلفی نیز برای کشاورزان و داوطلبان در اراضی زراعی مناطق بحرانی شهرستان‌های استان تهران برگزار شده تا در این عرصه فعال شوند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران اضافه کرد: همچنین جلسه‌هایی برای هماهنگی با شهرداری تهران در خصوص وضعیت بوستان‌ها برای جلوگیری از آتش‌سوزی‌ها برگزار شده است تا ضمن آمادگی برای اطفای حریق احتمالی، شهروندان را نسبت به روشن نکردن آتش هوشیار کنند.

 وی خاطر نشان کرد: نصب تابلوهای هشداردهنده در مناطق و معابر پرتردد و نیز عرصه‌های بحرانی، تفرجگاهی و حاشیه جاده‌ها و توزیع اطلاعیه‌های هشدار دهنده ترویجی و آموزشی، انتشار آگهی، بروشور، نصب تراکت و سایر موارد با موضوع هشدار آتش‌سوزی‌های احتمالی به پیشگیری از این حوادث کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا برگ‌های سبز درختان قد علم کرده‌ای که طی هفته‌های اخیر طعمه زبانه‌های سهل‌انگاری بعضی از مردمان شد، نفس پایتخت را سرخ کرد؛ غفلتی که در صورت تکرار سهوی یا عمدی می‌تواند بوستان‌ها، مراتع و منابع طبیعی را بار دیگر طعمه آتش کند.

برچسب‌ها شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران تخریب محیط زیست شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران تخریب محیط زیست حفاظت محیط زیست استان تهران آتش سوزی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است