Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام آموزشی فراموش شده، بیشترین تاثیر را از کووید-19 گرفت. دانشگاه‌ها تعطیل شد، آموزش مجازی به راه افتاد، اعتراضات به اینترنت ضعیف و نبود زیرساخت‌ها طبق معمول به راه افتاد اما اینها همه حواشی کرونایی دانشگاه‌ها نبود.

برخی اتفاقات در دانشگاه‌ها رخ می‌دهد که فقط برخی گروه‌های دانشجویی با آنها درگیر هستند و به همین دلیل شاید خبرهای داغشان در رسانه‌ها دیده نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریات دانشجویی، شوراهای صنفی و تشکل‌های دانشجویی گروه‌هایی هستند که فعالیت‌هایشان بیش از سایر دانشجویان تحت تاثیر کرونا قرار گرفته است.

ماجرای انتخابات الکترونیکی نشریات دانشجویی چند روزی است که مطرح شده و اعتراضات زیادی به دنبال داشت و دانشجویان فعال در این حوزه صراحتا اعلام کردند با توجه به اتفاقات سال‌های گذشته اعتمادی به وزارت علوم ندارند.

نوبت به انجمن‌های علمی‌ رسیده است و آنها هم به نحوه برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی اعتراضی مشابه فعالان نشریات دانشجویی دارند. ظاهراً ماجرای بی‌اعتمادی دانشجویان به انتخابات غیرشفاف پایان ندارد، بی‌اعتمادی که البته سابقه تاریخی باعث آن شده است.

اسفند تا خرداد ماه هر سال شور و شوق و تکاپوی دانشجویان برای برگزاری انتخابات‌های مختلف اعم از نشریات و تشکل‌ها و صنفی و انجمن‌های علمی است که مهمان ناخوانده (ویروس کرونا) چشم دیدن این حجم از فعالیت اجتماعی و نشاط موقتی بین دانشجویان را هم ناشت و زیرکاسه تمام انتخابات‌ها زد.

معاونت‌های فرهنگی برخی از دانشگاه‌های مطرح از جمله تهران، علم و صنعت و بهشتی در اطلاعیه‌هایی به کانون‌ها و انجمن‌های علمی اعلام کردند که انتخابات باید به صورت الکترونیکی برگزار شود و اگر تشکلی تمایل به این کار ندارد باید انتخابات خود را تا ترم مهر سال تحصیلی آینده به تعویق بیاندازد تا شاید در آن زمان و البته متناسب به شرایط دانشگاه‌ها از لحاظ ویروس کرونا، امکان انتخابات حضوری وجود داشته باشد.

فضای بی‌اعتمادی به وزرات علوم تنها به انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی خلاصه نمی‌شود و انجمن‌های علمی نیز حاضر به برگزاری انتخابات الکترونیکی نشدند.

نبود اعتماد به مسئولان، انتخابات انجمن‌های علمی را به تعویق انداخت

فضای بی‌اعتمادی به وزرات علوم و معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها تنها به انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی یا وزرات علوم خلاصه نمی‌شود و این ظن و بد گمانی در انتخابات سایر تشکل‌های دانشگاهی نیز وجود دارد تا جایی که برخی از انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی زیر بار انتخابات الکترونیکی نرفتند و ترجیح دادند انتخابات خود را با تعویق چندماه در پاییز 99 برگزار کنند.

فرنود سمیع یوسفی دبیرکل انجمن‌های علمی دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با بیان اینکه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه تهران انتخابات انجمن‌های علمی را به مهر و آبان سال جاری موکول کرده است، گفت: تعویق زمان برگزاری انتخابات انجمن‌های علمی به این دلیل بود که دانشجویان حاضر نشدند در انتخابات الکترونیکی شرکت کنند.

وی بیان کرد که انتخابات انجمن‌های علمی بر اساس روال هر سال باید اسفند و فروردین با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار می‌شد که امسال به دلیل بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها این اتفاق نیفتاد.

به گفته سمیع یوسفی؛ دبیران انجمن‌های علمی دانشکده‌های مختلف و کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران با توجه به تعویق انتخابات، در سمت‌های خود باقی ماندند.

دانشجویان خواستار برگزاری انتخابات به‌صورت حضوری هستند

فعالان دانشجویی در انجمن‌های علمی و کانو‌ن‌های فرهنگی دانشگاه‌ها از مهندسی رای دانشجویان توسط دانشگاه‌ها، برگزاری انتخابات یک سویه در برخی دانشگاه‌ها، سوء استفاده از خلأهای قانونی در شیوه‌نامه انضباطی دانشگاه‌ها هراس دارند. انتخابات الکترونیکی انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی بر این نگرانی دامن زده و باعث شده دانشجویان تمایلی به برگزاری این نوع از انتخابات نداشته باشند.

سال گذشته برخی از انجمن‌های صنفی انتخابات خود را به صورت الکترونیک برگزار کردند که متاسفانه سطح تقلب و اعتراض در آن انتخابات بسیار گسترده بود. به این صورت که گویا افرادی که به اطلاعات دانشجویان دسترسی داشته‌اند با استفاده از شماره دانشجویی و کد ملی، اقدام به رای دادن به کاندید یا کاندیدای مورد نظر خود کرده‌اند.

امیرحسین عربی دبیر کانون فرهنگی فیلم و سینما دانشگاه علم و صنعت گفت: انتخابات کانون‌های فرهنگی باید اردیبهشت ماه به صورت حضوری برگزار می‌شد که به دلیل بیماری کرونا این انتخابات انجام نشده است.

وی درباره برگزاری انتخابات سایر تشکل‌های دانشگاهی عنوان کرد که البته معاونت فرهنگی دانشگاه علم و صنعت به تمامی تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی اعلام کرده که هر تشکلی اگر تمایل دارد انتخابات خود را به صورت الکترونیکی برگزار کند، می‌تواند درخواست خود را به معاونت فرهنگی ارائه دهد.

به گفته عربی؛ تشکل‌های دانشگاهی با توجه به عدم اطمینانی که به انتخابات مجازی دارند، هیچ تمایلی به برگزاری این نوع از انتخابات ندارند و ترجیح میدن تا ترم تحصیلی صبر کرده و آن زمان انتخابات حضوری و بدون شک و تردید را برگزار کنند.

جهت‌دهی به انتخابات توسط معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها عامل بی‌اعتمادی دانشجویان

محمدرضا محمدی عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزرات علوم دانشجویی شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم به شدت مخالف برگزاری انتخابات به صورت مجازی هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها سال‌های گذشته نیز در نتیجه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دست می‌بردند، گفت: معاون‌ فرهنگی دانشگاه‌ها بارها به صورت واضح بیان کردند که به انتخابات نشریات سمت و سو می‌دادند.

اعضای دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات وزارت علوم و فعالان حوزه نشریات تا زمانی که از صحت انتخابات مطمئن نباشند، اجازه برگزاری به صورت الکترونیکی را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نخواهند داد.

حواشی انتخابات مانع از فعالیت به هنگام انجمن‌های علمی است

وزارت علوم و معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها لازم است حاشیه امنی برای دانشجویان فراهم کنند تا جدا از حواشی‌ها و بی‌اعتمادی‌های موجود تنها به فعالیت‌های مثمر ثمر بپردازند. زیرا این فعالیت‌ها در راستای تقویت نشاط علمی و فرهنگی در بین دانشجویان و دانشگاه‌ها و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها ضروری است.

انتهای پیام/

300 / 320 انتخابات دانشجویی تقلب در انتخابات انتخابات الکترونیکی بی اعتمادی به وزارت علوم وزرات علوم انجمن های علمی کانون های فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات دانشجویی تقلب در انتخابات انتخابات الکترونیکی وزرات علوم انجمن های علمی کانون های فرهنگی انتخابات انجمن های علمی انتخابات الکترونیکی صورت الکترونیکی فرهنگی دانشگاه کانون های فرهنگی فرهنگی دانشگاه ها برگزاری انتخابات انجمن های علمی انتخابات خود ناظر بر نشریات دانشگاه تهران معاونت فرهنگی وزرات علوم وزارت علوم بی اعتمادی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!