Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:25:04 GMT

قرارگاه تقوا، بصیرت و اخلاق در پاوه ۴۰ ساله شد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۹۶۲۰

قرارگاه تقوا، بصیرت و اخلاق در پاوه ۴۰ ساله شد

ماموستا قادری در سال ۵۹ از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و به درخواست اهالی پاوه به عنوان امام جمعه پاوه منصوب شد و اولین نماز جمعه را در مسجد «سابقی» این شهر با حضور گسترده مردم و روحانیون اقامه کرد.

ماموستا قادری از چهره های بارز در اهداف وحدت و اتحاد اسلامی جمهوری اسلامی در همایش ها و کنگره های داخلی و خارجی بشمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دانشنامه دکترای خود را با درجه عالی کسب کرده و عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور است.

در همین راستا نمایندگان آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با حضور در بیت امام جمعه پاوه از چهار دهه زحمات و تلاش های ماموستا قادری قدردانی کردند.

چهار دهه پر زحمت

امام جمعه پاوه در این دیدار گفت: شاید کسانی باشند که بیش از ۶۰ سال است امامت نماز جمعه شهر یا روستایی را بر عهده داشته باشند ولی در متن بسیاری از مسایل و جریان های انقلاب اسلامی نبوده‌اند؛ مسوولیت اینجانب در جمهوری اسلامی با فراز و فرودهایی زیادی روبرو بوده و با زحمت فراوانی توانسته‌ام این چهار دهه را سپری کنم.

ماموستا قادری افزود: در سال ۵۹ بعد از شور و مشورت، اعضای ستاد مدرسه قرآن و فرماندار و فرمانده سپاه وقت پاوه به این نتیجه رسیدند که بنده به‌عنوان امام‌جمعه پاوه، نماز جمعه را اقامه کنم در حالی‌که پذیرش این مسوولیت برایم سخت و سنگین بود و در ۲۳ خرداد سال ۱۳۵۹ اولین نماز جمعه‌ با هماهنگی دفتر بنیانگذار جمهوری اسلامی و حضور رییس وقت جهاد سازندگی استان و نماینده دادگاه انقلاب اسلامی استان کرمانشاه و نماینده استاندار وقت اقامه کردم.

وی با اشاره به اینکه میدان در آن سال‌ها تنگ و حرکت در این میدان بسیار پرزحمت بود، تصریح کرد: بنده در طول این سال‌ها ضمن توکل به خداوند، نظم را سرلوحه کارهایم قرار داده و از لحظه‌لحظۀ زندگی‌ام نهایت استفاده را برده ام و در طول این چهار دهه همواره فردی میانه‌رو بوده‌ام.

امام‌جمعه پاوه اضافه کرد: سه اصل انقلاب و اسلام، رهبری و مردم همواره برای من مهم و دارای ارزش بوده و خود را حافظ این سه اصل دانسته‌ام.

ماموستا قادری ادامه داد: در طول این ۴۰ سال جاده برای بنده و خانواده‌ام صاف و هموار نبوده است اما با وجود این‌ همه فراز و نشیب و دست‌انداز، باز ادامه داده‌ و ان شاء الله ادامه خواهیم داد.

ماموستا قادری منادی وحدت است

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت  استان کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: ماموستا قادری منادی وحدت و عامل همبستگی مردم منطقه است.

حجت الاسلام حجت الله فاضلی، ضمن تقدیر از خدمات ۴۰ ساله ماموستا ملا قادری قادری افزود: تداوم اقامه باشکوه نماز جمعه در این منطقه به یمن ثبات قدم و وظیفه شناسی حاج ماموستا قادری امکان پذیر بوده و برکات وجود ایشان در منطقه مشهود و غیرقابل انکار است.

وی تصریح کرد: از برکات چهار دهه خدمات صادقانه حاج ماموستا قادری می توان به آبادانی منطقه اشاره کرد زیرا این آبادانی در حقیقت بیانگر ناکامی دشمنان است.

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت اظهار داشت: ماموستا قادری مجاهدی نستوه است که در طول چهل سال خدمت به مردم منطقه، به خوبی درخشیده اند و این بدون شک به جهت توانمندی و اخلاص حاج ماموستا قادری است.

حجت الاسلام فاضلی با اشاره به توصیه های امام راحل (ره) گفت: امام راحل (ره) در توصیه های خویش به سه نکته تاکید داشتند که شامل آگاه کردن مردم نسبت به وظیفه اسلامی خویش، پرهیز از تفرقه در جامعه و تاکید بر وحدت و همبستگی مردم بود و خوشبختانه ماموستا قادری در طول چهار دهه خدمت خویش به این سه توصیه گرانبها عمل کردند و رسالتی که بر دوش داشتند به خوبی به انجام رساندند.

وی یادآور شد: ماموستا قادری نسبت به باورها و اعتقادات خویش پایبند هستند و به طور قطع خداوند متعال نیز یار و یاور کسانی است که در راه اسلام ثابت قدم باشند و این اقدامات وی در منطقه، مصداق کامل باقیات صالحات است.

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت کرمانشاه، ماموستا قادری را سرمایه منطقه دانست و اضافه کرد: ایشان مردم را از تفرقه برحذر داشته اند و برای آگاهی مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند.

مبنای کار ماموستا قادری، خدمت به مردم و دوری از حزب گرایی است

جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت کرمانشاه نیز گفت: مبنای کار ماموستا قادری خدمت به اسلام و انقلاب و مردم و دوری از حزب گرایی بوده و همواره بر حفظ اصول اسلام و انقلاب ثابت قدم هستند.

احمد محمدی افزود: ماموستا قادری در طول چهل سال برای پیشرفت و آبادانی و توسعه اقتصادی، عمرانی، دینی، فرهنگی و اجتماعی منطقه اورامانات از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

وی ماموستا قادری را پرورش یافته دین مبین اسلام دانست و اضافه کرد: ایشان شخصیتی محبوب، مقبول و موثر هستند که نقشی پررنگ در پایداری و شکوفایی دین مبین اسلام در منطقه دارند.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه ادامه داد: تاریخ اسلام مملو از روحانیون و انسان های اثرگذار است که به طور قطع به اذعان صاحب نظران، ماموستا قادری نیز یکی از شخصیت‌های بزرگ دین مبین اسلام است که نام مبارکشان در تاریخ پاوه، اورامانات و کردستان و حتی ایران اسلامی ثبت خواهد شد.

محمدی اظهار داشت: ایشان در طول چهل سال گذشته در تمامی فراز و نشیب‌ها با همت والا و یکرنگی و ثبات قدم، در خط انقلاب اسلامی ایستادند و دین خویش را به اسلام، انقلاب و مردم ادا کردند و در همه صحنه های مهم انقلاب و در همه فتنه های مهم گذشته مرجعی دلسوز، اثرگذار، نقش آفرین و هدایتگر بوده اند.

جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت کرمانشاه گفت: دشمنان و حاسدان در طول تاریخ نسبت به انسان های بزرگ و برجسته با بی رحمی عمل می کنند اما به جهت اینکه اقدامات ماموستا قادری برای کسب رضای الهی بود همواره از آزمون‌ها سربلند بیرون آمده و به همین جهت همواره مورد قبول و محبوب مردم از جمله اهل سنت و شیعه هستند.

محمدی با اشاره به اینکه با وجود موقعیت و جایگاه ماموستا قادری تفاوتی در سطح زندگی خانوادگی ایشان نسبت به چهل سال گذشته مشهود نیست، افزود: خانواده ایشان نیز در طول این چهار دهه پا به پای وی در رسالت خدمت به مردم ایستادند و با تواضع و مهمان نوازی به دیگران درس ایثار و از خودگذشتگی دادند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود گذشت چهل سال از آغاز سخنرانی ها و خطبه های ماموستا قادری چه در تریبون نماز جمعه و چه در فضای مجازی همچنان سخنان ایشان پرمحتوا بوده و همواره مردم مشتاق شنیدن سخنان ارزنده ایشان هستند.

در پایان این دیدار از خدمات ماموستا قادری امام جمعه پاوه قدردانی شد.

شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

برچسب‌ها امام جمعه کرمانشاه پاوه کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام جمعه کرمانشاه پاوه کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه پاوه کرمانشاه دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت امام جمعه پاوه ماموستا قادری جمهوری اسلامی نماز جمعه چهار دهه چهل سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سرهنگ مهدی صادق پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در نشست خبری با رسانه های استان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این نهاد پرداخت و گفت: قرارگاه امام حسن(ع) دارای ظرفیت عظیم در حوزه محرومیت زدایی است و تنها مشکل پیش روی این قرارگاه تامین بودجه است.

وی افزود: در بحث محرومیت زدایی تامین آب شرب و کشاورزی مناطق محروم و روستایی از اول فروردین سال جاری نزدیک به ۱۵ طرح جهادکشاورزی برای کمک به مردم انجام شده و در طرح قرارگاه امام حسن بیش از ۹۶روستا باید آبرسانی شود که با انجام این کار بیش از ۱۱ روستا از آب شرب برخوردار می شوند.

سرهنگ صادق پوربا بیان اینکه بسیج سازندگی با کمترین هزینه بیشترین خدمات را ارایه می دهد اظهارکرد: در بخش راه و برش کوه های صعب العبور بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان برآورد هزینه شده است در حالی که با ۶۰۰ میلیارد تومان هم تمام نمی شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین ادامه داد: بسیج سازندگی در ۱۲عرصه فرهنگی، جهادی، عمرانی، پزشکی و دامپزشکی، کشاورزی در قالب جهادی خدمات رسانی می کند و تمام پروژه های آبرسانی از مبدا تا مخزن ذیل قرارداد با قرارگاه امام حسن(ع) منعقد شده است.

وی به ۵۵۰ عنوان برنامه توسط پایگاه‌های بسیج محلات در استان اشاره کرد و گفت: در بحث سیل سیستان ۲ تریلی اقلام مورد نیاز به منطقه توسط بسیج سازندگی به ارزش ۳۸۰ میلیون تومان ارسال شد. برای بیان زدایی بیش از ۵۰۳هزار اصله نهال و بذر توسط بسیجیان کاشته تا در امر مهار ریز گردها و کنترل سیلاب های سطح و جلوگیری از فرسایش خاک اقدام موثر انجام گردد.

سرهنگ صادق پور به راه‌اندازی ۴۳ صندوق قرض الحسنه مردم پایه در مناطق مختلف استان اشاره کرد و توضیح داد: این صندوق‌ها با هدف بانکداری بدون ربا توانستند از سوی خود مردم به سه هزار و ۴۷۰ متقاضی مردمی تسهیلات اعطا کنند که رقم آنها ۲۷۰ میلیارد ریال بود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین خاطرنشان کرد: طی تفاهم نامه با اداره امور اقتصاد و دارایی و اداره کار و رفاه و تعاون با اعتبار ۱۷۸ میلیارد تومان۱۳۷۲ شغل ایجاد شده است و برای حمایت از شرکت های دانش بنیان ۱۵ شرکت شناسایی و ۵۷ شغل به همراه ۶۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۴۲۱ باب مسکن برای محرومین در نظر گرفته شده و تعداد ساخت، بازسازی و مرمت هزار و ۱۱۸ واحد در دستور کار بسیج سازندگی است.

سرهنگ صادق پور ادامه داد: در سال گذشته برای تامین آب شرب روستایی ۲۸ مخزن آب، ۵ حلقه چاه عمیق حفر و ساخته شده است. اقداماتی مانند آسفالت جاده روستایی، محوطه بسیج و گلزار شهدا به همراه احداث ۶ دهنه پل از اقدامات بسیج در راستای خدمت به محرومین بوده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اظهارکرد: انتقال بیمارستان ۲۲بهمن اعصاب و روان قزوین و ساخت ۶۵ واحد خانه سالمند، مدرسه، خانه بهداشت از اقدامات نتیجه بخش بسیج سازندگی بوده است و به دنبال تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان هستیم تا در موارد بحران بتوانند نقش موثری را ایفا کنند.

وی به برنامه های سال جاری اشاره کرد و گفت: تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان، تکمیل ۵ مجتمع آبرسانی، قراردادهایی با منابع طبیعی در خصوص آبخوان داری و آبخیزداری، تکمیل پل میزوج و راه روستایی و ساخت ۴۰واحد مسکونی برای محرومین جز اولویت های بسیج سازندگی در سال جاری می باشد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902107

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • شهید مطهری برای نخبگان فکری جبهه انقلاب یک اسوه تمام عیار است
  • طرح نور در چارچوب اعتقاد و بصیرت جاری شده است
  • تقویت و ترویج آثار شهید مطهری موجب بصیرت افزایی
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین نشانه آزادی خواهی آنان است