Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاک نژاد ظهر دوشنبه در نشست با کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان کنگان اظهار داشت: به فرمان امام خمینی (ره) در خرداد ماه ۱۳۵۸ جهاد کشاورزی به منظور محرومیت زدایی و آبادانی در کشور تشکیل گردید. کشاورزی یکی از قطب‌های توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه آموزش در بخش کشاورزی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد افزود: کشاورزان شهرستان متناسب با برنامه‌های جهاد کشاورزی حرکت کنند تا به اهداف تعیین شده دولت تدبیر و امید در بخش کشاورزی دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کنگان افزود: با توجه به ظرفیت‌ها و زمینه‌های مناسب بخش کشاورزی شهرستان لازم است از این ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت شهرستان استفاده مناسب‌تری به عمل آید.

وی بر مدیریت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی شهرستان تاکید و بیان کرد: استفاده از روش‌های جدید آبیاری، آبیاری قطره‌ای، اصلاح الگوی کشت و احداث گلخانه‌ها می‌تواند کمک مؤثری در زمینه صرفه جویی در مصرف آب در این بخش کند.

پاک نژاد به مشکلات کم آبی دامداران شهرستان اشاره و افزود: اداره آبفا شهرستان و جهاد کشاورزی نسبت به برنامه ریزی و هماهنگی توزیع آب در تمام ایام هفته به دامداران شهرستان اقدام تا این مشکل رفع گردد.

وی به بازدید ماه گذشته از راه بین مزارع شهر بنک اشاره و افزود: برای حل مشکل راه بین مزارع شهر بنک نیاز به اعتبار ویژه ای در کمیته برنامه ریزی شهرستان می‌باشد که درصدد تأمین اعتبار لازم برای این موضوع هستیم.

پاک نژاد ضمن گلایه مندی از تغییر کاربری اراضی بخش کشاورزی و تبدیل به خانه باغ‌ها در شهرستان افزود: افراد سودجو دنبال فرصتی هستند تا با از بین بردن اراضی کشاورزی و تغییر کاربری آنها، این زمین‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم و به اشخاص واگذار کنند.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی شهرستان می‌بایست نسبت به اطلاع رسانی لازم به مالکین اراضی کشاورزی جهت جلوگیری از تبدیل و تغییر کاربری اراضی کشاورزی شهرستان اقدام کند.

پاک نژاد به ظرفیت گردشگری روستاهای شهرستان اشاره و افزود: به علت شرایط آّب و هوایی مطلوب روستاهای لاورده و لاورگل رویش گل نرگس در این روستاها وجود دارد. نرگس زارهای روستاهای لاورده و لاورگل مستعد برگزاری جشنواره گل نرگس جذب گردشگر و توسعه و پیشرفت این روستاها است.

وی در پایان خواستار ساماندهی دامداران ساکن شهرها و اسکان آنان در شهرک‌های دامداری شدند.

کد خبر 4950287

منبع: مهر

کلیدواژه: کنگان بوشهر ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا ایلام آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها بیرجند گرگان زلزله یاسوج مجلس شورای اسلامی کشاورزی شهرستان اراضی کشاورزی تغییر کاربری جهاد کشاورزی بخش کشاورزی پاک نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، اظهار داشت: در سال 1402 دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی افزود: اقدامات قانونی که در این رابطه انجام شد شامل رفع تصرف بیش از 349 هکتار در اجرای تبصره ماده 55 و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم 182 فقره در مساحتی بالغ بر 159 هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و 137 فقره به مساحت بیش از هزار و 247 هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال 1402 نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان، 2 هزار و 686 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از 82 هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد 802 مورد به مساحت بیش از 15 هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد 213 مورد به مساحت بیش از 6 هکتار با تعداد هزار و 15 مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

وی همچنین به رفع تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و تصریح کرد: در سال 1402 از بیش از 65 هکتار از تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد