Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@22:25:43 GMT

مافیای جدید زباله در اپلیکیشن ها شکل نگیرد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۱۱۴۱

مافیای جدید زباله در اپلیکیشن ها شکل نگیرد

رییس شورای شهر تهران نسبت به شکل گیری مافیاهای جدید در قالب شیوه های نوین جمع آوری و کاهش پسماند در شهر تهران هشدار داد.

محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران دوشنبه -۲۶ خرداد- در آیین رونمایی از سامانه صورت وضعیت الکترونیکی، اپلیکیشن جمع آوری پسماند خشک و آغاز اجرای طرح کاپ گفت: باید توجه کرد که به بهانه اصلاح روندهای قبلی و از بین بردن مافیای زباله گردی، مافیای جدیدی را در قالب این اپلیکیشن ها ایجاد نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی هشدار داد: مافیاهای زباله خودشان می آیند و باعث زمین خوردن طرح های این چنینی می شوند، باید مراقب این نفوذها هم بود و نگذاشت آنها به هدف شوم خود برسند.

موضوع تهران هوشمند از ابتدای دوره پنجم مدیریت شهری مورد نظر بوده و امروز بعد از سه سال به اجرای طرح کاپ رسیدیم.

او روباز بودن مخازن جمع آوری زباله را یک نقطه ضعف در شهر تهران دانست و گفت: در دنیا مخازن رو بسته است و افراد سودجو به زباله دسترسی ندارند. مخازن رو باز باعث انتشار بوی نامطبوعی در کوچه ها شده و از سوی دیگر مافیای زباله را برای سوءاستفاده از زباله‌ها طماع می کند. در این مسیر از کودکان کار هم سواستفاده می شود و همه اینها نتیجه این است که ما مخازن روبازی را در شهر مستقر کرده ایم.

هاشمی بیان کرد: روزهای اولیه حضور ما در مدیریت شهری روایت بود که روزانه ۱۰ هزار تن زباله جمع آوری می شود اما امروز این عدد به شش یا هفت هزار تن رسیده که بهتر است به سراغ کاهش تولید زباله در خانه و محل کار برویم. پس از کاهش تولید پسماند هم به سراغ کاهش دفن پسماند باید حرکت کنیم که در آنجا موضوعات مرتبط با تفکیک زباله مطرح می شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شهر تهران جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد