Web Analytics Made Easy - Statcounter

« حمید رسولی» روز دوشنبه در گفت و  گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: لزوم افزایش سهم کودهای آلی و زیستی در هشتمین جلسه کارگروه خودکفایی کودهای کشاورزی که با حضور اعضای انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

 وی اظهارداشت: شناسایی ظرفیت‌ها و تقسیم وظایف با تمام جزئیات مربوطه در کارگروه خودکفایی کودهای کشاورزی ارایه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی تصریح کرد: این محصول کودی در  ۳۸ شرکت فعال عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان فراورده های آلی و زیستی تولید می شود بنابراین این شرکت‌ها آمادگی خود را برای افزایش تولید اعلام کرده‌اند.

رسولی برای حمایت از تولیدکنندگان این بخش با در اختیار گذاردن ظرفیت‌های شبکه کارگزاران توزیع نهاده های کشاورزی در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تاکید کرد و افزود: اعضای این انجمن بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و ترویجی به ویژه مشارکت در همایش‌های استانی معرفی محصولات شرکت و همکاری در تهیه محتوای آموزشی و ترویجی به صورت کاتالوگ، بروشور و ویدئو ارتباط موثرتری با کارگزاران توزیع نهاده‌های کشاورزی و کارشناسان ترویج و کشاورزان را خواستار شدند.

 به گزارش ایرنا، حمیدرسولی عضوهیات مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از ابتدای خردادماه با حکم ابلاغی آقای خاوازی وزیر جهادکشاورزی  به عنوان مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی انتصاب یافته و از همان زمان فعالیت این طرح با تشکیل ۶ حوزه کودی آغاز شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی خودکفایی کودهای کشاورزی آلی و زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند