Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی با حمایت استاندار خراسان جنوبی، سومین مصوبه سند توسعه محله خیرآباد بیرجند اجرایی شد.

سومین پروژه مصوب سند توسعه محله خیرآباد بیرجند تحت عنوان اعطای تسهیلات ویژه کارآفرینی به متقاضیان واجد شرایط عملیاتی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، این تسهیلات به مبلغ 2 میلیون تومان و به صورت بلاعوض برای آغاز فعالیت‌های کارآفرینی به حدود ۶۰ نفر از اهالی محله خیرآباد اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در سند توسعه‌ محله‌ خیرآباد بیرجند که در نخستین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان در سال ۹۹ به تصویب رسیده بر توجه به مسائل اجتماعی در طرح‌های بازآفرینی شهری تأکید شده است.

محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان جنوبی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان که در ابتدای سال برگزار شد، اظهار کرد: برای اجرای هر چه بهتر طرح‌ های بازآفرینی شهری، مردم هم مشارکت داشته باشند و مطالبات آن‌ ها هم در نظر گرفته شود.

کمتر از دو هفته بعد از این جلسه(جمعه 12 اردیبهشت ماه) و در جریان بازدید میدانی استاندار از محله خیرآباد، از مدیران خواست؛ طرح‌ها را از روی کاغذ خارج کرده، به دنبال راهکارها و میانبرهایی برای برداشتن موانع از پیش روی طرح باشند تا سرعت کار بالا برود.

معتمدیان در این بازدید ضمن تأکید بر ملاحظات اجتماعی و مطالبات مردمی دستوراتی در زمینه کمک به توسعه اشتغال در این محله صادر کرد و در همین راستا تعداد ۵۰ فقره وام قرض الحسنه ۱۰ میلیون تومانی و ۲ میلیون تومان نیز به صورت بلاعوض برای توسعه مشاغل خانگی فعال در این محله که به طور عمده سفالگری، حوله بافی و گوهرتراشی است، اختصاص داد.

تقویت مراکز درمانی و خدمات جامع سلامت، تحویل زمین برای ایجاد پایگاه اورژانس منطقه، فعال شدن ایستگاه‌های نشاطِ محله و پاتوق‌های ورزشی با تأمین تجهیزات ورزشی، احداث واحدهای مسکونی ویژه اقشار کم درآمد،تأمین روشنایی معابر،احداث نانوایی و مواردی از این دست از جمله مصوبات این بازدید بود که با تعیین بازه زمانی مشخص به مدیران مرتبط ابلاغ شد.

گفتنی است؛ اجرای مصوبات مربوط به محله خیرآباد در اولویت برنامه‌های مدیران استان قرار گرفت و با گذشت حدود 40 روز، پرداخت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض به کارآفرینان ساکن در محله خیرآباد آغاز شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بیرجند بازآفرینی شهری خیرآباد بیرجند محله خیرآباد خراسان جنوبی سند توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است

مصطفوی مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تعداد موالید خراسان جنوبی که از سال ۱۳۹۵ به بعد هر سال با کاهش قابل توجهی روبه‌رو بود در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ثابت ماند، اما در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ حدود ۶ درصد (۳۹۰ مورد) افزایش یافت.

وی افزود9+: شاخص میزان مرگ و میر مادران باردار در خراسان جنوبی نیز سال ۱۴۰۱ معادل ۲۰ در ۱۰۰ هزار تولد زنده بود که سال ۱۴۰۲ به ۶.۵ در ۱۰۰ هزار تولد زنده کاهش پیدا کرد.

مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: شاخص مرگ مادران باردار در این استان با ارائه مراقبت‌ها و خدمات بهداشتی و درمانی، در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ماقبل کاهش یافت و کاهش میزان مرگ مادران باردار در ۱۰۰ هزار موالید زنده یکی از شاخص‌های توسعه کشور‌ها به‌شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: مراقبت‌های قبل از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان در حوزه بهداشت، اقدامات سریع و ارزشمند انتقال مادران به مراکز درمانی در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی و مداخلات درمانی مطلوب و موثر به خصوص مادران نیازمند مراقبت ویژه یا افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای در کاهش این آمار موثر بوده است.

مصطفوی گفت: جوانی جمعیت یکی از اولویت‌های استان به شمار می‌رود و لازم است فرهنگسازی و اطلاع رسانی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مردم باید با آسیب‌های پیر شدن جمعیت و خانواده‌های تک فرزند یا بدون فرزند آشنا شوند، افزود: بیش از ۹۰ درصد قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اجرا شده و سال گذشته رتبه اول را بین دستگاه‌های اجرایی استان در اجرای قانون کسب کرده است.

حدود ۱۰ درصد از جمعیت خراسان جنوبی بالای ۶۰ سال و سالمند هستند و از این حیث هجدهمین استان سالمند کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • پیش‌بینی۲۸۷ شعبه أخذ رأی برای دور دوم انتخابات خراسان جنوبی
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • پیکوه طبس رکورددار بیشترین بارندگی در خراسان جنوبی