Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@21:52:46 GMT

کارخانه های چینی تولید خود را افزایش دادند

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۵۴۱۸

کارخانه های چینی تولید خود را افزایش دادند

کارخانه های چین تولید خود را در ماه مه برای دومین ماه پیاپی افزایش دادند ولی این افزایش ضعیف تر از حد انتظار بوده و نشان می‌دهد رونق تولید هنوز هم آسیب پذیر است.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، در ادامه کاهش خرده فروشی و سرمایه گذاری حاکی از آن است که بسیاری از بخش ها هنوز با تأثیرات تعطیلی های گسترده دست و پنجه نرم می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشورهای بزرگ دنیا در همان حال که تعطیلی های ناشی از همه گیری ویروس کرونا را برمیدارند تا اقتصادشان دوباره رونق یابد، از نزدیک تحولات چین را زیر نظر دارند تا ببینند چقدر طول می کشد دومین اقتصاد بزرگ دنیا دوباره سرپا شود.

به گفته تحلیلگران، نشانه هایی از پیشرفت در چین دیده میشود. این پیشرفت را می توان در بخش های مختلف از تولید فولاد و فروش خودرو تا پارک های صنعتی دید ولی هشدار می‌دهند مدتها طول می‌کشد تا این فعالیت‌ها به سطح قبل از همهگیری کرونا باز گردد.

جیانگ یوان، یکی از مقامات مرکز آمار چین طی بیانیه ای گفت تولید صنعتی رو به بهبود است ولی هنوز سختیها و بی ثباتیهایی وجود دارد.

رشد تولید صنعتی در ماه مه به 4.4 درصد نسبت به سال گذشته رسید که بیشترین حد از ماه دسامبر بود. تحلیلگران انتظار داشتند تولید صنعتی 5 درصد نسبت به 3.9 درصد ماه آوریل رشد داشته باشد. ولی سقوط صادرات در بحبوحه قرنطینه های جهانی کارخانه های چین را به تقاضای داخلی وابسته تر کرده است. تقاضای داخلی هم رشد بسیار آهسته ای دارد.

خرده فروشی برای چهارمین ماه متوالی کاهش یافته است. البته 2.8 درصد کاهش خرده فروشی در ماه مه بسیار کمتر از کاهش 7.5 درصدی در آوریل بود ولی تحلیلگران 2 درصد کاهش را پیش‌بینی کرده بودند. از دست رفتن مشاغل و ترس از موج دوم همه گیری ویروس کرونا باعث شده مصرف کنندگان هنوز هم محتاط باشند.

تانگ جیانوی، اقتصاددان ارشد در بانک ارتباطات چین در شانگهای می گوید:« هوز هم محدودیت هایی در برخی بخش‌های تقاضا وجود دارد. مردم همچنان نگران هستند و تعداد کمی از آنها سفر می‌کنند یا به سینما می‌روند. موارد ابتلا به کرونا هم افزایش یافته که بر مصرف تاثیر می گذارد».


سرمایه گذاری 6.3 درصد بین ماه‌های ژانویه تا مه نسبت به سال گذشته کاهش یافته در حالی که پیش بینی می شد 5.9 درصد پایین بیاید.

سرمایه گذاری ثابت بخش خصوصی که 60 درصد کل سرمایه گذاری در چین را تشکیل می دهد، از ژانویه تا ماه مه 9.6 درصد پایین آمده است. کاهش این نوع سرمایه گذاری در 4 ماه اول سال جاری میلادی 13.3 درصد بود.

تولید ناخالص داخلی چین 6.8 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی کاهش یافت که یک رکورد بود. دولت چین به خاطر دورنمای نامطمئن اقتصاد، هدف خود برای رشد تولید ناخالص داخلی را اعلام نکرد و این اولین بار طی دو دهه گذشته است که این اقدام صورت نمی گیرد.

برخی تحلیلگران انتظار دارند تولید ناخالص داخلی چین در سه ماهه دوم رشد متوسطی داشته باشد ولی بسیاری عقیده دارند بی‌ثباتی اشتغال همچنان بر مصرف تاثیر می گذارد.

 

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: چین پول نیوز رکود خرده فروشی تولید سرمایه گذاری ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته، در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.

آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.

انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

کد خبر 6093919 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید