Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:14:49 GMT

پِرت برق در لرستان ۹.۳۲ درصد است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۶۹۸۱

پِرت برق در لرستان ۹.۳۲ درصد است

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: پِرت برق در استان ۹.۳۲ درصد و پایین‌تر از نورم کشوری است.

فریدون خودنیا در گفت‎وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال ۹۵ تاکنون اعتبارات خوبی از محل عوارض برق و یا بودجه‎های شناور ملی و با کمک شرکت توانیر، نمایندگان و استاندار لرستان در راستای محرومیت‌زدایی استان جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ روستای با پنج خانوار و کمتر داریم که بناست آنها را برق‌دار کنیم تا در استان روستای فاقد برق نداشته باشیم؛ در بحث زیرساخت صنعت برق هیچ استانی به پای لرستان نمی‎رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: اختلاف خدمت در لرستان نسبت به سایر استان‎ها این است که صادقانه در راستای محرومیت‌زدایی عمل کردیم.

خودنیا با بیان اینکه پِرت برق در لرستان ۹.۳۲ درصد است، افزود: این درحالیست که متوسط پرت برق در کشور ۱۰ درصد بوده و این نشان می‎دهد کمتر از میانگین کشوری هستیم در این راستا طی چهار سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردیم تا این میزان تلفات را به میانگین کشوری برسانیم.

وی اضافه کرد: در  دو سه سال اخیر میزان تلفات برق در استان زیر متوسط کشوری بوده و بهتر از این نورم عمل کردیم و امیدواریم سال به سال روند تلفات در لرستان را کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه عوامل زیادی در تلفات برق نقش دارند، عنوان کرد: عدم قرائت کنتور، برق‏‌های غیرمجاز، شبکه‌های فرسوده، ترانسفورماتورهای با ظرفیت بالا، ضعف ولتاژها و سطح مقطع پایین تاثیرگذار است و همواره روند کاهش تلفات را داریم.

خودنیا در ادامه با بیان اینکه امسال قیمت پایه برق هفت درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: بر این اساس افرادی که الگوی مصرف را رعایت نکنند ۱۶ درصد جریمه می‎شوند.

وی با بیان اینکه با این اوصاف مردم باید در مصرف برق مدیریت لازم را داشته باشند، یادآور شد: آمادگی تقسیط بهای برق برای مشتریان را داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد