Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@19:45:33 GMT

کارخانه‌های تملک‌شده استان قزوین آزاد می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۷۱۹۰

کارخانه‌های تملک‌شده استان قزوین آزاد می‌شوند

معاون امور اقتصادی استاندار قزوین گفت:‌ آن دسته از واحدهای تولیدی‌ استان که به خاطر بدهی به تملک بانک‌ها درآمده‌اند آزاد شده و فعالیت خود را از سر خواهند گرفت. ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۵ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

عیسی قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه بر اساس دستور رئیس جمهور بانک‌ها حق تملک واحدهای تولیدی و صنعتی بدهکار به نظام بانکی را ندارند اظهار داشت: در جلسه دیروز با معاون اقتصادی وزارت کشور مقرر شد که کارخانجات و واحدهای تولیدی‌ای که به خاطر بدهی به تملک بانک‌ها درآمده‌اند، آزاد شده و فعالیت خود را از سر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تولیدکنندگان و صنعتگران را پیش‌قراولان مبارزه با تحریم و جنگ اقتصادی در شرایط کنونی توصیف کرد و گفت: بانک‌ها نباید در این شرایط سخت اقتصادی و به بهانه دیرکرد پرداخت وام و تسهیلات بانکی واحدهای صنعتی را تعطیل کرده و کارگران آن را بیکار کنند؛ چرا که این کار پیامدهای اجتماعی منفی خطرناکی برای ما دارد.

قبادی با یادآوری اینکه فلسفه به‌کارگیری بانک‌ها در امر رونق تولید تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی است، اضافه کرد: با این حال می‌بینیم که بسیاری از بانک‌ها با نگاه کاسب‌کارانه به تسهیلات پرداختی تولید نگاه می‌کنند و به جای دادن مهلت تنفس برای بازپرداخت اقساط و استمهال بدهی تولیدکنندگان بیشترین سود و کارمزد را از واحدهای تولیدی اخذ می‌کنند.

بررسی پرونده کارخانجات تملک‌شده در کارگروه رفع موانع تولید

معاون اقتصادی استاندار با ذکر اینکه پرونده واحدهای تملک‌شده در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بررسی می شود، گفت: بنا داریم در این کارگروه مشکلات مالی واحدهای تملک‌شده را به نوبت بررسی کرده و در صورتی که واحدی به خاطر بدهی بانکی تعطیل شده باشد، کاری کنیم که خیلی زود به چرخه تولید برگردد.

پلاسمادرمانی روند بهبود ‌بیماران کرونایی را در استان قزوین ‌سرعت بخشید‌تراز تجاری قزوین منفی شد /واردات ‌30 درصد کاهش یافتروایت تسنیم از جهش تولید و دغدغۀ صنعتگران صنایع دستی قزوینی/ گرانی بازار موجود قدرت خرید صنایع دستی را از مردم گرفته است

قبادی در ادامه بر ضرورت همکاری بانک‌ها با تولیدکنندگان برای دریافت تسهیلات و وام بانکی تاکید کرد و افزود: در سال جهش تولید از مدیران بانک‌ها انتظار داریم که حداکثر همکاری را با تولیدکننده‌ها داشته باشیم؛ چرا که بانک‌ها از سرمایه همین تولیدکنندگان به وجود آمده و امروز باید در راستای تحقق شعار جهش تولید به کمک آنها بیایند.

انتهای پیام/ش

R7541/P4001/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط استانداری قزوین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین استانداری قزوین واحدهای تولیدی تملک شده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی