Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود ترور یکی از رهبران حماس در دبی توسط موساد که نقض تمامیت ارضی شیخ نشین امارات بود،اما ابوظبی به گسترش مناسبات نظامی و امنیتی خود با اسرائیل همت گماشت. ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۲ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مرکز مطالعاتی باحث در گزارشی مفصل به بررسی ابعاد پیچیده مناسبات رژیم‌ صهیونیستی و دولت امارات متحده عربی پرداخته و ابعاد این مناسبات را که این روزها با حضور ناوگان هوایی دولت ابوظبی در فرودگاه بن گوریون به بهانه کمک به تشکیلات خودگردان و درج مقاله یوسف العتیبه سفیر این کشور در آمریکا در اوج طرح صهیونیستی الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی دنبال می‌شود را بر ملا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سابقه مناسبات رسمی امارات با اسرائیل

بنیامین نتانیاهو در نوامبر سال 2018 میلادی اولین سفر رسمی خود را به یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس یعنی عمان انجام داد. صرف نظر از حجم و ماهیت مناسبات مطرح شده در این سفر، ابعاد سیاسی و نمادین این سفر برای تل‌آویو از اهمیت بالایی برخوردار است. این در حالی بود که نتانیاهو همچنان به دنبال نفوذ در کشورهای عربی به صورت علنی است و تلاش دارد سطح مناسبات خود با آنها را از مناسبات محرمانه و مخفی به روابط علنی و دیپلماتیک ارتقا دهد. علاوه بر این می توان به اهمیت اقتصادی سفر مذکور اشاره کرد که در جریان آن توافق‌نامه های همکاری و تبادل تجاری میان دو طرف به امضا رسید که برای اسرائیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

با این وجود می‌توان گفت مهم‌ترین محور این سفر بررسی راهکارهای تحقق سازش و ثبات مورد نظر اسرائیل در منطقه بود. ماهیت هیئت همراه نتانیاهو که شامل شخصیت‌های مطرح امنیتی و جاسوسی از جمله یوسی کوهن رئیس موساد و بن شابات مشاور امنیت داخلی اسرائیل بود، نشان دهنده این بعد از محورهای مطرح شده در این گفتگوها است. گزارش‌های رسانه ای از امضای توافقنامه‌های همکاری حکایت دارد که همچنان محتوای آن‌ها ناشناخته باقی مانده است، اما در هر صورت نتانیاهو بیشترین سود را در عرصه سیاست داخلی خود از این سفر برد و بدون اینکه امتیازی به طرف مقابل واگذار کند، روند مناسبات عربی- اسرائیلی را به کانال مناسبات علنی انتقال داد.

پیش از وی نیز مری ریگف وزیر نژاد پرست فرهنگ رژیم صهیونیستی که سابقه خصومت و دشمنی زیادی با عرب‌ها و مسلمانان را دارد نیز سفری علنی به امارات انجام داده و مورد استقبال شخصیت‌های ارشد این کشور قرار گرفت. حزب لیکود از این سفر نیز بهره‌برداری های انتخاباتی کرده و موقعیت خود را در برابر احزاب مخالف کابینه و رقبای خود بهبود بخشید. این سفر البته همراه با امضای توافق‌نامه ای نبود و تنها ابعاد رسانه‌ای و سیاسی آن مورد توجه مقامات تل‌آویو قرار داشت.

انگیزه های رژیم صهیونیستی از عادی سازی روابط

مارک اشنایر خاخام آمریکایی معتقد است که منافع اقتصادی تنها یکی از 3 انگیزه برای همگرایی مناسبات میان امارات و اسرائیل است و ایران و آمریکا دو عامل مهم دیگری هستند که باعث این همگرایی شده‌اند. این خاخام یهودی معتقد است که منابع نزدیک به ادارات تصمیم‌ساز در آمریکا و کشورهای خلیج فارس ایران را دشمن مشترک امارات و اسرائیل به ویژه بعد از تحولات مربوط به خیزش‌های عربی در سوریه و یمن قلمداد کرده و هرکدام از آنها از طرف‌های ویژه‌ای در داخل این مناقشه‌ها حمایت می‌کنند.

از سوی دیگر تمایل کشورهای حاشیه خلیج فارس به بهبود مناسبات با آمریکا آنها را به سمت عادی سازی روابط با اسرائیل کشانده است، چرا که آنها معتقدند از این طریق می‌توانند در سایه اولویت‌های دولت کنونی آمریکا رضایت این کشور را جلب کنند.

گزارش های مطبوعاتی رسانه‌های آمریکایی حاکی از آن است که سازمان جاسوسی این کشور مکالمه‌های تلفنی مکرری را میان مسئولان ابوظبی و تل‌آویو در پایان دوره ریاست جمهوری باراک اوباما رئیس جمهور سابق این کشور با محوریت همکاری ضد ایران را رصد کرده اند. بحران خلیج فارس و محاصره قطر توسط چهار کشور عربی منطقه باعث گسترش همکاری های دو جانبه میان طرفین شد، تا جایی که آویگدور لیبرمن وزیر جنگ وقت رژیم ‌صهیونیستی مشارکت امارات در قطع روابط با قطر را فرصتی ویژه برای متحد کردن تلاش‌های این کشور با اسرائیل ارزیابی و تاکید کرد که محاصره قطر باعث می شود اسرائیل بتواند دست همکاری خود را در روند جنگ ضد تروریسم به سوی این کشورها دراز کند.

در راستای ادامه تلاش‌ها برای عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی در مارس 2018، یوسف العتیبه در رستورانی در واشنگتن با بنیامین نتانیاهو دیدار کرد. آسوشیتدپرس گزارش داد که محوریت این دیدار تلاش‌های مشترک برای مقابله با ایران و نقش منطقه‌ای رو به رشد این کشور بود.

یکی از قدم‌های مهم عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی طرح اسرائیلی توافق بر عدم تجاوز با کشورهای حاشیه خلیج فارس بود. یسرائیل کاتس در گفتگو با رادیو ارتش اسرائیل گفت که هیئتی از اسرائیل به پایتخت آمریکا رسیده تا مذاکرات پیشرفته ای را در خصوص امکان رسیدن به چنین توافقی میان اسرائیل و کشورهای خلیج فارس انجام دهد. وی تاکید کرد که واشنگتن نیز برای تحقق این توافق تلاش خواهد کرد. بر اساس اظهارات این مقام صهیونیستی هیئت مذکور شامل نمایندگانی از وزارت خارجه و وزارت دادگستری و شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم خواهد بود. وی توضیح نداد که مذاکرات مذکور تنها منحصر به مذاکره با طرف آمریکایی خواهد بود یا مسئولان کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز در این مذاکرات شرکت خواهند داشت.

راهبرد صهیونیستیِ امارات‌ــ‌1| ابوظبی و چاه عادی‌سازی روابط با اشغالگران قدس

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین رابطه در اکتبر گذشته اعلام کرده است که وزیر خارجه این رژیم طرحی را به تعدادی از وزرای خارجه کشورهای حاشیه خلیج فارس و جیسون گرینبلات فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه پیشنهاد داده است که این طرح اواخر سپتامبر گذشته و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک مطرح شد. این شبکه صهیونیستی هدف از آن را پایان دادن به منازعه با کشورهای حاشیه خلیج فارس عنوان کرد. بر اساس گزارش این شبکه تلویزیونی، محور تلاش های مذکور سوء استفاده از شرایط کنونی برای تقویت منافع مشترک ضد ایران و عادی سازی روابط در زمینه‌های اقتصادی و مبارزه با تروریسم توصیف شده است. منبع مذکور تاکید کرده است که در شرایط کنونی امکان امضای توافق سازش کامل میان دو طرف وجود ندارد، چرا که همچنان درگیری‌های اسرائیلی- فلسطینی ادامه دارد.

شبکه سازی امنیتی و نظامی امارات با رژیم صهیونیستی

امارات متحده عربی شبکه‌ مناسبات خود با رژیم صهیونیستی را به بهانه مقابله با ایران و گروه‌های تروریستی در منطقه دنبال کرده و ضمن همگرایی با رژیم تروریستی و اشغالگر اسرائیل ادعای حمایت از روند صلح را مطرح می کند. این در حالی است که واقعیت تحولات چیز دیگری را نشان می‌دهد. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت با تاکید بر گسترش و توسعه مناسبات میان اسرائیل و امارات می‌نویسد که این مناسبات کاملاً از آرمان فلسطین جدا است و بر اساس منافع اقتصادی و دشمنی مشترک با ایران بنا گذاشته شده است.

این روزنامه تاکید کرد که امارات در سال 2019 بسیار بیشتر از سالهای دیگر اقدام به علنی کردن مناسبات خود با اسرائیل کرده است، این در حالی است که رسانه‌های اسرائیلی قدمت اتحاد میان دو طرف را بالغ بر 20 سال می‌دانند که همکاری‌های آنها در ابعاد امنیتی دیپلماتیک اقتصادی دنبال شده است.

آدام آنتوس نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی در مقاله‌ای در روزنامه آمریکایی نیویورکر می‌نویسد که مناسبات میان رژیم صهیونیستی و امارات به سال 1993 و بعد از امضای توافق اوسلو باز می گردد و این مناسبات به صورت تدریجی گسترش پیدا کرده و بعد از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و کشورهای غربی جهش ویژه‌ای پیدا کرده است. این مناسبات همزمان با خرید هواپیمای آمریکایی اف 16 از سوی امارات ادامه پیدا کرده و آمریکایی ها با کمال شگفتی متوجه شده‌اند که اسرائیل مخالفتی با این معامله ندارد.

بر اساس این گزارش محمد بن زاید نیز مخالفتی با تجهیز هواپیماهای مذکور با تکنولوژی اسرائیلی از خود نشان نداد. تلاش های امارات برای برقراری مناسبات با رژیم صهیونیستی تا حدی بود که حتی بعد از اقدام موساد در ترور یکی از رهبران حماس نیز ادامه یافت و بلافاصله بعد از این اتفاق امارات درخواست خرید هواپیماهای بدون سرنشین از رژیم‌صهیونیستی را مطرح کرد، اما تل‌آویو این درخواست را رد کرد.

با این وجود یوسی میلمن تحلیلگر مسائل امنیتی روزنامه معاریو می‌گوید که شرکت اسرائیلی التا متخصص در زمینه فناوری‌های پیشرفته اقدام به تجهیز هواپیماهای اماراتی به فناوری‌های مربوط به جمع آوری اطلاعات جاسوسی و نصب حسگرهای شنود و سامانه‌های الکترومغناطیسی و ابزارهای جنگ الکترونیک کرده است.

امارات متحده همچنین نقش اساسی در پیشبرد عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با کشورهای همسایه خود در شورای همکاری خلیج فارس در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، نظامی و تجاری داشته است. رسانه های متعدد، امارات و شخص یوسف العتیبه را گذرگاه عادی سازی روابط عربی با رژیم صهیونیستی معرفی می‌کنند. این در حالی است که ابوظبی به یکی از مراکز مهم امنیتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی تبدیل شده و اسرائیل فعالیت‌های تجاری خود در این کشور را نیز گسترش داده است. همزمان با این اتفاقات توافق نامه های متعدد میان شرکت های اماراتی و شرکت های امنیتی رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد امنیت برای تاسیسات نفت و گاز به امضا رسیده و درآمدهای مالی سرشاری عاید رژیم صهیونیستی شده است.

مجله اکونومیست در این رابطه با اشاره به تاسیس اولین کنیسه یهودی در سواحل دبی در امارات می‌نویسد که عرب‌ها بعد از چندین دهه تبعید یهودیان، خواستار بازگشت آنها شده اند.

در مارس 2017 نیروی هوایی امارات در مانور مشترک با نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با همراهی آمریکا و یونان وارد عملیات شد. هدف از این مانور نظامی حفظ آمادگی های مشترک و قدرت عملیاتی متقابل ارزیابی شد.

همکاری ها در زمینه فعالیت‌های نظامی منحصر به این مانورها نمی‌شود، بلکه امارات تسلیحات و سامانه‌های نظامی متعددی از جمله سامانه‌های دفاع موشکی و تجهیزات جنگ الکترونیک از رژیم‌ صهیونیستی خریداری کرده است. در همین رابطه دفتر فعالیت های بازرگانی و مهارت‌های انگلیسی که ماموریت نظارت بر صادرات امنیتی کشورهای مختلف را بر عهده دارد، اعلام کرد که تل‌آویو خواستار صدور مجوز برای صادرات هواپیماهای بدون سرنشین، کلاه خلبانی و سامانه‌های سوختگیری در هوا و رادارهای زمینی و تجهیزات مربوط به هواپیماهای جنگی و سیستم‌های جلوگیری از پرتاب موشک و سیستم‌های سیار رادار هوایی و سیستم‌های تصویر حرارتی و تجهیزات جنگ الکترونیک به امارات شده است. این موضوع را روزنامه صهیونیستی هاآرتص در تاریخ 14 آگوست 2018 اعلام کرد.

اطلاعات مربوط به سایت ویکیلیکس از نامه‌‌نگاری‌های سفیر امارات در واشنگتن نشان می‌دهد که ابوظبی از مدتها پیش تلاش ویژه‌ای برای خرید سامانه گنبد آهنین به خرج داده و العتیبه یک ماه بعد از حمله اسرائیل به نوار غزه در سال 2012 در این زمینه نامه‌نگاری‌هایی با عوزی روبین ژنرال اسرائیلی داشته است.

سومین عاملی که باعث تمایل کشورهای حاشیه خلیج فارس به تقویت مناسبات با رژیم صهیونیستی شده، جلب نظر آمریکا و رسیدن به همگرایی بیشتر با این کشور است. با این وجود رژیم صهیونیستی و کابینه راستگرای این رژیم تلاش دارد از شرایط مذکور برای گرفتن اعتراف عربی مبنی بر عدم اشغالگری اسرائیل در اراضی عربی و فلسطین سوء استفاده کند و اینگونه نشان دهد که اسرائیل مایه بی‌ثباتی در منطقه نیست. تلاش برای بی ارتباط نشان دادن روند عادی سازی با موضوع فلسطین یکی از اهداف رژیم صهیونیستی در گسترش مناسبات با امارات است. این در حالی است که امارات طی چند دهه گذشته مدعی دفاع از حقوق ملت فلسطین و کمک به مسائل امت عربی و اسلامی در جامعه جهانی بوده است، اما گذشت زمان چهره پوشالی این کشور را در برابر افکار عمومی عربی و اسلامی روشن کرد.

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در 30 ژوئن سال 2019 به سرزمین امارات در حالی انجام شد که پیش از این نیز وزرای فرهنگ و ورزش اسرائیل به امارات سفر کرده بودند. این در حالی است که تمامی این افراد چهره هایی ضد اسلام و بسیار افراطی دارند. رسانه‌های عبری زبان تاکید دارند که همکاری‌های امنیتی و نظامی گسترده‌ای میان ابوظبی و تل‌آویو وجود دارد که هدف اصلی آن از بین بردن خطرات فراروی منافع رژیم صهیونیستی شامل گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و جهاد اسلامی و گروه های اسلامگرای سیاسی و حتی دولت‌های حامی آرمان فلسطین است. مناسبات میان دوطرف طی ماه های اخیر با گسترش قابل توجهی رو به ‌رو بوده و ابوظبی نقش ویژه‌ای را در اجرای پروژه‌های صهیونیستی برای تجزیه منطقه عربی بر عهده گرفته است.

فعالیت لابی صهیونیستی در داخل موسسات تصمیم‌سازی ابوظبی تا جایی گسترش پیدا کرده که محمد دحلان به عنوان یکی از جاسوس های ویژه اسرائیل به سمت مشاور امنیتی محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی رسیده است. همچنین دفتر نمایندگی دیپلماتیک رژیم صهیونیستی در ابوظبی افتتاح شده و دو طرف در دو مانور متوالی که توسط نیروهای هوایی انجام شده، شرکت داشته اند. رژیم صهیونیستی همچنین در نمایشگاه بین المللی اکسپو 2020 دبی شرکت کرده و یووال روتیم مدیر کل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در زمان امضای توافق مشارکت در این اجلاس با تعدادی از مسئولان دولت امارات دیدار و گفتگو کرد.

در اواخر سال گذشته میلادی نیز نشست محرمانه سه جانبه‌ای میان آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات برای هماهنگی بیشتر ضد ایران برگزار شد. بر اساس آنچه که سایت آمریکایی اکسیوس از این نشست منتشر کرد، نشست مذکور بررسی روند عادی سازی روابط بین ابوظبی و تل‌آویو را بر عهده داشت. این نشست تلاش داشت امارات متحده عربی و سایر کشورهای عربی را به امتناع از حضور در هر ائتلاف نظامی یا امنیتی یا مالی با طرف‌های دیگر بدون موافقت آمریکا و رژیم صهیونیستی دعوت کند.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT14 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "امارات" اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار امارات اسرائیل اخبار امارات اسرائیل کشورهای حاشیه خلیج فارس رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی ابوظبی و تل آویو عادی سازی روابط امارات متحده مناسبات میان امضای توافق همکاری ها پیدا کرده بر اساس تلاش ها میان دو ویژه ای دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۷۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی

پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) هنگامی که سران دو دولت عربی امارات و بحرین در قالب معاهده ابراهیم به میزبانی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت امریکا، توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را امضا کردند، شاید کمتر ناظر و تحلیلگری فکر می‌کرد که این توافقنامه سیاسی - امنیتی که آن روز‌ها رویکرد اقتصادی‌اش بیشتر تبلیغ می‌شد و حتی به نفع صلح و امنیت منطقه تفسیر می‌شد، به سرنوشتی دچار شود که اکنون نه فقط هیچ اثری از آن نیست که اکنون دانشجویان دانشگاه‌های امریکا، اروپا و کانادا مدافع آرمان فلسطین شده‌اند و اعتراضات گسترده آنها به چالشی امنیتی برای سران دولت‌های غربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

هدف خطرناک‌ترین توافق عادی‌سازی روابط، ادغام رژیم صهیونیستی در جوامع عربی و اسلامی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین در ازای برخی منافع اقتصادی بود، که این طرح امنیتی و سیاسی قرار بود از طریق گشایش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی اجرایی شود که حتی زمزمه‌هایی برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی هم شنیده شد. 

عملیات غرورانگیز مجاهدان فلسطینی در قالب طوفان الاقصی در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، اما همه این رشته‌ها را پنبه کرد و چنان ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی زد که هیمنه آن در ابعاد دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی یکجا فروپاشید. 

رژیم صهیونیستی پس از آن برای جبران حیثیت از بین رفته خود با حمایت و پشتیبانی امریکا و دیگر شرکای غربی‌اش، حملات موشکی، توپخانه‌ای و زمینی گسترده‌ای را علیه ساکنان بی‌دفاع غزه در گستره ۳۶۰ کیلومتر مربع تدارک دید که حاصل آن شهادت ۳۴ هزار نفر از زنان و کودکان این جغرافیای کوچک است، بی‌آنکه در حوزه نظامی دستاوردی برای سران رژیم صهیونیستی درپی داشته باشد. همین جنایات و نسل کشی هاست که اکنون و پس از قریب به هشت ماه از عملیات طوفان الاقصی، فلسطین نه تنها مسئله دنیای اسلام که فراتر از آن به مسئله اول جهان تبدیل شده است. 

گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در امریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی که این روز‌ها با شدیدترین روش‌های پلیسی، به خشونت کشیده شده است، فقط نمونه‌ای از این خیزش جهانی است که روز به روز در حال افزایش است. مهاجرت معکوس یهودیان از سرزمین‌های اشغالی، اختلافات درونی سران ارتش صهیونیستی و شکنندگی و بی‌ثباتی سیاسی هم از چالش‌های امنیتی است که هراز گاهی اخبار آن به رغم سانسور شدید، سر از رسانه‌ها در می‌آرود. رژیم «غیرقابل ترمیم» صهیونیستی، اما با وجود این همه چالش امنیتی، دفاعی و سیاسی ۱۳ فروردین ماه گذشته دست به حماقت بزرگ‌تری زد و ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد که طی آن هفت تن از مستشاران جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند. 

سران رژیم شاید با این تصور که جمهوری اسلامی ایران از رویارویی مستقیم ابا خواهد داشت و در صورت اقدام متقابل ایران، امریکا و دولت‌های غربی را در کنار خود خواهند داشت، دست به قمار بزرگی زدند که نتیجه آن از هر دو سو باخت مطلق بود. پس از حمله تروریستی به بخش کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به سر آمد و رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً و علناً از پاسخ پشیمان کننده و سیلی به سران رژیم صهیونیستی سخن به میان آوردند.

وعده‌ای که چندان طول نکشید و بامداد ۲۶ فروردین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی که «وعده صادق» نامگذاری شد، با استفاده از انواع پهپاد‌ها و موشک‌های بالستیک و کروز، مواضع دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید. آن‌هم در شرایطی که به اذعان بسیاری بیش از ۲۰ کشور از جمله شرکای غربی و متحدان منطقه‌ای در مقابله پدافندی با حمله تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و در عمل نتوانستند مانع از عبور موشک‌ها و پهپاد‌های تهاجمی ایران از آسمان رژیم اشغالی و گنبد آهنین پوشالین شوند.

اکنون که تحولات سه سال گذشته را مرور می‌کنیم، نه تنها از طرح عادی‌سازی روابط خبری نیست، که سران رژیم صهیونیستی در حصار‌های امنیتی خود هم احساس نا امنی می‌کنند. آنها نه تنها با حملات جنایتکارانه نتوانستند غزه را فتح کنند و اسرای نظامی خود را آزاد کنند، بلکه برای رهایی از این باتلاق خود ساخته، حاضر شده‌اند به مطالبات مجاهدان فلسطینی تن بدهند و برای به تأخیر انداختن مرگ تدریجی خود زمان بخرند. اما این تحرکات نتیجه‌ای در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی اکنون نزد افکار عمومی جهان مرده است و دانشگاه‌های امریکا و اروپا به جنازه او لگد می‌زنند. روند تحولات هیچ چشم انداز روشنی را برای رژیم صهیونیستی ترسیم نمی‌کند، سرطان بدخیم اسرائیل روز‌های پایانی خود را سپری می‌کند.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • گیر کردن نتانیاهو در میان آرواره‌ها
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح