Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران تالاسمی مازندران گفت: یکی از مشکلات دیگر بیماران بحث فرانشیز داروی دسفرال بوده که تا حدی حل شد ولی در مجموع با کمبود دارو برای بیماران مواجه هستیم که این موضوع بیماران را نگران کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، کرونا با همه دردسرهایش از اسفند ماه شیوع پیدا کرد که به‌دنبال آن شاهد مشکلات زیادی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مشکلاتی که بعد از شیوع کرونا شاهدش بودیم این بود که مازندرانی که بعد از سال‌ها هیچ کمبود خونی نداشت و حتی به‌عنوان استان معین مطرح شد با توجه به بحث قرنطینه و در خانه ماندن با مشکل کمبود خونی مواجه شد.

قرنطینه خانگی موجب شد کاهش ذخایر خونی استان به ۶۰ درصد رسید که در این زمینه باتوجه به نوع‌دوستی مردم نتوانستند نسبت به این مهم بی‌توجه باشند و باوجود اینکه احتمال هر اتفاقی وجود داشت اهداکنندگان از خودشان گذشتند و نتوانستند خیلی زود این کمبودها را جبران کنند.

پرفسور مهرنوش کوثریان رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران تالاسمی استان مازندران درباره مشکلات دارویی بیماران در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: وضعیت اهدای خون باتوجه به گذشته حدود ۴ ماه از این شیوع این ویروس بهتر شد ولی همچنین در بحث گروه‌های منفی همچنان مشکل داریم که لازم است اهداکنندگان با این گروه‌های خونی ما را بیشتر همراهی کنند.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر بیماران بحث فرانشیز داروی دسفرال بوده که تا حدی حل شد ولی در مجموع با کمبود دارو برای بیماران مواجه هستیم که این موضوع بیماران را نگران کرده است.

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران تالاسمی استان مازندران بیان کرد: موضوع دیگری که از مشکلات بیماران است بحث استفاده از لوازم حفاظتی از جمله ماسک و لوازم ضدعفونی است که استفاده از آن برای بیماران از اهمیت بسزایی برخوردار است ولی با کمبود آن مواجه بودیم که از سوی هلال‌احمر سهمیه‌ای در این زمینه اختصاص یافت.

وی اظهار کرد: در بحث ابتلا بیماران تالاسمی به کرونا چند فوتی داشتیم که چهار نفر در ساری،  یک نفر در قائم‌شهر بوده که البته در شهرهای دیگر استان نیز فوتی داشتیم که هنوز اطلاعی داده نشده است.

کوثریان با اعلام اینکه از مهم‌ترین مشکل ما در بحث کرونا مخفی کاری است که به ما اطلاعی داده نمی‌دهد و برخی از اینکه ابتلا شدند هراس دارند، تصریح کرد: برای پیشگیری بهتر از ابتلا به کرونا در بین بیماران اتاق ایزوله در نظر گرفتیم که به نفع خودشان است ولی بیماران مقاومت می‌کنند درحالی‌که در مکان‌های شلوغ احتمال ابتلا بیشتر است که لازم است با ما همکاری کنند.

وی در پایان گفت: تاکید ما به بیماران این است در صورت ابتلا به کرونا حتما به ما اطلاع دهند تا اقدامات درمانی برایشان انجام شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماران دارو اهداکنندگان خون مازندران استان مازندران بیماران تالاسمی شهرستان ساری مقاومت بیماران تالاسمی برای بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید قالیباف به تامین ارز دارو

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز  در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ابهامی درباره جداول ۱۴ و ۲۱ در خصوص نرخ ارز وجود دارد که ما همین بحث را در حوزه دارو داریم، باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا چهار هزار و ۲۰۰ تومانی چیست، چون در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود به خصوص در مورد موضوع دارو که بحث مهمی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در این باره اظهار کرد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مبنای ما برای تامین ارز دارو نرخ مصوب کالا‌های اساسی است که تصویب شده دارو و کالا‌های اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود لذا سازوکار در بخش اول بودجه به تصویب رسیده و ما به آن عمل می‌کنیم.

قالیباف مجددا تصریح کرد: با این توضیح آقای منظور، یعنی به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌شدن دارو است.

مجددا منظور توضیح داد: همانطور که سال گذشته عمل شد کار در دو قسمت پیش می‌رود یکی باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولید کنندگان بدهد و قسمت دوم مابه‌التفاوت نرخ ارز است لذا ما سازوکار سال گذشته را عینا برای دارو امسال اجرا می‌کنیم. از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این صحبت‌ها بدان معناست که بانک مرکزی مبنا را ۲۸ هزار و ۵۰۰ می‌گذارد و بخشی از اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان است و دولت مابه‌التفاوت ریال با بانک مرکزی را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: این موضوع را همین جا می‌گویم اگر دولت ۱۸۰ همت برا دارو پیش‌بینی نکند وضعیت مثل پارسال می‌شود که ارز تامین نشده یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود نتیجه هم مشکل در بازار دارو است.

وی تاکید کرد: دارو، کالا‌های مصرفی پزشکی و شیرخشک نیز مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجددا توضیح داد: مدیریت یارانه دارو مثل بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است که ما آن را تامین می‌کنیم سال گذشته عملکرد در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم. سازوکار تخصیص هم همان چیزی است که مجلس شورای اسلامی در بخش اول بودجه تصویب کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • تاکید قالیباف به تامین ارز دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد