Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@14:17:29 GMT

یک نفتکش دیگر ایرانی در راه ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۸۵۵۱

یک نفتکش دیگر ایرانی در راه ونزوئلا

خبرگزاری تسنیم: به نقل از رویترز، ایران احتمالاً دوتاسه محموله بنزین در ماه به ونزوئلا می‌فروشد.

ایران از ماه آوریل ۵ نفتکش حامل حدود ۱.۵ میلیون بشکه بنزین برای دولت ونزوئلا فرستاده است تا کمی از صف‌های بلند پمپ بنزین‌های این کشور کم شود.

دولت ترامپ که هم به دنبال متوقف کردن تجارت انرژی ایران است و هم در فکر سرنگونی دولت نیکلاس مادورو، بار‌ها تهدید کرده و به بنادر، شرکت‌های کشتیرانی و شرکت‌های بیمه هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی طبق گفته منابع تجاری و صنعتی نزدیک به وزارت نفت ایران، این کشور قصد دارد به ارسال محموله‌های بنزین به ونزوئلا ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت این کشور شکستن تحریم‌ها برای حمایت از ونزوئلا را تحمل نمی‌کند. وی گفت: «جامعه تجارت بین‌الملل باید از خطر قانونی هرگونه نقل و انتقالی با رژیم غیر قانونی نیکولاس مادورو آگاه باشد».

ایران که دهه‌ها وارد کننده خالص بنزین بود، سال گذشته اعلام کرد در تولید بنزین خودکفا شده است و فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس را با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار بشکه در روز در بندرعباس افتتاح کرد.

ولی همه گیری ویروس کرونا تقاضا برای بنزین را تا ۴۵۰ هزار بشکه در روز در نیمه اول سال جاری میلادی پایین آورد. تقاضا برای این محصول در سال گذشته ۶۵۰ هزار بشکه در روز بود.

به گفته یکی از منابع اداری و صنعتی در ایران، این کشور هر ماه ۱۵ تا ۲۰ محموله متوسط بنزین اضافی دارد که فقط ۵ تا از آن‌ها را ماهانه به آسیا و آفریقا صادر می‌کند؛ بنابراین ونزوئلا تنها گزینه مناسب برای این کار است.

تهران همچنین کمک می‌کند این کشور آمریکای جنوبی اکثر شبکه پالایشگاهی خود را با ظرفیت ۱.۳ میلیون بشکه در روز راه اندازی کند. طبق اطلاعات وبسایت تنکر ترکرز دات کام که یک شرکت ردیابی نفتکش‌ها است، یک کشتی باری حامل محصولات پالایشی با پرچم ایران در حال حاضر در راه ونزوئلا است.

اطلاعات رفینیتیو آیکن نشان می‌دهد این نفتکش بندرعباس را ترک کرده و در حال حاضر در غرب اقیانوس اطلس قرار دارد.

برخلاف اکثر نفتکش‌های ایرانی که برای دور زدن تحریم‌های آمریکا فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند، نفتکش‌هایی که به ونزوئلا فرستاده شده اند سیستم‌های شناسایی خود را روشن نگه داشته اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: صادرات بنزین ایران ونزوئلا نفتکش ایرانی بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، پیام باقری افزود: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و نیز دیداری که فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری داشتند و با توجه به توصیه ایشان که برای تحقق رشد اقتصادی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، طبیعتا برای رسیدن به رشد ۸درصدی اقتصادی باید از همه ظرفیت‌هایی که در کشور و در همه بخش‌ها وجود دارد، چه داخلی و چه خارجی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از این حوزه‌هایی که می‌تواند این هدف را محقق کند و باید مورد توجه قرار بگیرد، صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

این فعال صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: موضوع صادرات غیرنفتی که صدور خدمات فنی و مهندسی بخشی از آن است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه در کشور وجود دارد.

باقری گفت: توانمندی زیادی در صدور خدمات فنی و مهندسی هم در بخش شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و هم مهندسان و متخصصان و مشاوران بسیار قوی وجود دارد که سال‌ها است این موضوع توسط این‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: این موضوع در صنعت برق که از پیشگامان و پرچم داران صدور خدمات فنی و مهندسی است، خیلی بیشتر است.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی می‌تواند ارزآوری و ثروت آفرینی خوبی برای کشور داشته باشد، ضمن آنکه یک صادرات پایدار به جهت ارتباطی که با کشور مقصد دارد، است.

باقری خاطرنشان کرد: پروژه و طرحی که صادر می‌شود، سال‌های برای خدمات پس از فروش و پشتیبانی‌های لازم و تامین نیازها، نیازمند ارتباط است.

وی گفت: علاوه بر آن صدور خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که کالاهای ساخت داخل بتواند در بازار کشورهای مقصد به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: اکنون نیازهای زیادی در کشورهای منطقه برای خدمات فنی و مهندسی کشورمان وجود دارد.

باقری به طرحی که اخیرا در کشور سریلانکا با حضور رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید، اشاره و بیان کرد: طرح اومااویا که به دست متخصصان ایرانی در سریلانکا به بهره‌برداری رسید را می توان نمونه‌ای از توان داخلی برای صدور خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از افتخارات مهندسان ایرانی است که خیلی هم تاثیر گذار در روند اقتصاد سریلانکا و زندگی و معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی و تامین برق است که به دست مهندسان ایرانی انجام شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی در سالی که به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده یک الزام است که باید به آن پرداخته شود.

باقری ادامه داد: باید مسیرها برای فعالان این بخش هموار شود و دولت باید مسیر را هموار و موانع را بردارد.

وی تاکید کرد: باید حمایت‌ها در این زمینه شکل گیرد و منابع به سمت بخش‌های مولد هدایت شود؛ زیرا صدور خدمات فنی و مهندسی هم اشتغال زایی بالایی دارد و هم کمک به خلق ثروت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • معمای بنزین در ایران