Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@04:35:13 GMT

الماس در صحرا ؛ سومین ورزشگاه جام جهانی 2022

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۰۱۳۴

الماس در صحرا ؛ سومین ورزشگاه جام جهانی 2022

سومین استادیوم جام جهانی 2022 شب گذشته و با حضور چهره هایی چون جیانی اینفانتینو رئیس فیفا ، آرسن ونگر و برخی چهره های دیگر به صورت مجازی افتتاح شد.

به گزارش" ورزش سه"  ورزشگاه   Education City سومین ورزشگاهی است که برای رقابت های جام جهانی 2022 آماده شده است. پیش از این ورزشگاه های خلیفه و استاد جنوب از استادیوم های برگزاری رقابت های جام جهانی آماده شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


این ورزشگاه در مرکز "موسسه قطر" که مرکز علمی و دانشگاهی این کشور به شمار می رود قرار دارد و یکی از مجهزترین ورزشگاه های حال حاضر جهان به شمار می آید. استادیوم Education City  یک ورزشگاه با ظرفیت 40 هزار هوادار و با سیستم کنترل و کاهش دمای هوا است. معماری این ورزشگاه برگرفته از تاریخ غنی معماری اسلامی است. همچنین نمای مثلثی که به شکل الگوهای هندسی پیچیده و شبیه به الماس تشکیل شده ظاهرا با حرکت خورشید در آسمان تغییر رنگ می دهد. این ورزشگاه به گونه ای طراحی شده که نشانگر یک الماس در دل کویر باشد.  درباره این استادیوم موضوع جالب این است که بعد از رقابت های جام جهانی ظرفیتش به نصف کاهش پیدا خواهد کرد. 

 

*استادیوم Education City سومین از هشت ورزشگاه جام جهانی ۲۰۲۲ که روز دوشنبه ۱۵ ژوئن افتتاح شد.


*سیستم تهویه مطبوع در سراسر استادیوم، حرارت را از هر درجه ای، در سطح زمین بازی و تک تک صندلیها تا ۲۱ درجه سانتیگراد کاهش می‌دهد.


*سالن کنفرانس مطبوعاتی استادیوم «ئجو کیشن سیتی» 


*یکی از چهار رختکن استادیوم Education City


*ورودی تماشاگران


*نمای بیرونی


*جایگاه ویژه ورزشگاه 


*نمای داخلی ورزشگاه از پشت یکی از دروازه ها


*نمای بیرونی ورزشگا )Education CITYئجو‌کیشن سیتی) در قلب مؤسسه قطر که  هشت دانشگاه بین المللی را در خود جای داده و محل تعلیم و تربیت نسل جوان قطر، دختر و‌ پسر، در بیست سال گذشته بوده است.


*بخشی از سقف ورزشگاه بعد از غروب آفتاب.


*ورزشگاه Education City و زمین تازه تأسیس گلف مجاور آن که بعد از اتمام جام جهانی هر دو بطور تمام وقت در اختیار «مؤسسه قطر» و هشت دانشگاه این مجموعه قرار خواهند گرفت.

فیفا جانی اینفانتینو(رئیس فیفا) جام جهانی 2022 قطر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فیفا جانی اینفانتینو رئیس فیفا جام جهانی 2022 قطر جام جهانی 2022

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، میلیاردها سال طول می‌کشد تا الماس‌های طبیعی در نتیجه فشار لایه‌های زمین و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند. فرم‌های مصنوعی را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد؛ با این وجود برای این کار نیز دست‌کم باید چند هفته منتظر ماند.

دانشمندان به تازگی روش جدیدی را برای ساخت الماس کشف کردند که در چهارچوب آن، ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشاری عظیم تولید کند.

البته برای این کار، هنوز به یک دمای بالای ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد نیاز است تا یک قطعه الماس در ۱۵۰ دقیقه تشکیل شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس نیاز است.

تیم سازنده این الماس جدید، پژوهشگران موسسه علوم پایه در کره جنوبی هستند که امیدوارند با این شیوه بتوانند انقلابی در تولید الماس‌های مصنوعی ایجاد کنند.

تکنیک حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس کاملاً جدید نیست و جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیندی مشابه را با استفاده از سولفید آهن مذاب به جهان معرفی کرد؛ اما برای این کار نیز نیاز به ایجاد فشاری معادل ۵-۶ گیگا پاسکال و یک «دانه» الماس است تا کربن به آن بچسبد.

پژوهشگران این تیم در مقاله‌ای درباره روش جدید نوشتند: «ما روشی برای تولید الماس در فشار ۱ اتمسفر و در دمای متوسط، با استفاده از آلیاژ فلزهای مایع کشف کردیم.»

آنها در این روش از مخلوط دقیقی از فلزات مایع گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون استفاده کردند و یک سیستم خلاء در داخل یک محفظه گرافیتی ساختند تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گرفت، به سرعت گرم و سپس خنک کنند.

این کار باعث شد تا اتم‌های کربن متان در سراسر فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. 

تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از کریستال‌های الماس از فلز مایع جدا و نمایان شدند و پس از گذشت مدت دو ساعت و نیم نیز یک لایه پیوسته الماس شکل گرفت.

تحقیقات درباره این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است؛ با این وجود اعضای تیم تحقیق معتقدند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان به کمک آن، فلزات مایع دیگری را برای رسیدن به نتیجه مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

شیوه‌ای که در حال حاضر برای تولید اکثر الماس‌های مصنوعی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد.

اگر این تکنیک بتواند همچنان توسعه یابد، فرایند ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • نمای دیدنی از بسته شدن سقف آتلانتا استادیوم، از ورزشگاه های میزبان جام جهانی 2026 و کوپا آمریکا 2024 / فیلم
  • ببینید | صف بیکاران در صحرا
  • موسوی سومین طلایی مازندران در پیکار‌های انتخابی ووشو جام جهانی
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟