Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:54:22 GMT

علاقه به واردات بیشتر از تولید ثروت از دانش است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۰۳۱۴

علاقه به واردات بیشتر از تولید ثروت از دانش است

محمود نیلی احمد آبادی روز سه شنبه در حاشیه آیین رونمایی از پروژه تولید چرخ مسی (مس کروم زیر کونیوم) در مرکز فناوری و فرآوری مواد ویژه فلزی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در جمع خبرنگاران افزود: بخش زیاد از این رویکرد ناشی از سیاست های اقتصادی کشور است که این سیاست های اقتصادی باید به سمت خلق ارزش از طریق تبدیل دانش به ثروت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمرکز بر واردات باید تغییر پیدا کند، ادامه داد: تشکیل نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی، پارک های علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد، حرکت هایی در جهت استفاده از دانش فنی در دانشگاه ها است.

رییس دانشگاه تهران گفت: پیوند بین دانشگاه و صنعت از گذشته بوده، اما ضعیف است و آن چیزی که انتظار داریم رخ نداده است.

وی ادامه داد: کشور از نظر تکنولوژی و دانش در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و مشکل ما از طرف تقاضا است؛ به عبارتی تقاضا برای تکنولوژی و دانش فنی کم است.

نیلی با اشاره به اینکه تحریم لزوما به نفع دانشگاه و صنعت نیست، اظهار داشت: زمانی واردکننده محصولاتی مانند لبنیات بودیم، اما الان محصولات با ارزش افزوده بالا تولید می کنیم و نیازمند بازار جهانی هستیم.

وی ادامه داد: به تحریم نیاید فقط از این منظر نگاه کرد که مانع ورود موارد اولیه می شود؛ بلکه امروز می توانیم صادر کننده محصولات فنی و دانش فنی باشیم و  آن چیزی که امروز بیشتر از تحریم ضرر می کنیم از این بابت است.

نیلی ادامه داد: خیلی از صنایع می توانند محصولات قابل عرضه در بازارهای بین المللی ارایه کنند. دانشگاه ها و مراکز کشور می توانند فناوری های پیشرفته را به دنیا عرضه کنند و زمینه های ورورد آنان به بازارهای بین المللی باید فراهم باشد.

وی ادامه داد: تحریم بیشتر این بخش به ما صدمه می زند. امید است شرایطی فراهم شود که آن چه متخصصان و دانشمندان تولید می کنند، بهتر از گذشته در سفره مردم مشاهده شود. 

رییس دانشگاه تهران در خصوص تولید چرخ مسی توسط جهاد دانشگاهی گفت: امروز شاهد رونمایی یکی از دستاوردهای بزرگ جهاد دانشگاهی هستیم.

آیین رونمایی از پروژه تولید چرخ مسی (مس کروک زیرکونیوم) امروز سه شنبه با حضور حمید رضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، خداداد غریب‌پور رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، سید علی طباطبایی رییس سازمان جهاد دانشگاهی تهران در محل مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

برچسب‌ها دانشگاه تهران واردات محمود نیلی احمد آبادی جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران واردات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران واردات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۰۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری در آیین اختتامیه دوره توانمندسازی اساتید، معلمان و مربیان عقیدتی سیاسی ارتش که صبح پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز آموزش بصیرت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در شهر مشهد مقدس برگزار شد، با گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم و همچنین روز خلیج فارس و اهمیت آن در تاریخ ایران گفت: نام گذاری این روز مصادف با اخراج پرتغالی های استعمارگر از تنگه هرمز است. حضور قدرت های خارجی در منطقه خلیج فارس نشان از اهمیت ویژه این منطقه است، دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است و از همین رو هرکس که بتواند بر دریا حکمرانی کند، می‌تواند زندگی مردم را کنترل کند. قدرت های استعماری و به‌ویژه انگلستان با تخریب بنادر ایران و تبدیل آن به زمین سوخته سعی داشتند تا دسترسی ایران به آب های آزاد را محدود کنند و این موضوع نماد عینی تزریق فرهنگ استکباری بیگانه برای جلوگیری از رشد و پیشرفت ایران بود.

بیشتر بخوانید: دریادار سیاری: توان پهپادی نیروهای مسلح و ارتش کشور جزو قدرت‌های برتر در منطقه است

وی با اشاره به «لزوم تبیین خسارت‌های وارد شده از سوی استعمارگران به ایران به‌وسیله اساتید و معلمان» گفت: اهمیت ویژه کار معلمان معارف دینی و قرآنی همین است که با استفاده از فرهنگ قرآنی به پرورش فکری تصمیم سازان و تصمیم گیران آینده ما کمک کنند تا آنان بتوانند خطرات ناشی از نفوذ فرهنگ های بیگانه و استعمارگر را بشناسند و در مقابل این جنگ نرم به مبارزه بپردازند.

وی هم‌چنین با اشاره به شخصیت ممتاز شهید عالی قدر استاد مطهری عنوان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شهید مطهری انسانی زمان شناس بود که با شناسایی نیازها، در جهت رفع آنها با اخلاص فکر می‌کرد، می‌نوشت و تلاش می‌کرد و به همین دلیل شهید مطهری نقش مهمی در تربیت و پرورش آینده‌سازان ایران داشت.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در یک سازمان گفت: مهم ترین دارایی هر سازمانی سرمایه انسانی آن است؛ چراکه سرمایه انسانی در زمان حاضر می تواند باعث رشد و تعالی سازمان شود. در راستای پروش سرمایه انسانی اثرگذار در یک سازمان، بحث تعلیم و تربیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع می‌توان گفت برای داشتن سرمایه های انسانی کارآمد باید اساتید و معلمان توانمندی داشت که آنان را آموزش دهند.

وی با بیان این‌که «ظهور تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و به ویژه فضای مجازی کنترل اذهان مردم را در اختیار دشمنان قرار داده است»، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف جنگ ترکیبی دشمنان، کنترل اذهان مردم و به ویژه جوانان و آینده سازان ایران در راستای تغییر ارزش ها و باور های آنان است که منجر به تغییر افکار و در نهایت تغییر رفتار آنان شود.

وی با اشاره به نقش معارف قرآنی و دینی و اساتید این حوزه در مواجه با جنگ نرم و ترکیبی دشمن گفت: یکی از وظایف مهم اساتید این حوزه ممانعت از تغییر ارزش ها و باورهای جوانان عزیز کشورمان از طریق تبیین دقیق معارف قرآنی و دینی و دعوت به تدبر در آیات قرآن کریم است. امروز یکی از نیاز های اصلی ما این است که به موضوع تعلیم و پرورش جوانان اهمیت بیشتری دهیم تا در نبردهای آینده و در مقابله با فرهنگ های استکباری دست برتر را داشته باشیم.

انتهای پیام

کد خبر: 1229277 برچسب‌ها سازمان بنادر و دریانوردی

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش