Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران شهرداری اصفهان گفت: خط دو مترو که اکنون ۱۱ درصد پیشرفت داشته که از دو سمت درحال حفاری است، در قسمت زینبیه دوتونل موجود از سه ایستگاه عبور کرده است، از حدود ۱۶ ایستگاه موجود عملیات احداث ۱۱ ایستگاه یا آغاز شده است و یا قرارداد احداث آن منعقد شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ایرج مظفر صبح امروز در نشست خبری تشریح پروژه‌های عمرانی سال ۹۹ شهرداری اصفهان اظهار داشت: تمامی طرح‌های مطرح در شهرداری توسط معاون عمران شهرداری اجرا می‌شود که نشان دهنده میزان گسترش فعالیت این معاونت است؛ در این معاونت دو مدیر و یک مدیر کل حاضر هستند، تقسیم بندی‌ها به دو بخش معاونت مالی و بودجه و معاونت نگهداری اموال صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمران شهرداری اصفهان ادامه داد: سازمان عمران شهرداری نیز پتانسیل بالا برای آبادی شهر اصفهان دارد؛ در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ رشد سه برابری در تولید مصالح سنگین را شاهد بودیم.

تقاطع شهید سلیمانی، اولویت نخست شهرداری

وی تصریح کرد: در مباحث کنترل کیفی نیز تقریبا ۹۰ درصد آزمایشات مورد نیاز را آزمایشگاه شهرداری اصفهان انجام می دهند که یکی از معتبرترین آزمایشگاه‌های شهر است، در مبحث مشاورین پروژه  نیز با میدان دادن به توان فنی بومی اصفهان شاهد حضور مشاورین اصفهانی در پروژه‌های اصفهان هستیم، اولویت یک شهرداری اصفهان احداث تقاطع سردار سلیمانی و متصل شدن به بلوار فرزانگان بود، اولویت دو پروژه‌های عمرانی در مناطق جنوب و جنوب غرب بوده است،

مظفر اضافه کرد: ۳۶۸ قرارداد در سال ۹۷ با ۲۱۴ میلیارد تومان  و در سال ۹۸، ۵۵۸ قرارداد با مبلغ حدودا ۵۵۶ میلیارد تومن صورت پذیرفت؛ در سال ۹۷، ۷۷۷ پروژه فعال در اصفهان بود که در سال ۹۸ این عدد به ۸۷۳ قرارداد رسید که از لحاظ مبلغی شاهد رشد پنجاه درصدی بود.

معاون عمران شهرداری اصفهان ادامه داد: در سال ۹۷، تعداد ۴۵۳ قرارداد و در سال ۹۸ ۴۷۵ قرارداد آماده بهره‌برداری و تحویل شد، ۲۸ پروژه بالای یک میلیارد تومن در سال ۹۷ تحویل و همچنین در سال ٩٨ این آمار به ۳۳ پروژه رسید؛ پروژه‌های همچون ۱۶۸ پروژه آسفالت معابر، ۲۲ پروژه اماکن ورزشی، ۱۹ قرارداد احیا بافت فرسوده، ۴۳ پروژه فضای سبز، ۸ پروژه پارکینگ، ۴۷ پروژه پیاده‌رو سازی، ۳۶ پروژه تاسیسات آب‌رسانی، ۲۰ پروژه تقاطع، ۳۲ پروژه ساختمان اداری، ۱۴۹ پروژه ساماندهی و جدول‌گذاری، ۳۲ پروژه سرویس بهداشتی و ۲۵ پروژه مناسب سازی چهارراه ها و تقاطع‌ها در طول دوسال گذشته احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین پروژه‌های اصفهان، سنگ فرش خیابان چهارباغ بود که با تمام سختی‌ها به پایان رسید، تقاطع شهید والایی، پارک جنگلی روح الامین، پارک پردیس هنر، خط یک مترو، سالن ورزشی ناصرخسرو و تصفیه خانه شاهین شهر از جمله دیگر پروژه‌های مهم دوسال گذشته است.

مظفر ادامه داد: مهم‌ترین فعالیت نیز ادامه بلوار فرزانگان و احداث رینگ در منطقه ۱۴ و احداث تقاطع آفتاب بود که توانست منطقه شمال شرقی را نجات دهد، این پروژه حساسیت‌ها و مشکلات خاص خودش را داشت که خوشبختانه توانستیم زودتر از موعد مورد بهره‌برداری قرار گرفت. 

پیشرفت 11 درصدی خط دو مترو

وی در خصوص خط دو مترو اصفهان تصریح کرد: خط دو مترو که اکنون ۱۱ درصد پیشرفت داشته که از دو سمت درحال حفاری است، در قسمت زینبیه دوتونل موجود از سه ایستگاه عبور کرده است، از حدود ۱۶ ایستگاه موجود عملیات احداث ۱۱ ایستگاه یا آغاز شده است و یا قرارداد احداث آن منعقد شده است؛ در بحث بودجه نیز نسبت به سال ۹۵ شاهد رشد تقریبا ۱۰ برابری بودجه بوده‌ایم، عملیات احداث خط دو مترو نیز اغلب زیر زمین در حال فعالیت است شاید اکنون دو ایستگاه قابل مشاهده باشد ولیکن زیر زمین کارگران مشغول کار هستند.

مظفر در مورد مباحث عمرانی جنوب و جنوب غرب اصفهان ادامه داد: مذاکراتی انجام شده که تقاطع رینگ با اتوبان ذوب ‌آهن انجام دهیم، در حال مذاکره با با ارتش هستیم که تقاطعی از محل زندان اصفهان به سپاهان شهر متصل شود، در محدود خمینی شهر مسیری از سمت میدان استقلال به سمت اتوبان ذوب آهن در دست احداث است که به کمک استانداری و شهرداری خمینی شهر نیازمند است.

وی در خصوص پروژه‌های  ابرسانی اضافه کرد:۹ برابر بودجه سال‌۹۷ جهت تأسیسات آب‌رسانی در شهرداری اصفهان جهت آب‌رسانی و پایدار سازی تأمین آب مصرف شد؛ در بحث پروژه‌های ناتمام نیز اتمام پروژه میدان امام علی(ع) رشد ۴۰ درصدی داشته است که با آزادسازی امیدواریم در کمترین زمان این پروژه تکمیل شود.

مظفر پیرامون سهم کلانشهر اصفهان از بودجه کشوری اتمام پروژه‌های نیمه تمام تشریح در شهر اصفهان گفت: مترو اصفهان و مرکز همایش‌ها وابسته به بودجه دولتی است، سیاست مدیریت جدید نیز اتمام این پروژه‌ها است، شهرداری اصفهان نیز مستمر در حال پیگیری برای تأمین بودجه است.

معاون عمران شهرداری اصفهان در مورد  راهکار‌های تأمین اعتبار و بودجه  تصریح کرد: از سال ۹۲ به بعد بخش به عنوان اعتبارات غیر نقد تأمین شد، این منابع تا سال ۹۸ در تکمیل پروژه‌ها یاری رسان بود که هم در تأمین بودجه و تأمین نقدینگی حدود ۵۰ درصد سهم مالی را به خود اختصاص دادند؛ مطالبات معاون عمران شهرداری نیز در حد معمولی است.

وی در خصوص کیفیت پروژه‌های احداث شده توسط شهرداری اصفهان تشریح کرد: نظارت دقیقی بر روی طراحی و اجرا و پیمانکاران شهرداری است، دستگاه‌های نظارت و موظف هستند که در صورت کمبود کیفیت پاسخگو باشند، پروژه‌های احداثی شناسنامه دار هستند و اگر پروژه‌ای دچار مشکل شد پیمانکار موظف به تعمیر است.

مظفر در خصوص نظارت بر روی فعالیت‌ها عمرانی اصفهان و حفظ بافت تاریخی و فرهنگی تشریح کرد: مسئولیت طراحی بر عهده سازمان طراحی است، شهرداری نیز در مرحله اجرا الگوی فرهنگی را مد نظر دارد، برخی از طرح ها سلیقه‌ای است و تخریب برخی از مناطق بر اساس طرح تفضیلی شهر است، برای مثال فضای پشتی میدان امام(ره) مناسب نیست و مجبور به تغییر در این بافت ها هستیم.

معاون عمران شهرداری اصفهان در خصوص اینکه در شرایط کرونا آیا تعدیل نیرو صورت گرفته است و یا خیر ادامه داد: تعدیل نیروی صورت نگرفته است، در زمان شیوع کرونا سرعت تکمیل پروژه ها کاسته شد و خوشبختانه مشکلی پیش نیامد.

وی در پاسخ به اینکه چهارباغ یکی از نمادهای اصفهان است و آیا اینکه طرح توسعه این محل به پایان رسیده است و یا خیر گفت: این منطقه ابروی ایران است، از لحاظ پروژه‌ عمرانی کف سازی این منطقه به اتمام رسیده است اما بهره‌برداری کلی و اجرای طرح‌های دیگر شاید هنوز به زمان نیاز دارد.

انتهای پیام/ص/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان شهرداری مترو بودجه اصفهان شهرداری مترو بودجه بافت فرسوده معاون عمران شهرداری اصفهان بهره برداری خط دو مترو سال ۹۷ سال ۹۸ پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد