Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به مهم‌ترین اقدامات بیابان زدایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، اظهار کرد: پس از سفر رئیس جمهور به استان البرز در سال ۹۵ در سه هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی استان که کانون ریزگرد بود عملیات بیابان زدایی انجام شد.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر نیز با مشارکت مردم عملیات بیابان زدایی نیز در هزار هکتار از اراضی استان انجام شده که باید از کشت‌های انجام شده نگهداری و حراست شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در بخش دیگری تاکید کرد بنا داریم امسال در ۲۰۰ هکتار از عرصه‌های بیابانی استان عملیات بیان زدایی را با تکیه بر اعتبارات غیر دولتی اجرا کنیم.

فتحی همچنین گفت: عملیات بیابان زدایی در ۲۰۰ هکتار دیگر نیز با تکیه بر اعتبارات دولتی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امسال در ۴۰۰ هکتار از اراضی استان عملیات بیابان زدایی انجام می‌شود، گفت: نگهداری از چهار هزار هکتار عرصه‌های بیابانی استان که طی چهار سال گذشته با کاشت گونه‌های گیاهی احیا شده، نیز در دستور کار است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با این توضیح که انجام پروژه‌های بیابان زدایی استان البرز بیشتر در شهرستان‌های نظرآباد و اشتهارد تعریف شده است، گفت: حدود ۲۵ هزار هکتار کانون بحرانی ریزگرد در استان البرز وجود دارد و با توجه به اقداماتی که تاکنون انجام شده ۱۰ هزار هکتار دیگر باقی می‌ماند که باید عملیات لازم در آن انجام شود.

فتحی بر همکاری و مشارکت مردم و بخش‌های غیردولتی در پیشبرد پروژه‌ها بیابان زدایی در استان البرز تاکید کرد.

کد خبر 4951115

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی فتحی بیابانی شدن مراتع ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا ایلام آتش سوزی بیرجند گرگان آتش سوزی جنگل ها یاسوج صنایع دستی استانداری سمنان عملیات بیابان زدایی استان البرز هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرت الله نیکو با بیان اینکه یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی این استان در سال گذشته به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است، افزود: این میزان اراضی کشاورزی در قالب ۴۹ طرح در سطح استان انجام شده است.

وی بیان کرد: همچنین یک هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۱۳۰ طرح با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا برای سامانه‌های نوین آبیاری است.

به گفته وی استان قزوین رتبه ۱۰ در سطح کشور برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری را به خود اختصاص داده است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین ابیاری تا کنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی به سنانه نوین ابیاری تجهیز شده است.

نیکو اضافه کرد: تعهد اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در این استان ۳ هزار هکتار است که امیدواریم با تأمین بموقع اعتبار بتوان به این هدف دست یافت.

کد خبر 6087945

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • استرداد ۵۰ هکتار اراضی ملی البرز
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ملی ساوجبلاغ به بیت‌المال
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ملی ساوجبلاغ به ارزش ۲هزار میلیارد تومان به بیت المال
  • قطع حقابه و تغییر اقلیم عامل اصلی پدیده ریزگرد در قم است
  • کاهش ۷۰ درصدی خسارات سیل با اجرای عملیات آبخیزداری