Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@16:30:35 GMT

داریوش قنبری:یک جریان سیاسی خاص در صدد حذف رقیب است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۴۴۴۱

داریوش قنبری:یک جریان سیاسی خاص در صدد حذف رقیب است

به گزارش پارسینه ؛ داریوش قنبری معاون پارلمانی شهرداری تهران درباره مهم‌ترین بحران سیاسی کشور در شرایط فعلی، عنوان کرد: «در سیاست داخلی بحث بحران مشارکت را ما داریم که در انتخابات اخیر این بحران خود را نشان داد که مشارکت بسیار پایینی را شاهد بودیم.»

وی ادامه داد: «در کل باید یک شناسایی خوبی از ریشه‌ها و دلایل این بحران صورت گیرد و برای حل آن در انتخابات سال ۱۴۰۰ حتما برنامه ریزی مناسبی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که مردم رافت و همدلی لازم را برای شرکت در انتخابات پیدا کنند.»

قنبری درباره برنامه‌ریزی‌هایی که باید انجام شود، توضیح داد: «یکی از مهم‌ترین مسائل این است که امید در کشور ایجاد شود و مردم به اینکه صندوق‌های رای محلی برای پیشبرد مطالبات و خواسته¬هایشان است امیدوار شوند.»

او اضافه کرد: «باید اعتماد به صندوق‌های رای شکل گیرد و امید بیشتری به مردم داده شود که این صندوق‌ها می‌تواند منشا تاثیر باشند و خواسته‌ها و مطالباتشان در رایی که اعمال می‌کنند، دیده می¬شود و کسانی که با رای آن‌ها به قدرت می‌رسند به این خواسته‌ها به طور جدی توجه می‌کنند.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره دیگر مشکلات سیاسی تصریح کرد: «یک جریان سیاسی خاص در صدد حذف رقیب است و از تمام توانش استفاده می‌کند. نباید مردم را نا امید کرد و میدان را در انحصار و دست خود بگیرد. باید موقعیت رقیب را به رسمیت بشناسد و اجازه دهد که در کشور سلایق و علایق مختلف بتوانند در عرصه حضور پیدا کنند.»

قنبری افزود: «قطعا و یقینا کشور را به سمت تک صدایی بردن به هیچ وجه به منفعت و مصلحت کشور نیست. منفعت و مصلحت کشور ایجاب می‌کند که در کشور، با توجه به تنوع سلایق و دیدگاه‌ها، صرفا یک جریان سیاسی نخواهد همه چیز را در انحصار خود دربیاورد. بلکه باید بقیه جریان‌های سیاسی هم مجال داشته باشند که در سیاست به فعالیت بپردازند.»

این نماینده ادوار مجلس درباره مشکلات سیاسی در عرصه خارجی بیان کرد: «موضوع فشار‌های ناجوانمردانه‌ای که از زمان روی کار آمدن ترامپ اعمال شده است و مسئله تحریم‌ها که باعث شده است معیشت و اقتصاد کشور تحت شعاع این تحریم‌ها قرار گیرد، مسئله مهمی است که تا حدودی می‌توان گفت: به عنوان یک متغیر خارجی بر دولت و کشور تحمیل شده است و باید برای کاهش اثر و رهایی از تحریم‌ها، فعالیت مناسب و بیشتری انجام شود.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: داریوش قنبری بحران سیاسی انتخابات 1400 پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • رئیس ستاد انتخابات کشور از خبرگزاری تسنیم بازدید کرد
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • تغییر چهره بازیگر مهمان مامان مهرجویی بعد از ۲۰ سال | ببینید
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • مراسم گرامیداشت عملیات بازی‌دراز در هفته جاری برگزار می‌شود