Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالمحمد خواجه ئیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست شورای اطلاع رسانی استان بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۴۰ درصد کل موارد مثبت بیماری در استان، این هفته شناسایی شده‌است.

او بیان کرد: در روز‌های اخیر به موازات افزایش میزان نمونه‌گیری به طور تقریبی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد نمونه‌های آزمایش شده مثبت بوده که این موضوع نشان می‌دهد گردش ویروس در استان شدت گرفته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: براساس بررسی‌های آماری که از موارد مبتلا به ویروس کرونا انجام گرفته، ۸۰ درصد افراد بدون مشکل دوره بیماری را سپری می‌کنند و ۲۰ درصد موارد ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان‌ها پیدا کنند و از این جمعیت ممکن است ۵ درصد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شوند.

سیر صعودی کرونا در بوشهر ادامه دارد

خواجه‌‍‌ئیان گفت: به نظر می‌رسد هنوز به نقطه اوج بیماری در استان بوشهر نرسیده‌ایم و با توجه به اینکه از چند هفته گذشته تاکنون موارد ارجاع و بستری در بیمارستان‌ها افزایش یافته می‌توان نتیجه گرفت که سیر صعودی بیماری در استان ادامه دارد.

او عنوان کرد: هرچند بوشهر جزء آخرین استان‌های درگیر با ویروس کرونا بود و با همکاری مردم و بازاریان و سایر صنف‌ها خیلی خوب عمل شد، اما با کاهش شیوع بیماری در انتهای موج اول این تصور در عموم ایجاد شد که داستان کرونا تمام شده‌است و به همین دلیل هشدار‌ها با بی توجهی روبه‌رو شد.

رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر افزود: رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی، مجاورت و ارتباطات وسیع با استان‌های دارای شرایط بحرانی و سایر عوامل دیگر از جمله علت‌های شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر است به نحوی که تاکنون نیز با وجود همه هشدارها، اما همچنان شاهد رفتار‌های مخاطره آمیز و خروج بی مورد مردم از خانه هستیم.

خواجه‌ئیان با اشاره به ادامه روند بیماریابی در استان بوشهر ادامه داد: با توجه به میزان زیاد نمونه‌های گرفته شده آزمایشگاه تشخیصی پی سی آر در این استان دیگر پاسخگو نیست به همین دلیل براساس سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دو روز گذشته تنها از گروه‌های آسیب پذیر جامعه نمونه‌گیری می‌شود و از نمونه گیری سایر افراد صرف نظر شده‌است.

تلاش برای ایجاد آزمایشگاه‌های جدید

او افزود: هرچند روند برپایی آزمایشگاه به ویژه آزمایشگاه تشخیصی پی سی آر بسیار سخت است، اما تلاش استان بوشهر مبنی بر راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیصی در شهر برازجان و منطقه جنوب استان ادامه دارد و به زودی آزمایشگاه برازجان شروع به کار خواهد کرد.

بیمارستان‌ها تا کنون پاسخگو بوده‌اند اما ...

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره ظرفیت بیمارستان‌ها نیز بیان کرد: با همت همکاران حوزه درمان تاکنون در بخش درمان کمبود نداشته‌ایم، اما ظرفیت بیمارستان‌ها نامحدود نیست واگر به هشدار‌ها توجه نشود و تجمع‌ها، جشن‌ها، و مراسم ادامه یابد ممکن است شرایط به گونه‌ای پیش برود که این ظرفیت جوابگو نباشد.

خواجه‌ئیان تاکید کرد: با توجه به روند افزایش شیوع ویروس کرونا در این استان باید پیش بینی‌های لازم انجام شود تا در زمان بحران غافل‌گیر نشویم.

او گفت: استان بوشهر در زمینه تامین وسایل حفاظت فردی مشکلی ندارد و همه امکانات در دسترس است.

نکات بهداشتی رعایت شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اداره‌ها، واحدهای صنفی، موسسه‌های اقتصادی و هر مکانی که باعث تجمع می‌شود خواست که تا حد امکان با ارائه خدمات غیر حضوری از گردش بیماری پیشگیری کنند.

او بیان کرد: بیماری کرونا وجود دارد پس مردم برای حفظ سلامتی خود و خانواده از برگزاری مراسم، میهمانی‌ها و دورهمی‌ها خودداری و در زمان خروج از منزل و یا حضور در مجاورت دیگران ضمن رعایت فاصله مناسب از ماسک استفاده کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس شیوع کرونا نمونه گیری کرونا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیمارستان ها استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • بارندگی‌ها تا روز چهارشنبه در آذربایجان‌غربی ادامه دارد
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه