Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز حسینی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اخذ مالیات از خانه‌های خالی عامل موثری برای کاهش التهاب بازار مسکن نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ البرز حسینی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: قرار بود قانون ساماندهی مسکن به عنوان یکی از سیاست‌های دولت اجرا شود تا نیازمندان صاحب خانه شوند که هنوز این موضوع محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر آشفتگی بی‌رویه‌ای در زمینه مسکن در جامعه به وجود آمده است و این آشفتگی به اندازه‌ای زیاد است که دولت هم به آن توجهی ندارد.   نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هیچ مسئول دولتی این امر مهم جامعه را پیگیری نمی‌کند و تنها افرادی که دغدغه دارند در این زمینه احساس وظیفه می‌کنند.   حسینی افزایش ساعت به ساعت قیمت مسکن و اجاره را غیرقابل باور دانست و گفت: برای من سئوال است که اگر مالیات از خانه‌های خالی اخذ شود چند درصد در کاهش افزایش قیمت مسکن و اجاره بها تاثیرگذار خواهد بود که به نظر می‌رسد تاثیر چندانی در این زمینه نخواهد داشت.   وی گفت: در ایران مسکن به عنوان کالای سرمایه‌ای محسوب می‌شود در حالی که در سایر کشورها یک کالای مصرفی است و مردم از آن بهره‌مند می‌شوند.   نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نبود آمایش سرزمین موجب می‌شود تا میزان عرضه و تقاضا مشخص نبوده و دولت نیز آمار دقیقی از این وضعیت ندارد تا با آمار دقیق راهکاری ارائه شود که توازنی بین عرضه و تقاضا ایجاد شود.   حسینی گفت: یک مقام مسئولی نیست که بتواند با آمار و ارقام ثابت کند که پشتوانه علمی برای عرضه و تقاضا داریم اگر داشتیم ساماندهی اتفاق می‌افتاد.   وی با بیان اینکه در زمینه مسکن نیاز سنجی انجام نمی‌شود و دولت به برنامه جامع مسکن عمل نمی‌کند، افزود: ورود بانک‌ها به حوزه مسکن موجب بنگاهداری و سوداگری شده است در حالی که قرار بود بانک‌ها با پرداخت تسهیلات از اقشار آسیب پذیر حمایت کنند.   نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی سنتی سازی مسکن را یکی از مشکلات در این حوزه عنوان کرد و گفت: ما باید به سمت صنعتی سازی در حوزه مسکن برویم تا با زمان و هزینه کمتر مسکن در اختیار مردم قرار گیرد.   حسینی خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر دولت حال اجرای قانون ساماندهی مسکن را نداشته و یا دلش نمی‌خواهد این قانون را اجرایی کند.   وی فضای امروز جامعه را در حوزه مسکن ملتهب عنوان کرد و گفت: خریدن خانه برای بسیاری از اقشار جامعه امروز به رویایی دست نیافتنی تبدیل شده است.   نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وظیفه اصلی دولت ساماندهی عرضه مسکن و زمین است که باید با حاکمیت تمام قانون را اعمال کند در حالی که این میدان را ترک کرده و طبیعی است که در غیاب دولت بخش خصوصی بنگاه داری کرده و مشاوران املاک در این عرصه جولان بدهند.   حسینی یادآورشد: فیش‌های بدون تکلیف زمین نیز به عنوان دمل‌های چرکین اطراف حوزه مسکن محسوب می‌شوند در حالی که دولت ابزار لازم را برای پایان دادن به آشفتگی این حوزه را دارد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حوزه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است

  حشمت الله فلاحت پیشه گفت:  فارغ  آمارهایی که از رشد در دولت مطرح می‌شود  وقتی که به معیار اصلی ارزیابی عملکرد دولت می‌رسیم که همان میزان رضایت مردم است، متوجه مى‌شویم که در دولت آقای رئیسی چند کار انجام شده است؛ ۱- بیشترین فشارها بر دوش مردم وارد شد ٢- سالانه ۵۰ درصد مالیات افزایش پیدا کرد ٣-  برای کسب درآمد و سود از جیب مردم تلاش شد و دولت خود را در جیب و کاسبی مردم سهیم کرد که همه اینها در دنیای امروز بی‌سابقه است.

وی گفت:نه‌تنها در دولت آقای رئیسی عزم جدی برای رفع نیازهای اقتصاد مردم وجود ندارد؛ بلکه در جایی هم که مردم با وجود گرانی، تورم و بی‌سامانی اقتصادی زندگی خود را به‌سختی می‌گذراندند، دولت باز هم به گونه‌ای از جیب مردم برداشت می‌کند.

به گزارش شرق، فلاحت پیشه ادامه داد: آخرین آن مالیات بر عایدی سرمایه است، مردم اموال و املاکی دارند که ریسک تورم ناشی از خرید و حفظ و ارتقا و افزایش اموال خود را به جان خریده‌اند و این در حالی است که دولت خود را شریک در سرمایه و دارایی سود مردم کرده است و این عملکرد یعنی به عبارتی در شرایطی که در دولت سیزدهم ما تا هفت برابر فروش نفت در مقایسه با زمان تحریم داشتیم و درعین‌حال بخش عمده اموال مسدودشده کشور نیز آزاد شده بود، نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده؛ به طوری که میزان مالیات و عوارضی که از مردم در سال ۱۴۰۲ اخذ شد، هزار هزار میلیارد تومان بوده که خود یک رقم بی‌سابقه است .

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • قلک پورشه خالی شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است