Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظریف در پایان سفر به مسکو: دبیرکل ملل متحد گزارش کاملا غلط، بی جا و خارج از اختیارات خود را صادر کرده است

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی که در مقصد دوم سفرش پس از ترکیه به مسکو سفر کرده در پایان این سفر در جمع خبرنگاران به تشریح رایزنی هایش پرداخت و با اشاره به تماس های روسای کمیسیون مشترک دو کشور و گفتگوی تلفنی حسن روحانی رئیس جمهور با پوتین در این مدت، عنوان کرد: ‌اما ملاقات حضوری نبود و نیاز بود مسائل دوجانبه را مرور و اجرای توافقات روسای جمهور را تسریع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ظریف افزود: در موضوع سوریه گفت و گوی خوبی داشتیم و توافق کردیم که اجلاس مجازی سران برگزار شود که به زودی تاریخ آن را پیشنهاد خواهیم کرد و همین طور توافق کردیم ایران کماکان میزبان اجلاس حضوری سران بعد از بهبود شرایط باشد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: موضوعی که بیشتر به آن زمان اختصاص دادیم، تحولات مربوط به برجام و اقدامات آژانس بین المللی انرژی اتمی بود.

وی گفت: آمریکایی ها با همراهی رژیم صهیونیستی و برخی دیگر از کشورها تحرکاتی را در طول دو سه سال گذشته در اعمال فشار بر آژانس بین المللی انرژی اتمی برای نابود کردن برجام به کار بردند که متاسفانه در گزارش اخیر آژانس، به نتیجه رسیدن قسمتی از این فشارها را شاهد بودیم.

ظریف افزود: نیاز به همفکری و همکاری برای اینکه مانع شویم این سیاست به نتیجه مطلوب طراحان آن یعنی نابود کردن برجام برسد.

وی خاطرنشان کرد: ما، روسیه و چین و تعدادی از کشورها اهداف مشابهی در این زمینه داریم.

به گزارش فارس، ظریف همچنین به اقدام آمریکا در شورای امنیت اشاره کرد و افزود: یکی از طنزهای تلخ تاریخ است کشوری که از برجام خارج شده و رسما مانع از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شده، الان می خواهد از محمل این قطعنامه استفاده کند. 

وی گفت: در این زمینه موضع ایران، روسیه و بقیه کشورها مشابه است، متاسفانه دبیرکل ملل متحد گزارش کاملا غلط، بی جا و خارج از اختیارات خود را صادر کرده که کاملا مشهود است تحولاتی که در آژانس و دبیرخانه سازمان ملل اتفاق افتاده، به دلیل اینکه کرونا باعث شده حضور کشورها در این سازمانها کمتر شده و آمریکا توانسته با استفاده از فشارهای نامربوط خودش، این سازمانها را منحرف و در جهت اهداف خودش حرکت کند. در این زمینه ایران و روسیه موضع مشترک برای ضرورت مقابله با این حرکت ها دارند و در این زمینه صحبت های خوبی کردیم.

ظریف گفت: درباره افغانستان اقداماتی که ایران اخیرا برای آشتی داخلی و حالا نوبت به آشتی ملی می رسد با همه گروه ها شمول طالبان، در این زمینه همفکری کردیم.

وی بیان کرد: در موضوع یمن و لیبی و شرایط منطقه همفکری کردیم. مجموعا مذاکرات بسیار فشرده و ناهار کاری بود و بعد از مذاکرات ما، همکاران ما در دو مذاکره همزمان در ارتباط با مذاکرات مرتبط با هسته ای و موضوعات سوریه گفتگوهای مفصلی انجام دادند و بحمدالله در یک فرصت کوتاه توانستیم حوزه زیادی را بپوشانیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان

رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند که اسرائیل کاتس، وزیر امور خارجه این رژیم دستورالعمل‌هایی را برای تقویت امنیت در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان صادر کرد.

بنابر گزارش وبگاه خبری، گزارش‌ها روز یکشنبه نشان داد که کاتس دستوراتی را به تمام سفارتخانه‌های صهونیستی در سرتاسر جهان صادر کرد تا برای یک موج خصمانه آماده شوند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا، به دنبال دستگیری ها و اخراج دانشجویان در دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک در سراسر آمریکا گسترش یافته است.

دانشجویان بسیاری از دانشگاه های آمریکا از جمله دانشگاه ییل، دانشگاه نیویورک، دانشگاه هاروارد، دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و غیره به این اعتراضات پیوسته اند.

بسیاری از معترضان طرفدار فلسطین از دانشگاه‌های خود می‌خواهند که سرمایه‌های مالی و سیاسی خود به نفع عملیات نظامی رژیم صهیونیستی را واگذار کنند.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • چرا اوسمار اورونوف را تعویض کرد؟