Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:28:29 GMT

چه کسانی باید ازشیلداستفاده کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۸۴۹۵

همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور استفاده شیلد جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری برای برخی از افراد لازم و ضروری است. ناطقان: شیلد محافظ صورت یکی از اقلام محافظ شخصی است که از کل صورت در برابر آلودگی‌ها و مواد شیمیایی محافظت می‌کند. به کارگیری این محصول به خصوص برای افرادی که جزو کادر درمانی هستند، ضروری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا مانع از برخورد ترشحات بدن بیمار به آن‌ها می‌شود.
شیلد

در دوران شیوع کرونا و دیگر بیماری‌های ویروسی شیلد می‌تواند بسیار مفید باشد و از انتقال بیماری پیشگیری کند. به منظور عدم انتقال کرونا و برخی دیگر از بیماری‌ها، لمس نکردن صورت توسط دست آلوده بسیار مهم است. زمانی که شیلد روی صورت قرار می‌گیرد، دیگر امکان لمس صورت توسط دست وجود نخواهد داشت و در نتیجه از انتقال بیماری‌ها پیشگیری می‌شود.

از دیگر مزیت‌های شیلد این است که این وسیله محافظتی را به دفعات مختلف می‌توان مورد استفاده قرار داد. فردی که از شیلد استفاده می‌کند دیگر به صورت ناخودآگاه صورت و بینی خود را توسط دست لمس نمی‌کند و به این ترتیب احتمال انتقال بیماری کاهش می‌یابد.

افرادی که لازم است در روزهای شیوع کرونا برای تردد در جامعه از شیلد استفاده کنند به شرح زیر هستند:

_ افرادی که دلیل ناراحتی تنفسی و تنگی نفس نمی‌توانند ماسک بزنند.

_ افرادی که سخنرانی می‌کنند و باید صدای خود را به حضار برسانند.

_ کودکان

_ ارائه دهندگان خدمات سلامت

البته باید به این نکته توجه داشت که استفاده همزمان از شیلد و یک ماسک تنفسی مناسب، ترکیبی عالی و قابل اطمینان در برابر ویروس کرونا می‌سازد. همچنین شیلد برخلاف برخی از ماسک‌ها، یکبار مصرف نیست و قابل شستشو و استفاده متناوب است. از جمله نکات مهم برای استفاده از شیلد محافظ صورت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:ماسک

_ شیلد به تنهایی محافظ کامل نیست، همزمان از ماسک هم استفاده کنید.

_ شیلد را هر روز بشویید.

_ استفاده از شیلد اکیدا در افراد مبتلا به کرونا یا دارای عطسه و سرفه توصیه نمی‌شود.

_ شیلد برای افرادی که ردیفی می‌نشینند مثل مسافران اتوبوس محافظت کننده نیست.

مؤثر بودن شیلد و ماسک منوط به رعایت اصول بهداشتی در زمان گذاشتن و برداشتن این وسایل محافظتی است، بنابراین نسبت به شستشو و ضدعفونی دستان خود زمان استفاده از وسایل حفاظتی اقدام کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: شیلد ، کرونا ، بیماری ، ابتلا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شیلد کرونا بیماری ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع

شایسته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: از ابتدای پارسال در مرحله اول شهر قاین و در مرحله سوم شهر فردوس به طور آزمایشی به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع متصل شدند که امسال در ادامه اتصال شهر بیرجند و طبس به این طرح صورت می‌گیرد و در این برنامه هدف خود مراقبتی و داشتن پزشک خانواده مشخص است که به ازای هر سه هزار نفر یک پزشک و یک تیم سلامت و درمان می‌بایست وجود داشته باشد.

او افزود: در این طرح هر فرد باید مراقب سلامت و پزشک خود را بشناسد و خدمات را که شامل کلیه مسائل سلامتی و بهداشتی فرد می‌شود دریافت کند؛ یعنی قرد هم در مورد مسائل سلامت قبل از بیماری با پزشک خود مشورت می‌کند و هم در صورت تشخیص بیماری به پزشکان متخصص و یا بیمارستان ارجاع داده می‌شوند.

شایسته بیان کرد: در قائن و فردوس کمبود پزشک و مراقب سلامت داشتیم که به صورت مراقب محور یعنی جذب طرحی یا قراردادی نیرو‌هایی جذب شدند ولی در بقیه گروه‌ها یعنی پزشکان و رشته‌های دیگر باید از نیرو‌های مجموعه خود و بعد از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین در دیگر مناطق که جمعیت کمتری دارند خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشت محیطی‌ترین مراکز هستند کهدر آن بهورز‌ها تمام خدمات سلامت را بر اساس بسته‌هایی به گروه‌های مختلف ارائه می‌دهند و در صورت نیاز به سطوح بالاتر یعنی کارشناسان و پزشکان ارجاع داده می‌شوند.

او به پویش ملی سلامت اشاره و عنوان کرد: پارسال پویش ملی سلامت با هدف تشخیص بیماران فشار خون و دیابت اجرا شد که ۵۰۰ هزار نفر در استان مشمول دریافت این خدمات بودند و در نهایت ۳۷۷ هزار نفر یعنی ۷۳درصد جمعیت هدف در این پویش شرکت کردند و نزدیک به ۳۰۰۰ نفر زیر ۴۰ سال بیماری دیابت داشتند که این نشان دهنده این است که سن ابتلا به دیابت ۱۵ سال کاهش پیدا کرده است.

شایسته تصریح کرد: امسال پویش‌های دیگری نیز قرار است برگزار شود که اولین پویش، غربالگری سرطان به خصوص سرطان‌های شایع مثل سرطان روده بزرگ، سرطان گوارش و سرطان پستان است که تشخیص دیر هنگام آن بسیار خطرناک، هزینه بر و حتی کد در مواردی کشنده است و در صورتی که فرد در غربالگری‌ها مبتلا به این بیماری‌ها شناسایی شود به صورت رایگان برای درمان ارجاع داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند