Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، مدد نصیری نیا، پیشکسوت وزنه برداری کشورمان در خصوص اتفاقات اخیر برای تاماش آیان (رئیس پیشین فدراسیون جهانی وزنه‌برداری) و برکناری او به دلیل فساد گسترده طی سالیان اخیر، اظهار داشت: زمانی که تیم ملی وزنه‌برداری راهی مسابقات المپیک سیدنی می‌شد، من سرمربی تیم ملی جوانان بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطمئن بودم که شاهین (برادر مدد نصیری نیا) قهرمان می‌شود و کوروش باقری بعد‌ها به من گفت که شاهین وضعیت خیلی بهتری نسبت به او داشته است. مسئولان وقت فدراسیون جهانی روز قبل از مسابقه آمادگی شاهین را متوجه شدند و همان جا تصمیم گرفتند که رقیب شاهین سومین مدالش را بگیرد. به همین دلیل اجازه وزنه زدن به شاهین را ندادند و تهدید کردند در صورت وزنه زدن، شاهین را دوپینگی اعلام می‌کنند.

او ادامه داد: مسئولان ایرانی در آن المپیک، به آن‌ها گفتند که یک کشور منتظر وزنه زدن شاهین است. شاهین روی تخته رفت و اولین وزنه را انداخت. وقتی با او صحبت کردم که دلیل ماجرا چه بوده است، به من گفت که اطلاع داده‌اند که نباید روز مسابقه وزنه بزند. و او را تهدید کردند که اگر وزنه بزنی، تو را دوپینگی اعلام می‌کنیم. شاهین آن شب،  تا صبح گریه کرده بود. بعد‌ها متوجه شدیم که از او درخواست کرده بودند ۴۰۰ هزار دلار بده، تا بگذاریم وزنه بزنی!

نصیری نیا گفت: در المپیک زیرمیزی‌ها زیاد است. از فساد‌های دوران مدیریت تماشا آیان من فقط از موضوع شاهین با خبر هستم. البته در المپیک ۲۰۱۶ ریو هم بلای بدی  سر بهداد سلیمی آوردند. بهداد ۳ بار وزنه را به خوبی بالا برد، اما حرکات او را خطا اعلام کردند. این کار‌ها برنامه‌ریزی‌شده است. از جای دیگری پول میگیرند و نمی‌گذارد یک کشور همه مدال‌های طلا را به دست بیاورد. به نظر من، آیان پولکی بود. شاهین هم مثل رزمنده‌ای بود که روی مین خوابید، تا ۲ نفر دیگر (حسین رضازاده و حسین توکلی) مدال هایشان را به دست بیاورند. بعد از آن اتفاق هم، شاهین دیگر نتوانست قد علم کند.

بیشتر بخوانید: 

استعفای آیان از ریاست فدراسیون بین المللی وزنه برداری تایید شد
باقری: کمیت وزنه برداری ایران دچار نقصان شده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری تاماش آیان المپیک سیدنی شاهین نصیری نیا وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، داداش نصیری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع اراضی که سال گذشته واگذار شد ۲۱۵ هکتار برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن و ۱۸۰ هکتار برای طرح‌های غیرکشاورزی تعلق داشت.

وی ادامه داد: قرارداد طرح واگذاری زمین به طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن در چهار فقره و قرارداد واگذاری زمین به طرح‌های غیرکشاورزی در ۱۰ فقره و در مجموع در ۱۴ قرارداد امضا و واگذار شد.

نصیری در مورد عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان در ارتباط با حفظ کاربری اراضی تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری‌ها، گفت: با توجه به لزوم تغییر کاربری اراضی کشاورزی به فعالیت‌های غیرزراعی و باغی، ۱۵۶ هکتار زمین در سال گذشته در استان تغییر کاربری یافته و از این محل ۵۰۸ میلیارد ریال به حساب خزانه واریز شده است.

وی افزود: این تغییر کاربری‌ها در قالب ۵۸۵ فقره صادر شد.

نصیری اضافه کرد: در سال گذشته مجوز ۳۲ هکتار تغییر کاربری در قالب ۳۰۹ فقره که مشمول عوارض تبصره یک ماده یک بودند و ۱۲۴ هکتار در قالب ۲۷۶ فقره مجوز که معاف از عوارض بودند از سوی امور اراضی استان صادر شد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی به عملکرد این واحد در تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۱۸ مورد تجمیع به مساحت یک هزار و ۱۸۵ هکتار در استان انجام شد.

نصیری افزود: همچنین در این مدت چهار مورد اراضی به مساحت ۶۴۲ هکتار در استان یکپارچه سازی شد.

وی با تبیین عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، گفت: از مجموع سه هزار و ۹۰ روستایی که در استان وجود دارد تعداد یک هزار و ۲۳۴ روستا دارای تداخل شناسایی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر هفته ۱۲ روستا در کمیسیون رفع تداخلات استان بررسی می‌شود در سال گذشته یک هزار و ۱۲۶ روستا تعیین تکلیف و به ادارات ذیربط ابلاغ شد.

نصیری افزود: ۱۰۸ روستای باقیمانده نیز در دست بررسی است.

وی تعداد پلاک‌های تعیین تکلیف شده در قالب این طرح را ۳۶۵ پلاک و مساحت این اراضی را ۴۳۸ هزار و ۷۸۱ هکتار اعلام کرد.

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در مورد عمکلرد این واحد در مورد صدور سند اظهار کرد: سال گذشته برای ۱۹ هزار و ۸۷۹ قطعه زمین به مساحت ۹۰ هزار و ۸۱۰ هکتار سند زراعی صادر شد.

نصیری افزود: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ نیز برای ۲۴ هزار و ۲۰۰ قطعه به مساحت ۲۸ هزار و ۴۴ هکتار سند صادر شده بود و در مجموع هفت سال گذشته نزدیک به ۶۰ هزار قطعه زمین به مساحت بیش از ۴۵۰ هزار هکتار، سند دار شد.

نصیری به آمار حفاظت و شناسایی و قلع و قمع تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۱۸ هکتار در قالب پنج هزار و ۱۱۵ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در استان شناسایی شد که از این تعداد ۱۹۰ فقره به مساحت ۶.۳ هکتار با استناد به احکام صادره قلع و قمع شد.

وی ادامه داد: همچنین ۹۰ هکتار و به تعداد ۲ هزار و ۵۵ فقره با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع شد و ۳۸۱ فقره نیز در نوبت اجرای احکام است.

کد خبر 6086047

دیگر خبرها

  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • روایت کشتی‌گیر ایرانی از مبارزه‌اش با برنده دیوید تیلور
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد