Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت گفت: در روزهای اخیر 6 نفر از توزیع کنندگان مواد انرژی زای تقلبی دستگیر شدند و برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ برخی متخصصین حوزه سلامت معتقد هستند که در اکثر موارد مکمل‌های موجود در بازار تقلبی است و این مکمل‌ها در کشورهای حاشیه و حتی در برخی نقاط داخل کشور بسته‌بندی می‌شوند و به‌عنوان یک محصول دارای برچسب سلامت با برند خارجی به بازار عرضه می‌شوند که می‌تواند باعث مسمومیت شده و منجر به اختلالات متابولیسمی شود که خطر مرگ را نیز به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقوله‌ای که قطعا پس از بازگشایی باشگاه‌ها در سطح کشور دوباره به معضلی در این حوزه تبدیل خواهد شد.

سرهنگ نادر مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت، در این خصوص گفت: با توجه به شیوع کرونا در کشور بسیاری از واحدها و مراکز ورزشی همچون استخرها و باشگاه‌های بدن‌سازی در 3 ماه نخست سال 99 فعالیت نداشتند. این امر سبب شد جرائم این حوزه در سطح کشور به کمترین میزان خود برسد. 

او افزود: یکی از جرائمی که در این حوزه وجود داشت این بود که برخی اشخاص در باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی تجمع کرده و پس از هنجارشکنی و عربده‌کشی و با فیلمبرداری از آن‌ها اقدام به پخش در فضای مجازی کرده و برای اراذل و اوباش مناطق دیگر کری خوانی می‌کردند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت اظهار کرد: این قبیل جرائم در حوزه اماکن عمومی پایتخت نسبت به سال گذشته کاهش محسوسی داشته است و علت اصلی آن نیز شیوع کرونا بوده است.

سرهنگ مرادی در خصوص مصرف مواد غیرمجاز در قالب مشروبات الکلی و یا سایر نوشیدنی‌ها در اماکن عمومی پایتخت گفت: در هر محلی اگر این اتفاق مشاهده شود  قطعا به شدت با آن برخورد خواهد شد اما در ماه های اخیر چنین مقوله ای وجود نداشته است و آنچه که در فضای مجازی دست به دست می شود صرفا در محافل خصوصی است.

او با تشریح کشفیات در این حوزه ادامه داد: مواد پروتئینی و انرژی زای غیرمجاز و تاریخ گذشته در ماه‌های گذشته در باشگاه‌های ورزشی توزیع می‌شد که در راستای مقابله با این اقدام در روزهای گذشته یک انبار از این محصولات به ارزش 160 میلیارد ریال در پایتخت کشف شد. 

سرهنگ مرادی با اشاره به شیوه توزیع این مواد افزود: بواسطه تبلیغات کاذب و چسباندن تاریخ‌های جدید روی این محصولات تاریخ گذشته این محصولات در باشگاه‌های بدن‌سازی توزیع می‌شد که اثرات و عوارض نامطلوبی روی سلامت ورزشکاران دارد. 

این مقام انتظامی با هشدار به توزیع کنندگان این محصولات اظهار کرد: خط قرمز پلیس پایتخت امنیت و سلامت مردم است و در راستای این مقوله پلیس با سایر تولیدکنندگان و توزیع کنندگان این محصولات برخورد خواهد کرد. 

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت در ادامه گفت: در روزهای اخیر 6 نفر از توزیع‌کنندگان مواد انرژی‌زای تقلبی دستگیر شدند و برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شد. برخی از این افراد نیز با قرارهای میلیاردی روانه زندان شدند.

سرهنگ مرادی با هشدار به باشگاه‌هایی که در آن‌ها این مواد تقلبی توزیع می‌شود، گفت: باشگاه‌هایی که در آن‌ها این مواد توزیع شود با دستور قضایی بین 6 ماه تا یک سال پلمب می‌شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت مرگ معاون پایتخت فضای مجازی اراذل و اوباش مشروبات الکلی انرژی تبلیغات زندان مکمل مواد انرژی زا پلیس امنیت باشگاه بدن سازی توزیع کنندگان باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند

علی محمدی گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

وی ادامه داد: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

شهرستان تربت حیدریه در فاصله ۱۴۵ کیلومتری از جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • از دستگیری قاچاقچی هروئین تا کشف ۳۰ فقره موبایل‌قاپی در مشهد
  • دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • دستگیری قاچاقچی با ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک و حشیش در تفت
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه