Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان تا امروز در ماه ژوئن تنها یک محموله نفتی به آمریکا صادر کرده که این مقدار حدود یک دهم ۱.۳ میلیون بشکه ای است که این کشور در آوریل به آمریکا صادر کرده بود. ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، عربستان سعودی در اوایل سال جاری میلادی نفت زیادی در اختیار آمریکا قرار داد ولی حالا شیرهای نفت خود را به روی بازار نفت این کشور بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عربستان تا امروز در ماه ژوئن تنها یک محموله نفتی به آمریکا صادر کرده که معادل 133 هزار بشکه در روز است. این مقدار حدود یک دهم 1.3 میلیون بشکه ای است که این کشور در آوریل به آمریکا صادر کرده بود یعنی زمانی که عربستان به همراه روسیه در یک جنگ کوتاه مدت قیمت، بازارهای جهانی را پر کرده بودند.

اگر سرعت آهسته صادرات در نیمه دوم ماه هم ادامه داشته باشد، صادرات نفت عربستان به آمریکا به پایین‌ترین حد طی 35 سال گذشته می رسد.

آمریتا سن، تحلیلگر ارشد نفتی در شرکت مشاوره انرژی استپکتس می گوید:«  در شرایطی که پالایشگاه‌های داخلی فعالیت خود را افزایش می‌دهند و تولید داخلی نفت رو به کاهش است، واردات نفت از عربستان هم پایین می آید. پالایشگاه های آمریکا حالا مجبورند از جای دیگری نفت وارد کنند و فعالیت‌های خود را کاهش دهند».

عربستان عرضه نفت به برخی خریداران آسیایی را تا 40 درصد کاهش دادبازی دوباره عربستان با قیمت نفت/ چشم بازار به افزایش تقاضا در سال 2021

بسیاری از نفتکش های عربستان هنوز مقاصد نهایی خود را تعیین نکرده اند، بنابراین تعداد نفتکش‌هایی که به سمت آمریکا می رود می تواند کمی بالاتر باشد. ولی روند کاهش صادرات نفت عربستان به آمریکا تا امروز در ماه ژوئن غیر قابل انکار است. سیل نفت عربستان که پالایشگاه های آمریکا را تهدید می کرد، حالا آرام شده است. مقدار زیاد صادرات نفت عربستان به آمریکا در ماه آوریل باعث شد بسیاری از سیاستمداران این کشور به طور واضح اعتراض خود را اعلام کنند و خطاب به عربستان فریاد بزنند:« نفتکش های خود را برگردان».

مقامات صنعت نفت عربستان می گویند احتمال افزایش محموله‌های نفتی به آمریکا در نیمه دوم ماه ژوئن و جولای، بسیار کم است. با کاهش صادرات نفت خام آمریکا، عربستان می‌تواند بیشتر بازار نفت را تحت تاثیر قرار دهد.

عربستان سعودی در نیمه اول ماه جاری میلادی نه ‌تنها صادرات نفت به آمریکا را کاهش داده بلکه صادرات به چین را هم 1.3 میلیون بشکه در روز پایین آورده است. عربستان در ماه مه حدود 2 میلیون بشکه در روز نفت به چین صادر کرد. صادرات به هند و ژاپن تا به امروز در ژوئن افزایش یافته است.

انتهای پیام/83

.

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صادرات نفت عربستان به آمریکا آمریکا صادر کرده میلیون بشکه ماه ژوئن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • شوکه شدن هواداران الاتحاد از غیبت های متوالی بنزما
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • شوکه شدن هواداران الاتحاد از غیبت‌های متوالی بنزما
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • کمترین تنش کارگری سال گذشته استان، مربوط به شهرستان کرمان