Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش دانشگاهی می‌تواند نقش به‌سزایی در توسعه ورزش کشور داشته باشد؛ اما این حوزه نیازمند مدیریت و ایده‌های نو است.

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ورزش داری سه بخش همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای است که این عرصه بیش از هر چیز دیگر نیازمند فرهنگ است.

ورزش تنها در بُعد پرورش جسم نیست؛ بلکه منجر به پرورش روح ورزشکاران می‌باشد؛ از همین رو در بسیاری از دانشگاه‌ها همچون دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی و دیگر دانشگاه‌ها ورزش زیر مجموعه امور فرهنگی دانشگاه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزش دانشجویی، فراتر از کلاس‌های تربیت‌بدنی ۱ و ۲ است؛ ورزش دانشجویی نیز در چندین بُعد (همگانی و قهرمانی و...) پیگیری می‌شود. در هر دانشگاه دانشجویان آن دانشگاه در قالب تیم‌های دانشجویی هر دانشکده با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و پس از آن تیم‌های دانشجویی دانشگاه‌ها هر استان رقابت می‌کنند و به مسابقات کشوری دانشجویان راه می‌یایند.

همچنین مسابقات دانشجویی در سطح قاره‌ای و بین‌المللی نیز برگزار می‌شود و دانشجویان از سراسر دنیا در این مسابقات حاضر می‌شوند، سال گذشته در سی‌امین دوره مسابقات یونیورسیاد کاروان دانشجویی کشورمان توانستند برای نخستین بار در جایگاه نهم قرار بگیرند.

از طرفی ورزش دانشگاهی بر ورزش کشور نیز تاثیرگذار است؛ دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی نقش به‌سزایی در علمی سازی ورزش کشور داشته‌اند.

 ورزش دانشگاه آزاد اسلامی داری جایگاه ویژه ای در ورزش کشور دارد. باتوجه تیم های حرفه ای و اماکن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه داری پتاتسیل خوبی برای ورزش دانشگاه و کشور را توسعه دهیم.

تا کنون دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه ورزش قهرمانی  و حرفه ای توجه داشته و خیلی خوب عمل کرده است و دارای نتایج قابل دفاعی در مسابقات ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

امروزه ورزش دانشگاهی توانسته است جایگاه خود را پیدا کند. یکی از موفق‌ترین و اثرگذارترین دانشگاه‌‌ها در عرصه ورزش کشور می‌توان به دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد. این دانشگاه از نظر زیرساختی مجهز، دارای نیروی انسانی کار آمد و جوان و هم‌چنین فعال در حوزه تیم‌داری است.

در سال جاری دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۴ رشته در دو بخش بانوان و آقایان تیم‌داری کرده است و توانست امتیاز حضور در مسابقات بین‌المللی را نیز از آن خود کند.

این روزها حوزه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی دستخوش تغییر مدیریت بود که به گفته مسئولان این دانشگاه، این تغییر به معنای تغییر در عملکرد نیست بلکه رئیس جدید مرکز تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قرار است مسیر سرپرست سابق را پیگیری کند و ایده‌های جدید و نویی را به این مرکز تزریق کند.

امیر علی لشکری رئیس جدید مرکز تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، توسعه ورزش همگانی و راه‌اندازی مرکز پزشکی و ورزشی را از جمله اهداف خود در دوره مدیریت خود بیان کر‌د.

وی افزود: ارتقای اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی به مرکز تربیت‌بدنی و ورزش را یک گام موثر و مورد نیاز این دانشگاه بود که با دید مثبت دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست این دانشگاه انجام شد.

رئیس جدید مرکز تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی دومین هدف خود را توسعه ورزش همگانی ویژه دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی و ورزش دانشجویی معرفی کرد و گفت: اساتید می‌توانند با ورزش سلامت جسم و روح خود را حفظ کنند؛ افراد برای داشتن یک روحیه خوب و حفظ سلامت جسمی خود می‌توانند از ورزش کمک بگیرند.

لشگری عنوان کرد: راه‌اندازی کیلینیک پزشکی  ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر نکاتی است که باید اقدامات لازم آن انجام شود‌؛ با توجه به اینکه این دانشگاه در حوزه پزشکی سر آمد است و بیمارستان‌های خوبی همانند بیمارستان فرهیختگان داردک می‌توان از آنها به‌درستی استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه علم پزشکی ورزشی علم به روز است، تصریح کرد: اگر در زمینه قهرمانی و حرفه‌ای کار  می کنیم نیاز به مراکز پزشکی ورزشی نیز داریم.  در این مراکز ورزشکاران آسیب دیده در اسرع وقت درمان می‌شوند.

رئیس جدید مرکز تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنار مراکز پزشکی ورزشی می‌توانیم مراکز مشاوره‌ای (مشاوره تغذیه ورزشی، مشاوره روان شناسی ورزشی و...) را داشته باشیم؛ این مراکز در جامعه و در دنیا در حال توسعه و گسترش است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی مراکز پزشکی ورزشی دانشگاه با همکاری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده‌های پزشکی و بیمارستان‌ها پیگیری خواهد شد و با تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم این خواسته‌ها را عملی کنیم و هر چه بهتر به جامع ورزش کشور خدمت کنیم.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: ورزش دانشگاهی ورزشی دانشجویی ورزش دانشگاهی پزشکی ورزشی دانشگاه ها راه اندازی توسعه ورزش ورزش کشور حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است.

محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، که به احترام نام و مجاهدت‌های این معلّم بزرگ حوزه و دانشگاه، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای تجلیل از شان والای معلم و استادانی است که عاشقانه و صادقانه در عرصه تعلیم، تربیت و پژوهش همت می گمارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید، تکریم جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها بوده این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار تکریم و قدردانی هستند.

معظمی گودرزی بیان کرد: معلم آینه دانایی، ترجمان معرفت و نماد تعهد در تاریخ بشریت است. اوست که چگونه اندیشیدن، چگونه انتخاب کردن و چگونه زیستن را می‌آموزد.

وی ادامه داد: معلم بودن، تنها در انحصار معلومات نیست، بلکه افزون بر معلومات و تخصص، باید با هنر آزاد اندیشی عجین شده باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان