Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید محمود مدنی مدیر جامعه الزهرا (س)، با اشاره به فرارسیدن سال روز شهادت امام صادق (ع) گفت: امام صادق (ع) موتور محرک پشتیبان نهضت‌های سیاسی علیه طاغوت‌های عصر خود بودند، نکته‌ای که غالبا مورد غفلت قرار گرفته است.

حجت الاسلام مدنی افزود: امام صادق (ع) شرایط قیام را نداشتند و با توجه به شرایط آن زمان اگر قیام می‌کردند همانند قیام‌های دیگر به نتیجه نهایی نمی‌رسید، اگر جامعه اسلامی در برابر طاغوت‌ها سکوت می‌کرد تجاوز آن‌ها به حقوق مردم و قانون‌شکنی و ظلم و ستم گسترش پیدا می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جامعه الزهرا (س) بابیان اینکه امام صادق (ع) برای ترویج معارف دینی از شیوه خاص استفاده کردند، بیان کرد: این امام همام به خاطر مصلحت امت اسلامی به‌صورت مستقیم وارد میدان جهاد و مبارزه نشدند، ولی پشتیبانی از همه قیام‌ها را بر عهده گرفتند.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: در روایات داریم و نقل‌شده است که امام صادق (ع) اعلام می‌کرد هرکسی در جهاد با این ظلم کشته شود سرپرستی خانواده و فرزندان وی بر عهده من خواهد بود، امام (ع) از قیام‌های علویون پشتیانی کردند و گاهی برخی از آن‌ها کم‌توجهی و کم‌لطفی نسبت به امام صادق (ع) داشتند.

حجت الاسلام مدنی بابیان اینکه امام صادق (ع) همچون قله و منبر علمی و دانش در برابر جریانات منحرف ایستادگی کردند، عنوان کرد: امام صادق (ع) به مقابله با شبهاتی که اندیشه اسلامی را تهدید می‌کرد می‌پرداخت، جریانی به نام الحاد گسترش پیداکرده بود و آن‌قدری جسارت داشت که حلقه مشورتی و دوستانه منکران خدا در داخل مسجدالحرام و در ایام حج تشکیل می‌شد و حکومت برخوردی با آن‌ها نداشت.

او افزود: مناظرات و مباحثات امام صادق (ع) با جبهه ملحدین مفصل است که نشان می‌دهد امام (ع) برای مقابله با جریان ضد دین، ضد خدا و ضد مذهب استوار هستند و به تعبیر من قوه محرک و موتور حرکت اندیشه اسلامی بودند، حضرت صادق (ع) پناهگاه سراسر مهر و لطفی برای جامعه آن روزگار بودند که از این مهر، محبت، لطف و عنایت امام (ع) شیعیان و غیر شیعیان و حتی غیر مسلمین بهره‌مند می شوند، ششمین اختر تابناک ولایت در آن روزگار پناه ملت و در این روزگار الگوی مهر و محبت و مهروزی و رفتار صحیح انسانی هستند.

مدیر جامعه الزهرا (س) بیان کرد: شخصی نقل کرد که همراه امام صادق (ع) در مسیر حج بودیم که از مسیر منحرف شدیم و وسط بیابان مشاهده کردیم شخصی در حال مرگ است، امام (ع) به وی کمک کرد و آب داد و در حال کمک به آن مرد نیمه مرده بود و عملیات احیا را انجام داد که متوجه شدم آن مرد صلیبی در گردن دارد، ولی سخنی نگفتم.

حجت الاسلام مدنی گفت: جریان مشهوری وجود دارد که امام صادق (ع) در شب بارانی کنار سر خفتگانی که در زیر سایه بان خوابیده بودند نان و غذایی گذاشت، صحابی خطاب به امام (ع) گفتند که این افراد امامت شمارا قبول ندارند وامام صادق (ع) فرمودند اگر این‌ها اهل ولایت ما بودند وظیفه بالاتری نسبت به آن‌ها داشتیم.

استاد حوزه علمیه عنوان کرد: پس‌ازاینکه آن مرد جان تازه‌ای گرفت به امام صادق (ع) گفتم نکته‌ای دارم که امام (ع) فرمودند آن شخص مسیحی بود که به ایشان گفتم شما متوجه شدی امام صادق (ع) فرمودند بله، ولی خداوند متعال ما را از مهربانی و محبت به کافرانی که با ما جنگ ندارد نهی نکرده بلکه دستور داده است.

مدیر جامعه الزهرا (س) یادآورشد: امام صادق (ع) در بستر شهادت بودند وصیت کردند که مقداری سکه طلا به حسن افطس بدهید، کنیزی در آنجا اعتراض کرد و به امام صادق (ع) گفت شما به شخصی کمک می‌کنید که با خنجر به شما حمله کرد و قصد کشتن شمارا داشت و امام (ع) فرمودند می‌خواهم جزء کسانی باشم که خداوند در قرآن می‌فرماید اگر آن‌ها قطع رحم کردند ما با آن‌ها پیمان خویشاوندی را حفظ می‌کنیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهضت های سیاسی جریانات منحرف شهادت امام صادق ترویج معارف دینی مدیر جامعه الزهرا امام صادق حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است، دانش آموختگان ما این افتخار را رقم زدند و مردم قدردان جامعه فرهیخته دانشگاهی هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم در مراسم سی و یکمین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که در سازمان پزوهش‌های علمی صنعتی ایران برگزار شد با تبریک روز معلم یاد و گرامی داشت یاد شهدا و شهید مطهری و با تبریک به اساتید نمونه کشوری افزود: امکان ندارد کسی به توفیقاتی دست یابد بدون همراهی خانواده خود.

زلفی گل: دانشگاه هیچ کسی را بیخود اخراج نمی‌کند

وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر جامعه فرهنگ آن جامعه است، افزود: برای همین جامعه دانشگاهی فرهنگ جدید خلق می‌کند، با پیشرفت علوم در عرصه‌های مختلف علم و فناوری جدید همراه با خود فرهنگ جدید خلق می‌کند. شما اساتید فرهنگساز و امید آفرین هستید. از این باب باید برگزای این‌مراسم با جدیت پیگیری شود.

وزیر علوم افزود: اساتید نمونه سرمایه‌های نمادین کشور هستند که هرجا باشند آنجا قیمت می‌یابد. به همین دلیل با احداث دانشگاه، زمین اطراف دانشگاه ارزش پیدا می‌کند.

زلفی گل ادامه داد: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سالهای آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته‌های خود سرآمد هستند.

وی اظهار داشت: انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است در واقع می‌خواهیم شاخص افراد مرجع را به نمایش بگذاریم. اساتید نمونه مرجع علمی کشور هستند.

وی ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور که در راس آن رهبر حکیم و فرزانه کشور است یعنی وعده صادق، در سطح بین المللی نشان‌ مرجعیت کشور ما است. مرجعیت علمی اولین اولویت وزارت علوم از پنج اولویت است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است، دانش آموختگان ما این افتخار را رقم زدند و مردم قدردان جامعه فرهیخته دانشگاهی هستند.

وزیر علوم خطاب به اساتید نمونه کشوری افزود: شما در عرصه شاگرد پروری هم‌ نمونه هستید به همین دلیل مرجعیت علمی برای ما مهم است و در قوانین وزارت علوم سعی شده برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه داشته باشیم و از ظرفیت برنامه هفتم خوب استفاده کرده‌ایم. منتظریم ابلاغ شود و به تصویب هیات وزیران برسانیم.

وزیر علوم گفت: در برنامه هفتم توسعه برنامه‌های خوبی دیده شده است که می توان به دستورالعمل اعطای پژوهانه جامع، دستورالعمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش اشاره کرد که برای اینها اعتبارت پیش بینی شده است. در برنامه هفتم آمده که 15 درصد اعتبارات برای پژوهش و 5 درصد به امور فرهنگی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: امروز دنیا به این‌نتیجه رسیده و دنبال جنگ ارزان است، کشورگشایی مشروع از طریق علم مقدور است. بهترین سربازان کشور گشای ایران دانشگاهیان هستند. جامعه دانشگاهی هم قدرت ایجاد تجهیزات سخت و هوشمند را دارد و هم قدرت نرم را ایجاد می‌کند. هرگونه هزینه برای علم و فناوری بهترین نوع سرمایه گزاری برای آینده است.

وزیر علوم با تقاضا از اساتید گفت: تمام تلاش خود را بکنید تا نسل توانمندتر به جامعه تحویل دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است