Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شیوه کرونا در 10 استان کشور به قله رسیده است.

به گزارش فارس، ایرج حریرچی در ستاد کرونای استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: استان کردستان جزء استان هایی است که در 10 روز گذشته موارد ابتلا، بستری و مرگ ناشی از ویروس کرونا در آن رشد زیادی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: با اقداماتی که توسط استانداری به ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان و سایر سازمان ها انجام شده 3 بیمارستان بزرگ در شهر سنندج با ظرفیت 520 تخت به این موضوع اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت قابل توجهی از این تخت ها اشغال شده است.

وی با بیان اینکه توان تخصصی بسیار خوبی در استان کردستان موجود دارد، گفت: بهترین اقدامات بهداشتی و درمانی برای مردم در این استان با بهره گیری از این توان تخصصی و تجهیزاتی در حال انجام است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت مسائل بهداشت فردی و دستور عمل های بهداشتی در این 10 استان شاهد افزایش قابل توجه میزان بروز به کرونا هستیم.

وی افزود: استان کردستان و اکثر این استان ها در ماه های گذشته به قله نرسیده بودند و الان به قله رسیده اند، قله دومی برای این استان ها مطرح نیست.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مردم این استان ها در تعطیلات اسفند و فروردین ماه اصول فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و کمترین میزان شیوع را داشتند، اما با توجه به بازگشایی اصناف و غیره این استان ها در حال حاضر دچار مشکل شده اند.

افزایش اختیارات ستاد مبارزه با کرونا در برخی استان ها

وی اذعان کرد: توصیه ما به این استان ها این است، همانگونه که در ستاد ملی کرونا کشور تصویب شد و آئین نامه آن تا روز شنبه نهایی می شود اختیارات استانی در استان هایی که شیوع بیشتری داشته باشند افزایش خواهد یافت.

وی در خواستی هم از دادستان های استان های قرمز در بحث شیوع کرونا داشت و گفت: می بینیم در برخی از استانها که خصوصیات محلی بیشتری دارند، برخی مراسمات عروسی و عزاداری برگزار می شود که انتظار برخورد جدی از سوی دادستان ها به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس را داریم.

ابتلای 120 نفر به کرونا در یک عروسی

وی افزود: مورد داشتیم در یک استان که 120 نفر از یک عروسی به ویروس کووید 19 مبتلا شده اند و این زنجیره با این رویه قطع نخواهد شد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: از دادستان های محترم تقاضا داریم که درا این مورد اهتمام داشته باشد کما اینکه در برخی از استان ها اقدام انجام شده است.

وی با تاکید براینکه تنها راه حل اصلی مقابله با کرونا افزایش آگاهی مردم و رعایت مسائل بهداشت فردی، است، گفت: پوشیدن ماسک در هر خروج از خانه و شستن مرتب دست ها باید از سوی همه مرم مورد توجه قرار گیرد چرا که تا اینها رعایت نشود تا اطلاع ثانویه و کشف داروی این ویروس که بیش از یک سال زمان خواهد برد ما و دیگر کشورهای دنیا درگیر مرگ و میر حاصل این بیماری خواهیم بود و هر گونه بی احتیاطی منجر به مرگ عزیزانمان خواهد شد.

بیشتر بخوانید................................

*شیوع دوباره کرونا در پکن/ تعطیلی مدارس و لغو پروازها
*افزایش ۴ برابری جان باختگان کرونا در هرمزگان
*ایلام به وضعیت قرمز کرونا بازگشت

لینک کوتاه: asriran.com/0034s3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کردستان کرونا عروسی معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استان کردستان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: عین اللهی: کمبود دارو در کشور وجود ندارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229907 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • عفونت دندان و لثه چه بیماری‌هایی را به دنبال دارد؟
  • بازدید وزیر بهداشت از مرکز در حال ساخت جامع سرطان قم
  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است