Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رضا فدایی مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: پس از بازگشایی فروشگاه‌ها و از سر گیری فعالیت‌های مختلف رعایت دستور‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در استان اُفت پیدا کرده است، در حالی که در محیط‌های سر بسته مردم باید ماسک بزنند، تعدادی از آن‌ها این موضوع را رعایت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با تاکید بر اینکه همه مردم بویژه در محیط‌هایی که با دیگران کمتر از ۲ متر فاصله دارند باید از ماسک‌های پزشکی یا پارچه‌ای استفاده کنند و دست‌های خود را مرتب ضد عفونی کنند، اظهارداشت: این امر بطور مطلوب در اصفهان رعایت نمی‌شود.

فدایی با اشاره به اینکه اداره‌ها از شلوغ‌ترین و پر ازدحام‌ترین محیط‌ها هستند، اضافه کرد: با وجود همه هشدار‌های داده شده شاهد هستیم که دستور‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به خوبی در همه آن‌ها رعایت نمی‌شود.

او با بیان اینکه چاره مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در تعطیلی فرایند‌های اجتماعی نیست، گفت: مردم نباید فراموش کنند که صد‌ها نفر از هم استانی‌های ما بدلیل ابتلا به کرونا از دنیا رفتند و مشخص نیست چه کسانی ناقلان این ویروس هستند بهمین دلیل نباید منتظر الزامات و دستور‌های جدید و جدی باشند و لازم است فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان از مردم خواست تا از تردد‌ها و مسافرت‌های غیر ضروری خودداری کنند و تاکید کرد: مردم باید این نکته را بدانند که ویروس کرونا در همه نقاط استان فعال است و تنها راه پیشگیری از ابتلا به آن، رعایت همه ضوابط و دستور‌های بهداشتی است.

فدایی درباره رنگ‌بندی شهرستان‌ها در زمینه ابتلا به کرونا به سه رنگ قرمز، زرد و سفید تصریح کرد: بنظر می‌آید که این کار بیشتر باعث سوء تفاهم بین برخی از مردم شده است و عده‌ای فراموش می‌کنند که باید دستور‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را در همه جا رعایت کنند.

بر اساس آخرین آمار و اطلاعات در بین شهرستان‌های اصفهان، فریدونشهر در وضعیت قرمز و سایر شهرستان‌ها در وضعیت زرد یا سفید قرار دارند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاصله گذاری اجتماعی بازگشایی فروشگاه ها استفاده از ماسک ویروس کرونا بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دستور های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان