Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@22:12:16 GMT

مدارس خشتی و گلی تخریب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۵۸۷۵

مدارس خشتی و گلی تخریب می‌شوند

مدیر کل ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: تخریب نکردن مدارس خشتی و گلی قدیمی غیرقانونی است و به هیچ وجه ادارات آموزش و پرورش اجازه استفاده از آنها را ندارند.

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید مهدی حسینی‌نیا درباره بخشنامه جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی و ضوابط در نظر گرفته شده برای آن، اظهار کرد: بخشنامه  در نظر گرفته  شده به منظور آگاهی‌رسانی درباره موضوع جمع‌آوری آثار باقی مانده از مدارس خشت و گلی در کشور است؛ با توجه به اینکه سیاست سال‌های اخیر سازمان نوسازی مدارس کشور برچیدن تمام مدارس خشتی وگلی بوده و وعده حذف کامل آن در سال ۹۸ محقق شد،  هیچ توجیهی بر استفاده مجدد از آثار احتمالی باقی مانده مدارس خشتی و گلی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تا مهر ۹۸ تمام مدارس خشتی و گلی در کشور به جز استان سیستان و بلوچستان جمع‌آوری شده بود و تا پایان سال  ۹۸ در این استان هم هیچ گونه از این نوع مدارس باقی نماند و فضاهای فیزیکی آنها از سیستم آموزشی حذف شد، بیان کرد: تهدیدهایی در این زمینه وجود دارد که در برخی نقاط مدرسه جدید ساخته شده باشد اما مدرسه خشتی و گلی قدیمی تخریب نشده باشد، بر همین اساس بخشنامه ای تنظیم شد تا فرایند حذف مدارس خشتی و گلی به وضوح مشخص باشد.

مدیرکل ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: در همه نقاطی که  مدرسه جدید ساختیم تخریب مدارس خشت و گلی به ادارات کل آموزش و پرورش ابلاغ شده است  و ادارات کل نباید از این فضاها استفاده کنند. 

حسینی نیا با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش باید مدارس خشتی و گلی را از کد فضای آموزشی خارج کند، اضافه کرد: این موضوع باید مدنظر ادارات‌کل آموزش و پرورش باشد و تخریب نکردن مدارس خشتی و گلی  قدیمی غیرقانونی است و به هیچ وجه اجازه استفاده ندارند.

وی گفت: برخی فضاهای خشتی و گلی استیجاری داریم که در این فضاها اجازه حضور دانش‌آموز در کلاس‌ها وجود ندارد و اگر در منطقه‌ای بالاجبار فضای استیجاری مورد استفاده باشد حتما باید فضای ایمنی لازم را داشته باشد و تأییدیه های لازم را بگیرند و به هیچ وجه هم نباید از نوع خشتی و گلی باشد.

مدیرکل ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: در سال‌های اخیر شاهد آن هستیم که برخی از انواع مدارس ناایمن  به ویژه مدارس خشتی و گلی جمع‌آوری می‌شوند اما مجددا این فضاها مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند مثال دیگر از این مدارس ناایمن هم مربوط به جمع‌آوری مدارس کپری است و بعد از چند سال شاهد تولید مجدد کپرها هستیم و در برخی نقاط شاهد آن هستیم که  علی‌رغم مدارس نوساز باز دانش‌آموزان وارد فضای کپری می‌شوند و نگران تکرار این موضوع برای مدارس خشتی و گلی هستیم.

وی اظهار کرد: در هر صورت تلاش داریم دانش‌آموزان در فضای ایمن تحصیل کنند و انتظار داریم اداره کل آموزش و پرورش و اولیا هم از ورود دانش‌آموزان به مدارسی که خطر تخریب را همچنان در پی داشته باشد، جلوگیری کنند.

حسینی نیا گفت: باید با یک رویکرد همگانی این موضوع را حمایت کنیم و اجازه ندهیم مدارس خشتی و گلی به چرخه آموزش برگردند چراکه فاقد ایمنی لازم  است و نباید وجود خارجی داشته باشد؛ صدور این دست بخشنامه‌ها صرفا برای هشدار دادن و جلوگیری از تکرار این مسائل است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدارس آموزش و پرورش تخریب دانش آموزان مدارس آموزش و پرورش تخریب دانش آموزان سازمان نوسازی مدارس کشور مدارس خشتی و گلی آموزش و پرورش جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا