Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام دی بر اساس این بررسی که نتایج آن در ژورنال «فیزیک مایعات» منتشر شده است، از آنجایی که ویروس کرونا ممکن دستگاه گوارش را هم مبتلا کند، کشیدن سیفون توالت ممکن است ذرات مایع حاوی ویروس کرونا تا فاصله یک متری به هوا بفرستد.

یافته‌های این بررسی نشان می‌دهد که ۴۰ تا ۶۰ درصد از این ذرات ممکن است از کاسه توالت خارج شوند و بر روی سطوح مجاور بنشینند و فرد بعدی که از توالت استفاده می‌کند با لمس کردن آنها آلوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بررسی که پژوهشگران دانشگاه یانگ‌ژو در چین انجام داده‌اند خواستار تحقیق بیشتر درباره نقش توالت‌ها در انتشار ویروس شده است.

این پژوهشگران می‌نویسند:‌«شمار بسیاری از افراد روزانه از توالت‌های عمومی استفاده می‌کنند و یک فرد بیمار ممکن است از این طریق باعث سرایت عفونت به تعداد زیادی داز دیگران شود.»

اغلب افراد می‌داند که ویروس کرونا معمولا از طریق قطرک‌هایی که از دهان و ریه‌های فرد بیرون می‌آید، منتقل می‌شود. اما بررسی‌ها نشان داده‌اند که این ویروس می‌تواند در روده کوچک هم رشد کند و مشکلات گوارشی در حدود نیمی از بیماران گزارش شده است.

هر شمار بیشتری از افراد از یک توالت استفاده کنند، خطر سرایت بیشتر می‌شود.

این دانشمندان با توجه به «نتایج هشداردهنده» بررسی‌شان توصیه می‌کنند افراد پیش از کشیدن سیفون درپوش توالت فرنگی را بگذارند، نشمینگاه توالت فرنگی را پیش از استفاده تمیز کنند و دست‌هایشان را پس استفاده از توالت بشویند، چرا که ممکن است ذرات حاوی ویروس روی دستگیره در و دسته‌های توالت نشسته باشند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان

265 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901276

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد