Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: پروژه بهینه‌سازی مصرف آب با اجرای سامانه‌های آبیاری بارانی در ۱۰۳ هکتار از اراضی میامی افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از میامی، علی‌اصغر محمدی ظهر امروز در حاشیه افتتاح یک پروژه آبیاری نوین در میامی اظهار کرد: پروژه بهینه‌سازی مصرف آب با اجرای سیستم آبیاری نوین-بارانی در بخش مرکزی شهرستان میامی در 103 هکتار افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به میزان اعتبار برای اجرای این پروژه سیستم آبیاری نوین اشاره کرد و گفت: مجموع هزینه صرف شده برای اجرای این طرح 13 میلیارد و 52 میلیون ریال بوده که بخشی از آن به‌صورت خودیاری بهره‌بردار و بخشی هم با تسهیلات دولتی تأمین ‌شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی افزود: در راستای سیاست‌های کلی دولت در زمینه بهینه‌سازی و افزایش راندمان مصرف آب در بخش‌های مختلف کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی در جهت پیشبرد اهداف و ترغیب کشاورزان برای تجهیز مزارع خود به سیستم‌های نوین آبیاری اقدام به پرداخت تسهیلات در قالب یارانه بلاعوض دولتی کرد.

محمدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، در سیستم سنتی راندمان آبیاری حداکثر 55 درصد است که با تغییر روش آبیاری به سیستم آبیاری بارانی این عدد به 75 درصد ارتقا پیدا می‌کند.

وی به برخی از مزایای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری اشاره کرد و گفت: با اجرای این سامانه‌ها، ضمن صرفه‌جویی در مصرف آب هزینه‌های کاشت داشت و برداشت نیز کاهش چشمگیری داشته و با کوتاه کردن دور آبیاری و راندمان تولید نیز به دو برابر افزایش می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی هدف از اجرای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار را ارتقای راندمان آبیاری، مدیریت بهره‌برداری از منابع زیرزمینی، تسهیل در مدیریت بهره‌وری آب و امکان پخش کود به همراه آب به‌صورت یکنواخت را برخی از اهداف اجرای این سامانه‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام/74003/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: آبیاری آب کشاورزی جهاد آبیاری آب کشاورزی جهاد شهرستان میامی جهاد کشاورزی آبیاری نوین مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد