Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد کشورها و عاملان غیردولتی در تلاش هستند از بحران شیوع ویروس کرونا برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند.

«دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه مدعی شد روسیه و چین در حال «بهره‌برداری» از بحران کرونا هستند.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، راب در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» در پاسخ به سوالی درخصوص مداخله روسیه در مقابله انگلیس با ویروس کرونا گفت: «به‌طور قطع معتقدم که ویروس کرونا و چالش‌هایی که ایجاد کرده است، فرصت‌هایی را از طریق فعالیت سایبری و دیگر اقدامات برای برخی کشورها و عاملان غیردولتی ایجاد کرده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «فکر می‌کنم این را در رابطه با هنگ‌کنگ شاهد بوده‌ایم. عده‌ای می‌گویند دشوار است که به این جمع‌بندی برسیم که آیا لایحه امنیت ملی هنگ‌کنگ [به‌طور عمد] زمانی مطرح شد که توجه جهان بر روی ویروس کرونا بود؟».

راب با اشاره به حملات سایبری ماه گذشته عاملان خارجی به کنفرانس خبری دولت، بدون اشاره مستقیم به کشوری خاص گفت گروه‌های مخرب افراد و سازمان‌های مختلف در انگلیس را مورد هدف قرار می‌دهند.

وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد: «قطعاً روسیه و دیگر کشورها و عاملان غیردولتی نظاره‌گر چالش‌هایی هستند که کووید ایجاد کرده است و در تلاشند از آن بهره‌برداری کنند».

او در ادامه ادعاهای خود، به اتهام‌زنی علیه کشورمان پرداخت و گفت: می‌دانیم روسیه، چین و ایران در ارائه اطلاعات گمراه‌کننده و تبلیغات مشارکت دارند. 

این مصاحبه پس از آن انجام شد که مرکز امنیت ملی سایبری انگلیس، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌های آمریکا در بیانیه‌ای مشترک درخصوص بهره‌برداری سازمان‌های بین‌المللی و باندهای خرابکار از بحران‌های حوزه سلامت هشدار دادند.

انگلیس به‌خاطر تعلل دولت در مقابله با ویروس کرونا با بیش از ۴۲ هزار مورد فوت، بیشترین تعداد قربانیان این بیماری در اروپا را به خود اختصاص داده است.

دولت محافظه‌کار انگلیس همسو با دولت آمریکا در تلاش است با شبهه‌افکنی بر اقدامات چین درخصوص مهار ویروس کرونا، کوتاهی خود در مبارزه با این بیماری را توجیه کنند.

همچنین دولت انگلیس بارها در راستای دخالت در امور داخلی چین، تصویب لوایح مختلف پیشنهادی پکن در منطقه خودمختار هنگ‌کنگ را عامل کاهش آزادی شهروندان آن توصیف کرده است.

روز گذشته (چهارشنبه) کشورهای عضو گروه ۷، با انتشار بیانیه‌ای از چین درخواست کردند لایحه امنیت ملی هنگ‌کنگ را فسخ کند.

اخبار مرتبط رقابت چند کشور برای تصاحب کرسی های موقت شورای امنیت رئیس جمهور سابق و مرد قدرتمند قزاقستان به کرونا مبتلا شد روسیه: تحریم‌ها در شرایط همه‌گیری کرونا غیرقانونی و غیرانسانی است اعلان جنگ ترامپ به دشمن نامرئی از چین

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا انگلیس روسیه دومینیک راب کرونا سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ویروس کرونا هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • ویدئو| پناهنده ایرانی: به خط پایان رسیده‌ام!
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • به دلیل اتهام جنجالی: شکایت فارست از گری نویل
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی