Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، سیاوش طاهرخانی اظهار کرد: باتوجه به سیاست‌های ابلاغی دولت و اهمیت نوسازی بافت‌های فرسوده بسته‌های پیشنهادی- تشویقی برای ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده ناکارآمد شهری تعریف شده است.

شهردار قزوین وسعت بافت های فرسوده قزوین را ۵۷۰ هکتار اعلام کرد و یادآورشد: مجموعه مدیریت شهری با اعمال سیاست های محرک و ارائه بسته‌های تشویقی به شهروندان و سرمایه گذاری در راستای نوسازی و افزایش سطح رفاه ساکنان آن گام بر می دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جمعیت ساکن در این بافت‌ها حدود ۱۵۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود که باید فکر اساسی برای بهبود وضعیت چاره اندیشی کرد، بیان کرد: از این رو شهرداری با تصویب شورای شهر امتیازات تشویقی را برای رونق ساخت و ساز در بافت های فرسوده مصوب کرده است.

این مسئول ادامه داد: بافت‌های فرسوده و قدیمی این شهر به معضل بزرگ و اساسی برای مدیریت شهری تبدیل شده و در صورتی که ساماندهی نشود، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

شهردار قزوین درباره لزوم اجرای سیاست‌های تشویقی در بافت فرسوده افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در مجموعه مدیریت شهری دنبال می‌شود نوسازی بافت ناکارآمد و فرسوده شهری است که در این راستا باید سیاست‌های تشویقی اعمال شود.

طاهرخانی با بیان اینکه بافت ناکارآمد و فرسوده شهری در زمان بحران تهدیدی جدی برای شهر محسوب می‌شود و نمی‌توان در آن خدمات امدادی لازم را ارائه داد تصریح کرد: نوسازی اصولی بافت فرسوده به سود شهر و شهروندان بوده و افزایش ارائه خدمات شهری را در پی دارد.

وی با اشاره به سکونت‌گاه‌های غیر رسمی واقع در اطراف شهر قزوین، اضافه کرد: نیاز امروز شهر همراهی دوجانبه شهروندان و مسوولان در همه سطوح است، باید در خواست‌های شهروندانی که در بافت فرسوده شهر ساکن هستند مورد توجه ویژه قرار گیرد.

این مسئول تاکید کرد: بافت‌های تاریخی، فرسوده، سکونتگاه‌های غیر رسمی، پهنه روستاهای الحاق شده به شهر و کاربری‌های ناهمگون در زمره بافت‌های ناکارآمد شهر قزوین محسوب می‌شوند.

شهردار قزوین را با اشاره به طرح‌جامع شهر قزوین در سال‌های ۶۸، ٧٣ و ٩۴ گفت: طرحی که در سال ۹۴ تصویب شد مشکلات زیادی داشت و شهروندان را دچار مشکل می کرد و  ورودی‌های شهر، محدوده پارک ملی باراجین و شهرک دانش هم مشکلاتی دارد که قبلا در طرح جامع دیده نشده بود.

طاهرخانی یاداور شد: سال گذشته ۱۲۲ پروانه ساخت در بافت فرسوده شهر قزوین به مساحت ۶۰ هزار و  ۳۹ متر مربع صادر شده و امسال نیز این سیاست دنبال می‌شود.

قزوین دارای سه منطقه شهرداری است .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان قزوین ساخت و ساز سرمایه گذاری شهرداری مشکلات بافت های فرسوده بافت فرسوده فرسوده شهر شهر قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۲۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار