Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون صاحب‌الزمان(عج) یزد از کانون‌های برگزیده در رویداد ملی «فهما» در موضوع پاسداشت اربعین حسینی است، این کانون با تشکیل گروه سرود «عاشقان ولایت» توانسته در سطح ملی و بین‌المللی خوش بدرخشد و تولیدات آن با استقبال عراقی‌ها نیز روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، کانون های فرهنگی هنری مساجد از جمله پایگاه های تاثیرگذار در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن محسوب می شوند، این پایگاه ها با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، مذهبی و هنری توانسته اند، گامی در جهت رونق مساجد بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از کانون های فرهنگی هنری فعال که در طول سال ها فعالیت در حوزه پاسداشت اربعین حسینی خوش درخشیده و در رویداد ملی فهما به عنوان کانون برتر معرفی شده است، کانون فرهنگی هنری «صاحب الزمان(عج)» در جوار مسجد صاحب الزمان(عج) رحمت آباد شهر حمیدیا در استان یزد است. این کانون با راه اندازی گروه سرود «عاشقان ولایت» که با حضور نوجوانان تشکیل شده، در سطح ملی خوش درخشيده و به عنوان یکی از کانون های پویا و فعال در سطح ملی و بین المللی مطرح شده است، به طوری که اجرای سرود این کانون در پیاده روی اربعین حسینی با استقبال شیعیان کشور همسایه عراق روبرو شد و فصلی از تعاملات و همکاری میان دو کشور را فراهم کرد.

 

«ابوالفضل کرمانی نسب»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان درباره رویکردهای این کانون فرهنگی هنری برتر در رویداد ملی فهما، اظهار کرد: تمام تلاش و فعالیت این کانون فرهنگی هنری کادرسازی در رشته های مختلف فرهنگی،هنری و مذهبی است به گونه ای که در رشته سرود با راه اندازی گروه سرود «عاشقان ولایت» که با حضور نوجوانان تشکیل شده، در سطح ملی و حتی بین المللی توانستیم خوش بدرخشيم.

 

 مدیرکانون فرهنگی هنری «صاحب الزمان(عج)»  به ایده تشکیل گروه سرود عاشقان ولایت هم اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری سال ها قبل در جمع مسئولان یادواره شهدای سمنان بر تشکیل گروه سرود اثرگذار و خوش مضمون تاکید کرده بودند، این سخنان رهبری دغدغه من برای تشکیل گروه سرود «عاشقان ولایت» که سابقه 30 ساله داشت اما بنا به دلایلی آن زمان متوقف شده بود، شد. به همین جهت فعالیت گروه سرود «عاشقان ولایت» با حضور اعضای جدید را از سر گرفتم، در این گروه سرود 180 نفر ثبت نام کردند، که 80 نفر در قالب 4 حلقه صالحین در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و 45 نفر عضو فعال هستند که همگی از نخبگان و شاگردان مدارس محسوب می شوند.

 

کرمانی نسب خاطر نشان کرد: تاکنون این گروه سرود بیش از 70 اجرای زنده تلویزیونی داشته است، اجرای 38 سرود و ضبط 23 نماهنگ که همگی از شبکه‌های سراسری پخش شده‌اند. همچنین، همواره این گروه سرود مورد تشویق بسیاری از بزرگان دینی، فرهنگی و سیاسی قرار گرفته است. نماهنگ های حضرت زهرا(س)، موسم رهایی با موضوع مدافعان حرم و سرود «علی آقامه»، «فرشتگان نجات» که با استقبال بالا مواجه شد، از جمله سرودهای اجرایی این گروه است.در این گروه سرود مسائل تربیتی و فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته و رشد فکری و معنوی نوجوانان را نیز دنبال می کنیم، ضمن اینکه این گروه سرود به زبان های عربی و انگلیسی نیز اقدام به اجرای سرود می کند به طوری که یکی از اجرای های اخیر انگلیسی این گروه سرود نوجوان با استقبال گردشگران خارجی روبرو شد.

 

وی  گفت: همچنین کلیه برنامه‌های فرهنگی، جلسات و کلاس‌ها در مسجد صاحب‌الزمان(عج) رحمت‌آباد یزد برگزار‌ و سعی می‌شود در اردوهای تفریحی و زیارتی برنامه های فرهنگی برای نوجوانان مورد توجه قرار گیرد.

 

مدیرکانون فرهنگی هنری «صاحب الزمان(عج)»  به برنامه ها و رویکرد این کانون در اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: ما با بهره گیری از ظرفیت خیرین تلاش کردیم که کسانی که تاکنون به مراسم  پیاده روی اربعین نرفته اند، هزینه این سفر معنوی را برایشان مهیا کنیم، به طوری که سال گذشته 400 نفر به سفر پیاده روی اربعین مشرف شدند. ضمن اینکه ما در مسیر پیاده روی اربعین حسینی با راه اندازی موکب و ایستگاه صلواتی از زوار حسینی پذیرایی و به آنها خدمت رسانی کردیم که  اغلب خادمین این موکب ما از نوجوان فعال کانون بودند.

 

 گروه سرود عاشقان ولایت در مسیر پیاده روی اربعین هم اقدام به اجرای سرود  به زبان عربی کردند که  اجرای این سرود با استقبال شیعیان عراقی روبرو شد و اجرای این سرود فصلی از تعامل و همکاری دوستانه میان شیعیان عراقی را گشود به گفته کرمانی نسب بعد از پیاده روی اربعین شاهد گسترش همکاری بسیاری از موکب داران عراقی از آثار تولیدی کانون صاحب الزمان(عج) شدیم.

 

 کانون صاحب الزمان(عج) در حوزه دفاع مقدس نیز  همه ساله برنامه های شاخصی برگزار می کند، کرمانی نسب به برنامه هایی که به مناسبت هفته دفاع مقدس به همت این کانون برگزار می شود، اشاره کرد و افزود: برگزاری یادواره شهدا، فضاسازی مسجد با نشانه های دفاع مقدس، اختصاص المان یادواره شهدا در مسجد، دیدار از خانواده شهدا، سرکشی از جانبازان دوران دفاع مقدس از جمله برنامه هایی است که به مناسبت هفته دفاع مقدس مورد توجه است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری «صاحب الزمان(عج)»ادامه داد: روایتگری جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، غبارروبی گلزار شهدای استان، قرائت وصیت نامه 24 شهید مسجدی هر شب در مسجد بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء از دیگر برنامه هایی است به مناسب هفته دفاع مقدس و به همت این کانون انجام می شود.

 

کرمانی نسب به برنامه های کانون  در بحران کرونا اشاره کرد و گفت: ما در اوایل بحران کرونا که موج سنگینی از بیماری حاکم بود در اولین اقدام تلاش کردیم که با اجرای سرود تقدیری از مدافعان سلامت و فعالین این حوزه داشته باشیم به همین جهت اقدام به تهیه و تولید سرود «فرشتگان نجات» کردیم که این کار گستره ملی نیز داشت و با استقبال بسیار روبرو و به عنوان یکی از کارهای هنری اثرگذار معرفی شد. هدف ما با اجرای این سرود  ایجاد انگیزه در میان مدافعان سلامت و کادر درمانی بیمارستان ها در شرایط بحران کرونا بود و تلاش کردیم بخشی از خدمات زحمت کشان عرصه سلامت را انعکاس دهیم.

 

طرح «قرار نوجوانان آسمانی» یکی دیگر از برنامه های این کانون است که می توان به آن اشاره کرد،مدیر کانون صاحب الزمان(عج) گفت: تلاش می شود با اجرای این طرح نوجوانان منطقه و محله را به انس با مسجد سوق دهیم و به حضو پرشور آنها در مساجد رونق ببخشیم. همچنین در این طرح ما تلاش می کنیم که تجوید و قرائت قرآن کریم، بیان داستان های قرآنی، همخوانی سرودها و احادیث قرآنی را مورد توجه قرار دهیم.

 

برگزاری دوره های تخصصی نویسندگی، کارگردانی، موشن گرافی، تئاتر، مسابقات ورزشی، آموزش مداحی و نشست های کتابخوانی از دیگر برنامه های این کانون است که مدیر کانون فرهنگی هنری صاحب الزمان(عج) رحمت آباد شهر حمیدیا استان یزد به آن اشاره کرد.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های برتر فهما کانون صاحب الزمان عج یزد کانون های مساجد کانون صاحب الزمان عج کانون فرهنگی هنری پیاده روی اربعین تشکیل گروه سرود گروه سرود عاشقان ولایت اربعین حسینی اجرای سرود کرمانی نسب سطح ملی مورد توجه برنامه ها دفاع مقدس روبرو شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری این نشست در محل پایانه مرز خسروی در گفت وگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.

«محمدکاظم آل صادق » افزود: با توجه به مسئولیت جدید سرلشگر «ریاض الخیگانی» معاون وزیر کشور عراق به عنوان مسئول ستاد اربعین این کشور امروز از همه مرزهای تردد زائران اربعین بازدیدی انجام گرفت که در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری انجام شد.

وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات بررسی شد تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.

او در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا در رابطه با تردد زائران با خودروهای شخصی به عراق گفت: در سفری که فردا مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت، قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: اقداماتی صورت گرفته و امروز در رابطه با نیازمندی‌هایی که در این طرف باید انجام گیرد مانند سایبان ها و پارکینگ‌ها صحبت شد تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.
  تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر از سال گذشته است معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیز با بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه تر و بهتر از اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که قرار است با تلاش جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.

«ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگ برای ذکر اهل بیت (ع) است و ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.

وی، سفر امروز را در راستای هماهنگی های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرزها و زیرساخت های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
  مرز خسروی باقدمت ۱۲۳ سال باسابقه ترین مرز ایران و عراق است فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری اربعین با بیان اینکه خسروی با قدمت ۱۲۳ سال با سابقه ترین و اصلی ترین مرز ایران با عراق است ، گفت: زمانی که مرز خسروی محل تردد زوار بود هیچ مرز دیگری وجود نداشت و قدمت این مرز در تاریخ برای همگان روشن است.

« محمد نجفی » افزود: مرز خسروی با توجه به امکانات و زیرساخت های بسیار مناسب یکی از مرزهایی برتر کشور در اربعین سال گذشته بود وهمه‌ی زائرانی که از این مسیر به عتبات عالیات تردد کردند از زیرساخت های این مرز رضایت داشتند.

وی مهم ترین مشکل سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرز منذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرزها هنگام بازگشت زوار بیان کرد و تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا را خواستار شد.

مسئول کمیته اربعین کشور عراق نیز از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.

معاون استاندار دیاله و فرماندار خانقین و رئیس پلیس استان دیاله نیز در این نشست از تلاش و اتخاذ تدابیر لازم و به کارگری همه‌ی امکانات و ظرفیت ها برای پذیرایی از زائران اربعین و میزبانی زوار خبردادند.

در این نشست قرار شد تا یک کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

انتهای پیام/  
 

دیگر خبرها

  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)