Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@03:29:32 GMT

تعرفه وارداتی ۲۵۰۰ قلم کالا ممنوع شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۳۹۲۹

تعرفه وارداتی ۲۵۰۰ قلم کالا ممنوع شده است

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایمنا، حسین مدرس خیابانی ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ خرداد در آئین بهره برداری از طرح‌های ملی در شرکت فولاد مبارکه اصفهان با بیان اینکه این شرکت نماد کار، تلاش و تولید کشور است، اظهار کرد: امروز طرح‌های ملی در فولاد مبارکه در ایستگاه دوم پویش تولید تداوم امید افتتاح شد؛ اولین ایستگاه هفته گذشته در بهره برداری از طرح‌های بزرگ صنعتی و معدنی در سنگان بود که در آنجا به رئیس جمهور قول دادیم که خانواده سازمان صمت تا قبل از پایان دولت دوازدهم تا پایان شهریور ۱۴۰۰، ۲۰۰ طرح بزرگ صنعتی را به حجم سرمایه گذاری یکصد و ۷۰ هزار میلیارد تومان افتتاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قطار توسعه کشور توقف ناپذیر است، افزود: علی رغم اینکه همه دشمنان نظام جمهوری اسلامی تلاش کردند که اداره کشور را با دشواری روبه رو کنند اما قطار توسعه کشور متوقف نشده است.

سرپرست وزارت صمت ادامه داد: حدود ۱۲ هزار ۵۰۰ طرح بالای ۶۰ درصد و سه هزار و ۸۰۰ طرح بالای ۸۰ درصد صنعتی و معدنی هم اکنون در حال اجرا است که به زودی هر هفته افتتاح خواهند شد.

مدرس خیابانی با بیان اینکه استان اصفهان قطب صنعتی کشور است، اضافه کرد: نیمی از کل واحدهای صنعتی در استان اصفهان طرح در حال اجرا دارد؛ به بیان دیگر در این استان حدود هشت هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی وجود دارد و حدود چهار هزار و ۶۰۰ طرح صنعتی داریم که از این شمار ۶۰۰ طرح بالای ۸۰ درصد پیشرفت داشته است.

مدرس خیابانی خاطر نشان کرد: طرح‌های امروز دو هدف اصلی را دنبال کرد با اجرای طرح نورد گرم ۴.۲ میلیون تنی تنها نیاز کشور تأمین می‌شود بلکه مازاد آن به بازارهای صادراتی عرضه خواهد شد.

وی قطع وابستگی به محصولات خارجی را تحولی چشمگیر دانست و اظهار امیدواری کرد: روزی برسد که اقتصاد کشور بدون وابستگی به نفت اداره شود.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه از نیمه دوم سال ۹۸ اداره کشور روز به روز از اقتصاد نفتی فاصله گرفته است، گفت: امسال عمده امورات کشور از محل ارز حاصل از صادرات اداره می‌شود.

مدرس خیابانی با بیان اینکه ایجاد اشتغال دومین دستاورد افتتاح طرح‌های ملی در کشور است، افزود: امروز بزرگترین هدف دشمن ایجاد یاس و ناامیدی و بیکاری بین جوانان است.

وی با بیان اینکه طرح‌های امروز در فولاد مبارکه اصفهان با هزینه هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسید، ادامه داد: مجموعه سرمایه گذاری در پروژه نورد گرم ۲ هزار میلیارد تومان است از این رو برای ایجاد اشتغال در کشور سرمایه گذاری بزرگی شده است که باید عایدی و اشتغال آن نصیب جوانان ساکن منطقه شود.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه خط تولید الکترود گرافیتی شهریور ماه امسال در آستان یزد به بهره برداری می‌رسد، گفت: ظرفیت آن در فاز اول ۱۵ هزار تن و در فاز دوم ۳۰ هزار تن خواهد بود که نیمی از نیاز کشور را به این محصول تأمین می‌کند.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه سیاست وزارت صمت استقلال صنعتی و قطع وابستگی است، افزود: این سازمان تلاش می‌کند با الگو برداری و مشابه آنچه که در صنایع نظامی اتفاق افتاده است، وابستگی صنعتی را به خارج قطع کند.

وی به ظرفیت تولید لوازم خانگی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: یکی از صنایع استان در حال بومی سازی پنل تلویزیون است. این اتفاق بزرگی است تا ۲۰ سال پیش توصیه می‌کردند ایران هیچ زمانی به عرصه تولید لوازم خانگی وارد نشود.

سرپرست وزارت صمت ادامه داد: امروز تحریم‌ها به ما یاد داد که نباید چشممان به آنسوی مرزها باشد.

وی تاکید کرد: وزارت صمت به شدت پیگیر محدودیت، کنترل و حتی ممنوعیت واردات است. بیش از ۲۵۰۰ ردیف تعرفه‌ای را ممنوع کردیم. امروز در حال فاصله گرفتن از منابع و درآمدهای نفتی هستیم و درآمد کشور حاصل از صادرات تولیدات بومی است و فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان است که حقانیت و کارآمدی خود راثابت کنند.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه از ابتدای امسال در چند اقدام جهش تولید محقق شده است، اظهار کرد: روزی که کرونا در کشور شیوع یافت روزانه در کشور ۱۹۰ هزار ماسک تولید می‌شد اما امروز روزانه شش میلیون ماسک در کشور تولید می‌شود، زیرا از همان روز واردات را ممنوع کردیم و امروز شاهد صادرات تجهیزات پزشکی هستیم.

وی با اشاره به رشد ۱۴۴ درصدی تولید ماشین لباس شویی در کشور، افزود: تولید تلویزیون نیز ۵۰ درصد و تولید خودرو ۲۰ درصد افزایش داشته است.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: از روزی که مجموعه فولاد کشور تحریم شد صادرات آن از ۷۰۰ هزار تن به یک و نیم میلیون تن و ارزآوری ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است.

به گزارش ایمنا، در این مراسم تفاهم نامه همکاری فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با حضور سرپرست وزارت صمت، رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، مدیرعامل فولاد مبارکه، نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان امضا شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمدعلی کشاورز جلیل سبحانی پروانه سلحشوری اکبر طبری پرونده اکبر طبری قتل ناموسی حسین مدرس خیابانی تعرفه واردات شرکت فولاد مبارکه اصفهان محمدعلی کشاورز جلیل سبحانی پروانه سلحشوری اکبر طبری پرونده اکبر طبری قتل ناموسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟