Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@08:49:43 GMT

طرز تهیه حلوای زنجبیلی مدرن

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۴۴۷۳

طرز تهیه حلوای زنجبیلی مدرن

در مطلب زیر طرز تهیه حلوای مدرن مخصوص پذیرایی در مجالس را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی:

آرد سفید ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قند۳/۴لیوان
پودر زنجبیل ۱ق غ سرصاف
پودر هل ۱ق غ سرصاف
کره ۸۰ گرم
پودر گردو ۵۰گرم
بیسکوییت ساقه طلایی ۵ عدد.

دستور تهیه:

آرد را الک کنید وتفت دهید تابوی خامیش گرفته شه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنگش کرمی شد کافیه نباید خیلی تغییر رنگ بده. الک کنیدودوباره برگردونید داخل قابلمه کره رااضافه کنید و تفت دهید. پودر زنجبیل، پودر هل، پودرگردو را اضافه و مخلوط کنید. حرارت راخاموش کنید وقتی حلوا از داغی افتاد، پودر قندالک شده رابریزید و به خورد حلوا دهید. یک کیسه فریزر روی سطح کار گذاشته، کاتر ساده فلزی دایره را روش گذاشته، حلوا را داخل کاتر بریزید و با پشت قاشق فشار داده تا منسجم و صاف شود. آروم قالب را بردارید، حلوا‌های آماده را داخل یخچال بزارید نیم ساعت بمونه تا سفت بشه. روی بیسکوییت ساقه طلایی مقداری عسل بمالید و حلوا را روش فیکس کنید.

برای درست کردن حلوای سه آرد ابتدا شربت را آماده میکنیم:

شکر۱ونیم لیوان
آب ۱ونیم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۳ق غ
گلاب ۱/۴پیمانه
شکر و آب رامخلوط، روی حرارت بزاریدجوش بیاد زعفران و گلاب را اضافه کنید چندجوش زد بردارید.

مواد لازم: برای حلوای سه آرد

آرد سفید ۶۲گرم
آردبرنج۶۲گرم
آردنخود۶۲گرم
کره ۱۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰گرم

دستور تهیه:

اول آردسفید راالک وداخل تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شودتغییررنگ ندهد. حرارت هم کم باشه. بعدآردبرنج الک شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد آرد نخود الک شده را ریخته و کمی تفت دهید مواظب باشید آردنخود زیاد تفت نخوره میسوزه. حالا کره و روغن مایع را اضافه کنید تفت دهید تاطلایی شود، شربت رادر دومرحله اضافه وهم بزنید تا حلوا جمع شود. مدام هم بزنیدتا آب حلوا بخار شودو حلوا وسط قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد و به کف ودیواره قالب نچسبیدآماده ست. کمی ازحلوا را با پودر کاکائو مخلوط کنیدتاشکلاتی شود. قیف پلاستیکی را باز کنید و حلوای شکلاتی و زعفرانی را طبق تصویر بصورت نواری کنار هم بزارید قیف را جمع کرده وداخل قیف با سرماسوره شکوفه بزارید وتاداغه روی حلوای زنجبیلی شکوفه بزنید و با پودرطلایی لبه‌های شکوفه‌ها راطلایی کنید.

نکته:

وقتی پودرکاکائو را با حلوا مخلوط کردید اگه دیدید خیلی سفته یه ذره روغن مایع یاکره بهش اضافه کنید.

رنگ حلوا بستگی به سلیقه خودتون داره اگه خواستید پررنگتر باشه آرد سفید را بیشتر تفت دهید. ولی آردبرنج ونخودرونباید زیاد تفت دهید میسوزه.

اگه حلوا زنجبیلی روداخل قالب درست کردید بمدت۳۰دقیقه بزارید فریزر بعد جدا کنید.

 

منبع: کدبانوی هنرمند

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طرز تهیه حلوا سبک زندگی پارسی خبر اضافه کنید تفت دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟

دستاورد جدیدی از دنیای علم و تکنولوژی به‌تازگی خبرساز شده است؛ تولید الماس در آزمایشگاه آن هم در ۱۵۰ دقیقه. این در حالی است که تولید فلزات یا عناصر ارزشمند در تاریخ قدمت زیادی دارد.

به گزارش تجارت نیوز، میل به ساخت این عناصر ارزشمند در تاریخ بشر پیشینه‌ای طولانی دارد. اگر بخواهیم به این میل بپردازیم به کیمیاگری برخورد می‌کنیم. کیمیاگری علمی باستانی و رازآلود است که ریشه‌های آن به مصر باستان و بین‌النهرین بازمی‌گردد. کیمیاگران در جست‌وجوی راه‌هایی برای تبدیل فلزات پایه به فلزات گران‌بها مانند طلا و نقره بودند. آن‌ها همچنین به دنبال کشف اکسیر جوانی و داروی جاودانگی بودند.

در طول قرون وسطی، کیمیاگری در اروپا و خاورمیانه به‌شدت در کانون توجه قرار گرفت. کیمیاگران در آزمایشگاه‌های خود به دنبال راز تبدیل فلزات بودند و در این راه از روش‌های مختلفی مانند تقطیر، تبخیر، ذوب و رسوب استفاده می‌کردند.

کیمیاگران از نماد‌ها و رمز و راز‌های زیادی در نوشته‌ها و نقاشی‌های خود استفاده می‌کردند. این امر باعث شده است رمزگشایی از متون کیمیاگری برای مورخان و دانشمندان امروزی دشوار باشد.

با وجود اینکه کیمیاگری به عنوان یک علم واقعی شناخته نمی‌شود، اما نقش مهمی در تاریخ علم و فلسفه داشته است. کیمیاگران با آزمایش‌های خود به طور اتفاقی مواد و فرایند‌های جدیدی مانند اسید سولفوریک و نیتریک اسید را کشف کرده‌اند و این کمک شایسته‌ای به حساب می‌آید.

در حالی که جست‌وجوی کیمیاگران برای تبدیل فلزات پایه به طلا و نقره به نتیجه نرسید، اما تلاش‌های آن‌ها به طور کلی به پیشرفت علم شیمی کمک کرد. کیمیاگری همچنین الهام‌بخش هنرمندان، نویسندگان و شاعران در طول تاریخ بوده است.

با اینکه کیمیاگران و کیمیاگری دچار تحولات هویتی شدند، اما ماهیت این زمینه تحقیقاتی همچنان باقی است. اولاً که شیمی به شکل سازمان‌یافته‌ای مواد را از بابت آنچه تشکیل‌شان می‌دهد بررسی می‌کند و از طرف دیگر امکانات ساخت مواد را مطرح می‌کند.

الماس‌هایی که در دو ساعت تولید می‌شوند!

در خبری شگفت‌انگیز، دانشمندان در یک آزمایشگاه در دانشگاه هاروارد موفق به ساخت الماس در عرض ۱۵۰ دقیقه شدند. این دستاورد انقلابی، گامی بزرگ در جهت تولید الماس مصنوعی با کیفیت بالا و با قیمتی به‌مراتب ارزان‌تر از الماس‌های طبیعی به شمار می‌رود.

ده‌ها سال است که دانشمندان در تلاش‌اند روش‌های جدیدی برای ساخت الماس مصنوعی پیدا کنند. روش‌های سنتی تولید الماس مصنوعی، فرایندی پرهزینه و زمان‌بر است که نیازمند فشار و گرمای شدید برای مدت طولانی است. این روش‌ها اغلب منجر به تولید الماس‌های کوچک و ناقص می‌شوند.

در سال‌های اخیر، دانشمندان روش‌های جدیدی برای ساخت الماس مصنوعی با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند لیزر و نانوتکنولوژی توسعه داده‌اند. این روش‌ها به طرز چشمگیری سریع‌تر و کارآمدتر از روش‌های سنتی هستند و می‌توانند الماس‌هایی باکیفیت در اندازه‌های مختلف تولید کنند.

دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟

در این تحقیق جدید، دانشمندان از روشی به نام «سنتز الماس با لیزر پالس فوق سریع» استفاده کردند. در این روش، پالس‌های لیزر فوق کوتاه و پرقدرت به یک صفحه نازک از گرافیت تابانده می‌شود. این پالس‌های لیزر، اتم‌های کربن را از ساختار گرافیت جدا و آن‌ها را به شکل ساختار الماس مرتب می‌کنند.

این فرایند در عرض ۱۵۰ دقیقه و در دمای نسبتاً پایین انجام می‌شود. در حالی که روش‌های سنتی تولید الماس مصنوعی به فشار و گرمای شدید در حدود پنج هزار درجه سانتی‌گراد و به مدت چندین هفته نیاز دارند. طبیعتاً فراهم کردن این شرایط بسیار پرهزینه‌تر از روش جدید است.

الماس‌های دوساعته چگونه آینده را تغییر می‌دهند؟

این دستاورد انقلابی، پتانسیل‌های متعددی را برای آینده به ارمغان می‌آورد. با تولید الماس مصنوعی باکیفیت و به قیمتی ارزان‌تر، می‌توان از آن‌ها در زمینه‌های گوناگونی از جمله جواهرات، ابزار‌های برش، قطعات الکترونیکی و حتی ایمپلنت‌های پزشکی استفاده کرد.

علاوه بر این، این روش جدید می‌تواند به دانشمندان در مطالعه بهتر ساختار و خواص الماس کمک کند و زمینه را برای کشف مواد جدید و شگفت‌انگیز در آینده فراهم کند.

دیگر خبرها

  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟
  • سن‌سیرو میزبان فینال چمپیونزلیگ می‌شود
  • ویدئو| روش مدرن بازداشت توسط پلیس آمریکا
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد (فیلم)
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد | ویدئو