Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و دستیار ویژه نخست وزیر این کشور در امور بازرگانی با استقبال از سرگیری فعالیت های تجاری و اقتصادی در گذرگاه مشترک مرزی دو کشور، بر توسعه مناسبات اقتصادی دوجانبه تاکید کردند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا،«سید محمد علی حسینی» سفیر ایران امروز در شهر اسلام‌آباد با «عبدالرزاق داود» دیدار و طرفین پیشرفت های اخیر در بحث توسعه مبادلات مرزی همزمان با تصمیم دولت پاکستان برای بازگشایی مجدد مرز تفتان (گذرگاه میرجاوه) را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با استقبال از توسعه روابط اقتصادی دوجانبه با کشور همسایه پاکستان، بر ضرورت استمرار تماس ها میان دو کشور از طریق روش های جایگزین جهت شناسایی و حل مشکلات در شرایط کرونا تاکید کرد.

وی اجرای شیوه تهاتر به عنوان یکی از شیوه های تجاری را برای توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان حائز اهمیت برشمرد و گفت: توسعه مناسبات چند وجهی ترانزیتی شامل حمل و نقل ریلی، جاده ای و دریایی بین دو کشور اجتناب ناپذیر است.

سفیر کشورمان همچنین از تصمیم طرف پاکستانی مبنی بر بازگشایی مرز برای هفت روز هفته و برداشتن شدن محدودیت های گذشته  قدردانی و از آمادگی ایران برای ارائه تسهیلات کنسولی برای تجار و رانندگان پاکستانی مطابق پروتکل های بهداشتی خبر داد.

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه گذاری نیز در این دیدار از ارائه خدمات کنسولی و همچنین تایید اسناد تجاری صادرکنندگان انبه به ایران تقدیر به عمل آورد.

«عبدالرزاق داود» با اشاره به اعلام رسمی گشایش گذرگاه مرزی میرجاوه-تفتان به صورت تمام وقت در تمام طول هفت روز هفته، بر ضرورت توسعه مناسبات تجاری دوجانبه با توجه به اصل همسایگی میان دو کشور دوست تاکید کرد.

وی با طرح درخواست از جمهوری اسلامی ایران برای ارائه تسهیلات لازم به تجار پاکستانی، افزود: استمرار تماس ها و رایزنی ها جهت رفع موانع موجود بر سر راه همکاری های تجاری بین دو کشور امری اجتناب ناپذیر است.

وزارت بازرگانی و سرمایه گذاری پاکستان نیز در بیانیه ای به دیدار امروز سفیر سفیر جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و ادامه داد : توافق شد که با مشارکت وزارت کشاورزی ایران و اداره حفاظت از گیاهان پاکستان، شش شرکت دیگر پاکستانی برای صادرات انبه به ایران به رسمیت شناخته شوند.

در این نشست پیرامون امکان بهره گیری از کامیون های باری ایران جهت بارگیری و انتقال محموله های انبه پاکستان مطابق پروتکل های بهداشتی به داخل ایران گفت و گو شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دولت مشکلات ایران و پاکستان حمل و نقل جاده پاکستان سرمایه گذاری جمهوری اسلامی ایران سرمایه جمهوری اسلامی کشاورزی ایران ایران و پاکستان پاکستان جمهوری اسلامی ایران دولت جمهوری اسلامی ایران توسعه مناسبات دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان با بیان اینکه همکاری دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران بهترین راه حل برای بحران انرژی پاکستان است، تصمیم مستقل از سوی دولت اسلام آباد و بی توجهی دولتمردان پاکستانی به سنگ اندازی‌های آمریکا را برای تقویت روابط دوجانبه این کشور با ایران خواستار شد.
«علامه سید اقبال رضوی» نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان در مصاحبه‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران به راحتی می‌تواند مسئله بحران انرژی پاکستان را حل کند.
وی با اشاره به سنگ اندازی‌های آمریکا در روابط دوجانبه ایران و پاکستان همزمان با سفر اخیر «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد گفت: اگر پاکستان خود را کشوری مستقل می‌داند به هیچ عنوان نباید برای توسعه روابط با کشور همسایه خود تحت فشار آمریکا و تهدید تحریم‌های اقتصادی این کشور قرار بگیرد.
اقبال رضوی افزود: درحالیکه بزرگترین مسئله پیش روی پاکستان بحران انرژی است و از طرفی نیز کشور همسایه ایران با ظرفیت بالای خود می‌تواند برق، گاز و بنزین ارزان برای شما فراهم کند ضروری است تا از این ظرفیت استفاده شود.
این مقام حزبی پاکستان افزود: همسایگی، مرز مشترک، مقرون به صرفه بودن تجارت، کاهش هزینه حمل و نقل تمامی مواردی هستند که باعث می‌شود جمهوری اسلامی ایران به مراتب شریک تجاری بهتر از غرب برای پاکستان جهت بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت مردم باشد.
وی در بخش پایانی مصاحبه خود تاکید کرد: بحران انرژی مسئله حیاتی مردم پاکستان و کاملا داخلی است از این رو دولت پاکستان باید با واردات انرژی از ایران که خواست همه مردم پاکستان است به این بحران خاتمه بخشد.

دیگر خبرها

  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا