Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، شبکه اجتماعی فیسبوک می‌گوید یک تبلیغات سیاسی را که از سوی ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ ساخته شده بود، به علت آنچه «مغایرت با موازین» خود دانسته، حذف کرده است.

به گزارش ایسنا، فیسبوک می‌گوید نماد مثلث قرمزی که در این تبلیغ مورد استفاده قرار گرفته بود نشان آلمان نازی برای مشخص کردن زندانیان در جریان جنگ جهانی دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ستاد انتخاباتی ترامپ می‌گوید این نشان متعلق به گروه ضدفاشیست آنتیفا است.

با این حال فیسبوک گفته این تبلیغ ناقض سیاست‌های آن مبنی بر مقابله با نفرت‌پراکنی سازمان یافته است.

ناتانیل گلیچر، رئیس بخش سیاست‌های امنیتی فیسبوک روز پنجشنبه ۱۸ ژوئن گفته: "ما اجازه نمی‌دهیم نمادهایی که معرف سازمان‌های نفرت‌پراکن یا ایدئولوژی‌های منفورانه هستند منتشر شود مگر این که در ارتباط با نفی و محکومیت آنها باشد. این همان چیزی است که ما در این تبلیغ مشاهده کردیم و هر جا که چنین نشانی را ببینیم، همین کار (حذف) را خواهیم کرد."

به گزارش بی.بی.سی این پست که روی صفحات ستاد دونالد ترامپ و همچنین مایک پنس، معاون او منتشر شده بود برای ساعت‌ها در معرض دید کاربران قرار داشت و طی ۲۴ ساعت گذشته هزاران کامنت و واکنش به آن داده شده بود.

همزمان تیم مورتاق، یکی از سخنگویان ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ گفته: "مثلث قرمز واژگون نمادی است که از سوی آنتیفا مورد استفاده قرار گرفته و به همین علت هم در تبلیغی که مرتبط با آنتیفا بوده از آن استفاده شده."

او گفته: "ما به فیسبوک خبر خواهیم داد که خود آنها هم یک مثلث قرمز واژگون را در میان ایموجی‌های خود دارند که دقیقا شبیه همینی است که ما استفاده کردیم."

دونالد ترامپ آنتیفا را مسئول خشونت‌ها در جریان اعتراضات به مرگ جورج فلوید طی سه هفته گذشته می‌داند. ادعایی که به اثبات نرسیده و به گزارش رسانه‌های آمریکا همچون نیویورک تایمز، مشخصات افراد بازداشت شده در جریان ناآرامی‌های پس از مرگ جورج فلوید نشانی از دخالت آنتیفا در این وقایع ندارد.

ترامپ حتی ماه گذشته گفت که بنا دارد آنتیفا را در فهرست گروه‌های تروریستی داخلی آمریکا ثبت کند. هر چند کارشناسان حقوقی می‌گویند احتمالا رئیس‌جمهوری اختیار قانونی برای چنین کاری ندارد.

آنتیفا یک گروه چپ‌گرای تندرو است که مخالف نئونازی‌ها، فاشیسم، نژادپرستی و برتر خواندن نژاد سفید است. این گروه تشکیلات منظم و ساختار یافته‌ای ندارد و به همین علت هم رهبر یا دبیرخانه و سخنگویی ندارد و بیشتر شبیه یک ایدئولوژی است که تنها حامیانش آن را زنده نگه می‌دارند.

حامیان آنتیفا اغلب با سیاست‌های ملی‌گرایانه، ضدمهاجرتی و ضدمسلمانان دولت ترامپ مخالفند.

کد خبر 523134 برچسب‌ها اینترنت - فیسبوک آمریکا - دونالد ترامپ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اینترنت فیسبوک آمریکا دونالد ترامپ ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی

 

محسن اسلامی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.


وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

دیگر خبرها

  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...
  • لشکرکشی وسط اتوبان تیم امنیتی دونالد ترامپ برای اسکورت به دادگاه | فیلم
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر