Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@15:23:13 GMT

چند کشور در جهان وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۲۴۰۷

چند کشور در جهان وجود دارد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، اگر اطلاعات رسمی سازمان ملل را مدنظر قرار دهیم متوجه می‌شویم که به شکل رسمی یکصد و نودو پنج کشور در دنیا وجود دارد که صد و نود و سه مورد آن عضو سازمان ملل متحد محسوب می‌شوند و فلسطین و واتیکان به عنوان ناظر محسوب می‌شوند و اگر تایوان و کوزوو را بین کشور‌های مستقل جهان طبقه بندی کنیم، صدو نود و هفت کشور در دنیا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کشور‌های جهان به تفکیک قاره‌ای

_تعداد کشور‌های قاره آسیا ۴۶ کشور

_ تعداد کشور‌های قاره آفریقا ۵۴ کشور
_تعداد کشور‌های قاره اروپا ۴۷ کشور
_تعداد کشور‌های آمریکای شمالی و مرکزی ۲۷ کشور

_ تعداد کشور‌های قاره آمریکای جنوبی ۱۲ کشور
_تعداد کشور‌های قاره استرالیا ۱۹ کشور

کشور‌های مستقل جهان کدامند؟
اگر دولت‌ها را در شمارش خود در نظر بگیریم دویست و پنج دولت مستقل در دنیا شناخته شده اند. تایوان که با نام جمهوری چین نیز شناخته می‌شود توسط بیست و یک عضو شورای ملل به‌عنوان کشور مستقل پذیرفته شده است. تایوان بسیاری از ویژگی‌های یک کشور مستقل مانند داشتن نیروی مسلح مستقل، رئیس‌جمهور منتخب و قانون اساس اختصاصی خود را دارد، با این وجود جمهوری خلق چین معتقد است که دولت تایوان نامشروع است.
ماجرا در خصوص کوزوو کمی پیچیده‌تر می‌شود. در حال حاضر یکصدو ده عضو سازمان ملل، این کشور را به رسمیت می‌شناسند. این کشور عضو چندین سازمان رسمی مانند بانک بینالمللی پول و بانک جهانی نیز محسوب می‌شود. با این‌وجود از سال ۲۰۰۸ و با اعلام استقلال کوزوو از صربستان، اختلافاتی بین این دو کشور ایجاد شده که مانع پذیرفتن کوزوو توسط تمامی اعضا شده است.

چرا تعداد کشور‌ها اشتباه می‌شود؟
یک سوال مهم که احتمالا اکنون برای شما ایجاد شده است این است که با شیوع کرونا، چرا در برخی خبر‌ها تعداد کشور‌های جهان تا ۲۰۵ عدد مطرح می‌شود در حالی که ما به عدد رسمی یکصد و نود و پنج اشاره کرده ایم. پاسخ ساده است: متاسفانه در کنار کشور‌های رسمی، ده‌ها قلمرو و مستعمره نیز وجود دارند که به‌اشتباه کشور خوانده می‌شوند، اما چون اداره آن‌ها با سایر کشور‌ها است، در آمار رسمی سازمان ملل قرار نمی‌گیرند. مکان‌هایی مانند برمودا، گرینلند و صحرای غربی از مواردی هستند که به‌اشتباه کشور خوانده می‌شوند.
حتی جالب است بدانید که قسمت‌های مختلف انگلستان (ایرلند شمالی، اسکاتلند، ولز و انگلیس) نیز از سوی بسیاری از افراد جهان به اشتباه مستقل در نظر گرفته می‌شوند و این در حالی است که تحت کنترل انگلستان اداره می‌شوند نکته جالب‌تر این است که بدانید بسیاری از نقاط جهان هر ساله از سازمان ملل درخواست استقلال رسمی می‌کنند، اما سازمان ملل به سختی چنین درخواست‌هایی را می‌پذیرد.

جمعیت کشور‌های جهان
کشور چین با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و ۴۳۹ میلیون نفر پرجمعیت‌ترین کشور جهان است و کشور هند با جمعیت ۱ میلیارد و ۳۸۰ میلیون نفر در رتبه دوم و کشور ایالات متحده آمریکا با جمعیت ۳۳۱ میلیونی در رتبه سوم قرار دارد. ایران با جمعیت بیش از ۸۳ میلیون نفر در رتبه ۱۸ جهان قرار دارد و ششمین کشور پرجمعیت در بین کشور‌های اسلامی است. جمعیت جهان در مرز ۸ میلیارد نفر قرار دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جهان سازمان ملل متحد کشورهای جهان کشور تعداد کشور های قاره تعداد کشور ها سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیازات ویژه صرافی کوینکس برای فارسی زبانان جهان

سرانجام مذاکرات دوجانبه "کی و چی" و "کوینکس" ساعاتی پیش به پایان رسید و "کی و چی" سفیر رسمی این صرافی بین المللی در میان فارسی زبانان سراسر جهان شد و توافقات زیر به عمل آمد:

1 - یکی از امتیازاتی که "کی و چی" در این توافق برای فارسی زبانان از "کوینکس" گرفته این است که از این به بعد، 10درصد از کارمزد هر تراکنش، به عنوان "پاداش" به حساب شان واریز می شود. تا پیش از این، چنین پاداشی وجود نداشت.

2 - همچنین کوینکس متعهد شده است در صورت رسیدن اعضای جدید فارسی زبان به تعداد مشخصی در بازه های زمانی، جوایز دلاری ویژه فارسی زبانان اختصاص دهد.

3 - در یکی بندهای این توافق آمده است که برای مشخص شدن این اعضا و بهره مندی شان از 10 درصد پاداش دائمی، نام keyochi به عنوان سفیر رسمی در فرم ثبت نام به عنوان کد رفرال یا دعوت، قید شود. (با حروف کوچک و بدون@)

4 - گروه تخصصی"کی و چی" نیز ملزم به آموزش افراد و نیز پشتیبانی و راهنمایی آنها شده است.

 با زدن روی این لینک عضو نسخه فارسی کوینکس شوید و اگر با نحوه عضویت و روش خرید و فروش ارزهای دیجیتال آشنایی ندارید با عضویت در کانال تلگرامی جدیدالتاسیس "کی و چی" در جریان دوره های رایگان و آنلاین آموزشی قرار بگیرید:  @keyochi

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امتیازات ویژه صرافی کوینکس برای فارسی زبانان جهان
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود