Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ابوالفضل مکرمی فر مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: شیوع کرونا در این استان ۱۱ هزار و ۴۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال به دو بخش گردشگری و صنایع دستی خسارت وارد کرده است.

او افزود: در خرداد ماه نیز این دو بخش وضعیت خوبی را تجربه نکرده‌اند و میزان خسارت در این ماه نیز باید به مبلغ یاد شده افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: مدیران تاسیسات گردشگری و کارگاه‌های صنایع دستی برای دریافت تسهیلات خسارت کرونا در سامانه کارا ثبت نام کنند.

مکرمی فر با اشاره به این که ۳۱ خرداد ماه آخرین مهلت ثبت نام دریافت تسهیلات در زمینه خسارت ناشی از کروناست، بیان کرد: این تسهیلات برای جبران خسارت ناشی از کرونا به تاسیسات گردشگری شامل هتل، متل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی، موسسات آموزشی گردشگری، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، خانه مسافرها، مجتمع‌های گردشگری و واحد‌های پذیرایی بین راهی و دیگر تاسیسات گردشگری دارای پروانه بهره‌برداری از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تعلق می‌گیرد.   بیشتربخوانید: هتل های مشهد در سکوت محض/ ظرفیت خالی ۹۰ درصد هتل‌های فعال مشهد پرداخت بیش از ۲ هزار میلیارد تسهیلات، برای التیام زخم های کرونا بر پیکره کسب و کارها از ابتدای کرونا تا کنون زائر خارجی در مشهد نداشته ایم
او با بیان این که این تسهیلات به ازای افراد بیمه پرداز شاغل در این واحد‌ها پرداخت می‌شود، تصریح کرد: در مورد پرداخت تسهیلات به راهنمایان گردشگری و اقامتگاه‌های بومگردی که افراد شاغل در آن‌ها بیمه پرداز تامین اجتماعی نیستند نیز در حال حاضر امکان پرداخت تسهیلات از طریق سامانه کارا وجود ندارد و پیگیری‌های لازم در این خصوص ادامه دارد که در صورت نتیجه بخش بودن اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تاکید کرد: خراسان رضوی دارای بیش از دو هزار و ۵۰۰ موسسه گردشگری است که تاکنون ۲۱۵ موسسه در بخش گردشگری و صنایع دستی به سامانه کارا برای دریافت تسهیلات جبران خسارت کرونا مراجعه کرده‌اند.

مکرمی فر درباره میزان خسارت وارده به تاسیسات گردشگری، اظهار کرد: خسارت وارد شده در بخش گردشگری برای سه ماهه اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ مبلغ ۱۰ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال بوده است که با توجه به این که در خرداد ماه نیز تاسیسات گردشگری وضعیت مطلوبی نداشته‌اند حدود ۳۰ درصد برای خسارت‌های این ماه به مبلغ خسارت اضافه می‌شود.

او درباره پرداخت تسهیلات جبران خسارت به کارگاه‌های صنایع دستی استان نیز، افزود: کارگاه‌های گروهی و انفرادی صنایع دستی می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند که البته تاکنون تعداد متقاضیان دریافت این تسهیلات بسیار اندک بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: خسارت وارد شده به بخش صنایع دستی خراسان رضوی ۳۷۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال بوده است.
مکرمی فر درباره میزان تسهیلات پرداختی، بیان کرد:به ازای هر فرد بیمه شده در تاسیسات گردشگری یا کارگاه‌های صنایع دستی مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می‌شود که این تسهیلات دوره‌ای سه ماهه از زمان دریافت تنفس دارد و از مهرماه به بعد زمان بازپرداخت تسهیلات آغاز خواهد شد و طی دو سال تسهیلات برگشت خواهد کرد.
او با اشاره به برخی مشکلاتی که در زمان ثبت نام برای دریافت تسهیلات وجود داشته است، تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که در سامانه وجود داشته، جلسه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، معاونان گردشگری استان‌ها و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات استان‌ها برگزار و مشکلات بررسی شده است.

انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی و گردشگری ویروس کرونا تسهیلات بانکی اقامتگاه بومگردی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تاسیسات گردشگری پرداخت تسهیلات دریافت تسهیلات میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: امروزه با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب و کار‌های کوچک و متوسط و کسب و کار‌های دانش بنیان به ضرورت دیجیتالی سازی کسب و کارشان پی برده اند و در همین جهت برگزاری دوره دیجیتال مارکتینگ از برنامه‌ها و اولیت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک بوده است.

او افزود: برگزاری دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقمندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی با برند واچی https://vachi.ir/ کنند که با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.

بیشتر بخوانید

ثبت ۵ اثر در آثار فاخر صنایع دستی کشور

عرب بیان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تأکید دارند و اقامتگاه‌های بوم گردی کاملا در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بوم گردی‌ها در اصفهک است.

 برند واچی نیز محصولاتش را به صورت کاملا سازگار با محیط زیست و با بهره گیری از سنت‌های قدیمی بسته بندی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود