Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی (AMF-EB ۷) به صورت مجازی (Online) و به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران برگزار خواهد شد. تاریخ انتشار: 10:56 - 31 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۳۰۳۰۵

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، گشتاسب مظفری، دبیرکل این شبکه همکاری بین المللی شهر‌ها گفت: این رویداد شامل دو بخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش اول، شهرداران و مدیران شهری، صاحبنظران و نماینده گان سازمان‌های بین المللی، نشستی را با موضوع «اقتصاد و سلامت شهری در دوران پساکرونا» با هدف تبادل تجارب و رویکرد‌های مربوط به مدیریت و کنترل ابعاد اجتماعی و اقتصادی بحران کرونا در سطح شهر‌ها و نیز بررسی پیشنهاد‌ها و راهکار‌های اصولی و مناسب برای مدیریت همزمان و ایجاد تعادل و توازن میان دو چالش کلیدی این بحران یعنی «سلامت شهروندان» و «کسب و کار‌ها و اقتصاد شهری» خواهند پرداخت. در بخش دوم نیز که به نشست رسمی اداری هیات اجرایی ابن مجمع اختصاص دارد، موضوعات و مسائل اداری و اجرایی سازمان، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و تصمیمات مورد نیاز اتخاذ خواهد شد.

در این بخش موضوعاتی مانند بررسی گزارش عملکرد، برنامه راهبردی، برنامه‌های عملیاتی، بودجه، عضویت‌ها و دیگر موضوعات سازمانی، مطرح می‌شود.

مجمع شهرداران آسیایی (Asian Mayors Forum) یک شبکه غیردولتی و غیر انتفاعی بین المللی است که با حضور و مشارکت تعداد زیادی از شهرداران، مدیران شهری، اعضای انجمن‌ها و شورا‌های شهری و متخصصان و صاحب نظران حوزه برنامه ریزی و مدیریت شهری در سال ۲۰۰۸ میلادی در تهران پایه گذاری شده و مقر دائمی آن در این شهر مستقر است.

بیشتر بخوانید: احتمال بازگشت محدودیت‌های تردد و فعالیت اصناف وجود دارد

تا کنون بیش از یکصد شهر از سراسر قاره پهناور آسیا در نشست‌ها و همایش‌های بین المللی این سازمان در شهر‌های تهران، استانبول، بانکوک، منامه، هایکو (چین)، قزوین وغازی آنتپ (ترکیه) شرکت کرده اند و بیش از ۶۰ شهرآسیایی در این سازمان عضویت رسمی دارند. از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ ریاست دوره‌ای این سازمان با خانم فاطمه شاهبن، شهردار کلانشهر غازی آنتپ ترکیه است که همزمان ریاست اتحادیه شهرداری‌های ترکیه را نیز بر عهده دارد.

هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی متشکل از شهرداران ۲۱ شهر است که هر سه سال یکبار انتخاب می‌شوند و مسئولیت راهبری و پیشبرد تصمیمات مجمع عمومی و برنامه‌های سازمان را برعهده دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا شهرداری تهران کرونا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • مجوز برگزاری مجمع انتخاباتی دوومیدانی صادر شد
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • برگزاری مجمع هیات ژیمناستیک استان سمنان