Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجم پیشین استقلال گفت: باید همه چیز بسته و تعطیل شود تا مشکلات‌مان را ریشه‌یابی کنیم و قرارداد بستن با بازیکنان را یاد بگیریم. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

علی موسوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم, درباره شرایط استقلال و خطر محرومیت این تیم از سه پنجره نقل‌وانتقالاتی که هفته گذشته این باشگاه را تهدید می‌کرد, اظهار داشت: با این شرایط فقط نتیجه می‌گیریم که ما از وضعیت حرفه‌ای دور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تیم مدیریتی سابق و کنونی باشگاه فرد آگاهی وجود ندارد و فقط به بیراهه می‌رویم. 3 پنجره نقل و انتقالاتی که هیچ, باید همه چیز بسته شود تا مشکلات‌مان را ریشه‌یابی کنیم. باید جلوی گرفتن بازیکن خارجی و نقل و انتقالات گرفته شود تا یاد بگیریم وقتی رفتار حرفه‌ای و سواد قرارداد بستن نداریم, کاری انجام ندهیم. بهتر است فوتبال را تعطیل کنیم تا بیشتر از این آبرویمان در آسیا و دنیا نرود.

وی درباره اینکه عدم پرداخت مطالبات افرادی مثل بویان و شفر به ضعف مدیریت در استقلال برمی‌گردد یا تحریم‌ها کار را سخت کرده است, گفت: مگر قبل از تحریم‌ها این مسائل نبوده است؟ قبل از تحریم‌ها هم به قراداد‌هایی که امضا کرده بودیم, پایبند نبودیم. نا آشنا بودن به مسائل بین‌المللی و حقوقی باعث می‌شود کار به اینجا برسد و همیشه در قرارداد‌ها بازنده باشیم. مدیران فکر می‌کنند بازیکنان خارجی همانند ایرانی‌ها هستند که با یک صلوات و امضا کارشان تمام شود. بازیکنان خارجی حرفه‌ای هستند و تحت هر شرایطی پول‌شان را می‌خواهند. یک مربی مثل شفر طبق قانون پولش را می‌خواهد و به اینکه دلار چقدر بالا رفته کاری ندارد. این اتفاقات به کل فوتبال ایران و بیت‌المال ضربه می‌زند.

بازیکن پیشین استقلال عنوان کرد: خیلی وقت است که از آسیا فاصله گرفته‌ایم. الان شاید فقط بتوانیم یکی دو مرحله بالا بیاییم یا شانسی یکی از تیم‌های ما جزو 4 تیم برتر قرار بگیرد که آن هم مقطعی است. سال‌هاست در فوتبال درجا می‌زنیم, همه پیشرفت کرده‌اند ولی ما درگیر مسائل حاشیه‌ای هستیم. فقط 30-20 درصد فوتبال داریم و بقیه آن حاشیه است. فوتبال ما با این فرمان هر روز بیشتر در باتلاق فرو می‌رود.

موسوی در پاسخ به این سؤال که آیا موافق برگزاری مسابقات لیگ برتر در شرایط کنونی است, گفت: با استرسی که بین بازیکنان و تیم‌ها وجود دارد, برگزاری مسابقات را مثبت نمی‌بینم. الان بدنسازی تیم‌ها درست نیست و این موضوع مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد. این فوتبال با بدنسازی اول فصل جذاب نبود, وای به حال الان که بازیکنان دو‌سه ماه خورده‌اند و خوابیده‌اند! اگر الان بازی‌ها برگزار شود هم آسیب‌دیدگی زیاد می‌شود و هم بازیکنان شاداب نیستند. همه چیز باید تعطیل شود و تیم‌های برای بدنسازی سال دیگر آماده شوند تا حداقل فصل بعد لیگ خوبی داشته باشیم. لیگی که فقط استرس و بیماری باشد و بدنسازی نداشته باشد هیچ جذابیتی ندارد.

وساطت خلیل‌زاده برای حل مشکل استقلال و شرکت آریا برتر؛ قرار صلح یک ماهه برای طرفینجباری: آقای فتحی! اول مطالعه کن، بعد درباره من حرف بزن/ تو ضعیف‌ترین مدیرعامل استقلال بودی و خیانت کردیشفر: به فتحی گفتم اخراج پدرم اشتباه بزرگی بود و فیفا علیه استقلال رأی می‌دهد

 

انتهای پیام/

R7878/P/S3,27/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال استقلال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال استقلال فوتبال استقلال تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟

حدود ۱۰ درصد از مردم جهان ترجیح می‌دهند با دست چپ بنویسند؛ شاهدی بر عملکرد متفاوت مغز آنها که علت آن هنوز روشن نیست. با این وجود برخی تحقیقات جدید نشان داده که ترکیبی از «ژنتیک و تصادف» احتمالاً عامل ایجاد این ویژگی بی‌ضرر در انسان‌ها بوده است. 

 جیب، قالب راست‌دست یا چپ‌دست بودن انسان در همان هفته‌های اول بارداری ریخته می‌شود و بر اساس تحقیقاتی که گزارش آن در مجله Nature Communications منتشر شده، به نظر می‌رسد که «چند ژن نادر» در بدن چپ‌دست‌ها حدود سه برابر بیشتر از بدن راست‌دست‌ها یافت شده است. دانشمندان بر این باورند که این یافته مهم می‌تواند به ما بینش جدیدی درباره مکانیسم پشت این پدیده بدهد.

کلاید فرانک، مدیر تحقیقات مؤسسه ماکس پلانک در هلند و سرپرست این تیم تحقیق می‌گوید: «ما می‌دانیم که دو نیمکره مغز در جنین انسان‌های چپ دست و راست دست، به طور متفاوتی شروع به رشد می‌کنند که البته مکانیسم پشت این پدیده هنوز مشخص نیست. این احتمال وجود دارد که راست‌دست بودن نتیجه پیش‌فرض رشد اولیه مغز باشد که توسط ژنوم‌کدگذاری شده است.».

اما چه چیزی در جنین افراد چپ‌دست وجود دارد که باعث می‌شود بدن آنها از پیش‌فرض رشد اولیه مغز پیروی نکند؟

پاسخ را احتمالاً باید در ابزار‌هایی یافت که سلول برای مرتب‌سازی و مسیریابی پروتئین‌ها در اختیار دارد. دانشمندان در همین رابطه توانستند چندین توالی «دی‌ا‌ن‌ای» را که تنظیم کننده رشته‌های پروتئینی به نام میکروتوبول‌ها هستند در میان رایج‌ترین گونه‌های ژنتیکی در افراد چپ دست شناسایی کنند. 

کلاید فرانک می‌گوید: «این نوع گونه‌های ژنتیکی عموماً تأثیرات کوچکی بر ویژگی‌های انسان دارند، مثلاً تأثیرگذاری بر فعالیت یک ژن در یک بافت معین.» 

به همین دلیل در تحقیق جدید، محققان روی گونه‌های ژنتیکی تمرکز کردند که به جای تنظیم توالی رشته‌های پروتئینی، مستقیماً روی این توالی تأثیر می‌گذارند. 

اگرچه این‌گونه‌های ژنتیکی نادر هستند و حدود یک تا دو درصد «دی‌ان‌ای» را تشکیل می‌دهند، اما می‌توانند تأثیرات بسیار بیشتری بر ویژگی‌های انسانی در افراد معدودی که حامل آنها هستند، داشته باشند. پژوهشگران با بررسی ژنوم نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر که در پایگاه داده‌های بانک اطلاعات پزشکی بریتانیا ثبت شده بود، توانستند «جهشی» را شناسایی کنند که اگرچه نادر است، اما ۷/۲ برابر بیشتر در افراد چپ دست دیده می‌شود. این «جهش» که تنها یک نفر از هر هزار چپ دست را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بر ژن TUBB ۴ B تأثیر می‌گذارد. 

پژوهشگران بر این باورند که عنصر «تصادف» نیز در چپ دست شدن انسان‌ها نقش دارد. کلاید فرانک می‌گوید: «ما معتقدیم که در اکثر موارد، چپ دست شدن صرفاً به دلیل تغییرات تصادفی در طول رشد مغز جنین روی می‌دهد، آن هم بدون تأثیر ژنتیکی یا محیطی خاص. به عنوان مثال، نوسانات تصادفی در غلظت مولکول‌های خاص در طول مراحل کلیدی شکل‌گیری مغز.»

به طور مثال، میکروتوبول‌های موجود در شاخک‌های ظریف سطح سلول‌ها می‌توانند منشأ حرکات نامتقارن و جریان مایعاتی باشند که به ایجاد یک محور چپ- راست در جنین کمک کنند. محققان استدلال می‌کنند که با مشاهده این عنصر تصادفی، حتی دوقلو‌های همسان ژنتیکی نیز می‌توانند دست ترجیحی متفاوتی داشته باشند (یعنی یکی چپ دست و دیگری راست دست باشد.). 

اما چپ دست یا راست دست بودن می‌تواند بر دیگر عملکرد‌های بدن نیز تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، در میان افراد دچار اختلالات یا بیماری‌های روانی خاص، افراد چپ دست بیشتری یافت می‌شوند. 

به گفته کلاید فرانک، در میان افراد مبتلا به اسکیزوفرنی نیز احتمال اینکه فرد بیمار چپ دست یا «دو دست» باشد، دو برابر بیشتر و در افراد مبتلا به اوتیسم تا سه برابر بیشتر است.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • اوسمار: هنوز ۵ بازی دیگر باقی مانده است/ تا آخرین لحظه می‌جنگیم
  • اوسمار: تا آخرین لحظه می‌جنگیم تا به هدف خود برسیم
  • گولسیانی: پزشکان سپاهان بیشتر از بازیکنان آنها در زمین می‌دویدند!
  • اوسمار: شانس رسیدن به صدر جدول را از دست دادیم/ هواداران مثل ما ناراحت هستند
  • مورایس: تساوی با پرسپولیس فقط به نفع استقلال بود
  • حمید مطهری: بازیکنانم در نیمه دوم فوق‌العاده بازی کردند
  • تساوی تراکتور و استقلال درنیمه اول/نمایشی که اثری از فوتبال نداشت
  • رئال مادرید، الگویی برای استقلال و پرسپولیس که جام می‌خواهند 
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟