Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بازرگانی پتروشیمی، با وجود شروع تحولات مشهود در آن شرکت و همکاری و تعامل خوبی که در چهار ماه گذشته با دادگاه جرایم اقتصادی برقرار کرده بود، درمراحل پایانی بررسی های دادگاه از سمت خود کنار گذاشته شد. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همزمانی برکناری شبانه مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی (PCC) با مراحل نهایی بررسی فساد مالی در این شرکت و در آستانه صدور احکام نهایی در این خصوص ابهامات جدیدی را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید علی نواب که از اواسط بهمن سال گذشته به عنوان نماینده شرکت سرمایه گذاری ایران (سهامدار اصلی PCC) به عنوان سرپرست این شرکت فعالیت خود را آغاز کرده بود، از اواخر اردیبهشت امسال به سمت مدیرعامل بازرگانی پتروشیمی منصوب شده بود. با وجود شروع تحولات مشهود در آن شرکت و همکاری و تعامل خوبی که در چهار ماه گذشته با دادگاه جرایم اقتصادی برقرار کرده بود، درمراحل پایانی بررسی های دادگاه از سمت خود کنار گذاشته شد.

این درحالی است که پرونده بزرگ شرکت بازرگانی پتروشیمی که به پرونده "فساد پتروشیمی" معروف شده بود، در هفته های گذشته و با تعامل مدیران این شرکت و مسئولان دادگاه، در شرایط آرامی قرار گرفته بود و به نظر می رسد این شرایط برای برخی افراد پشت پرده چندان مطلوب نبوده است که در نهایت به این اتفاق منجر شد.

شنیده ها حاکی از این است که برکناری ناگهانی مدیرعامل این شرکت پرحاشیه در ساعات پایانی روز سه شنبه و آستانه تعطیلات چند روزه صورت گرفته و خبر این اتفاق نیز بدون اشاره به برکناری مدیرعامل مستقر که بیش از یک ماه از انتصابش می گذشت، با برخی اطلاعات غیر واقعی در خبرگزاری دولت به صورت شبانه منتشر شده است.

گفته می شود مدیرعامل برکنار شده، با برخی سفارش‌ها از طرف افراد منصوب به جریانی خاص برای انتصاب یا عزل برخی مدیران در طول دوره مسئولیت خود مخالفت کرده و این موضوع درکنار روندی که دادگاه فساد پتروشیمی طی می کرده از عوامل اصلی برکناری ناگهانی وی بوده است.

درحالی که در روزهای اخیر برگزاری دادگاه اکبر طبری با انعکاس بسیار گسترده ای در افکار عمومی روبرو شده و اخیرا برخی رسانه ها، از ارتباط بخشی از افراد درگیر در پرونده طبری با مدیران سابق بازرگانی پتروشیمی خبر داده بودند، این تصمیم جدید ابهامات بیشتری را برای این پرونده ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT12 واژه های کاربردی مرتبط صنعت پتروشیمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی صنعت پتروشیمی بازرگانی پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت مدیره این شرکت به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر اشاره و بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴ درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای سطح تولید است.

سهم ۲۵ درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده منجر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین به پیشرفت قابل‌توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، اشاره و تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم به‌منظور خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آتی این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) حمله ناگهانی خرس به یک خودرو
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران