Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@05:46:09 GMT

آلن دلون پس از یک سال سکوتش را شکست/ تجلیل از یک دوست

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۷۱۵۰

آلن دلون پس از یک سال سکوتش را شکست/ تجلیل از یک دوست

بازیگر سرشناس سینمای فرانسه سکوت یک ساله‌اش پس از سکته مغزی را شکست و از بهبودی‌اش خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک سال پس از سکته مغزی، آلن دلون سکوتش را شکست تا از دوستش روژه بورنیش که روز سه شنبه درگذشت، تجلیل کند.

آلن دلون که از ژوئن ۲۰۱۹ دچار سکته مغزی شده بود هیچ صحبت مطبوعاتی در این دوره انجام نداده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این بازیگر ۸۴ ساله سرانجام سکوتش را شکست و از غم از دست دادن روژه بورنیش که سه‌شنبه در سن ۱۰۱ سالگی درگذشت، به حرف درآمد.

خبرگزاری فرانسه با تایید اینکه این نخستین باری است که این بازیگر سرشناس پس از دریافت نخل افتخاری جشنواره فیلم کن با خبرنگارها صحبت کرده از قول دلون نوشت: این کار را برای بورنیش می‌کنم. نمی‌خواستم فقط چند خط در روزنامه‌ها درباره او نوشته شود. می‌خواستم به او ادای احترام کرده باشم.

وی در ادامه گفت: ما خیلی به هم نزدیک بودیم، دوستان ۵۰ ساله. امروز صبح که خبر درگذشتش را شنیدم خیلی غمگین شدم. با وجود اینکه از ۱۰۰ سالگی هم عبور کرده بود، انتظار شنیدن این خبر را نداشتم. او یک مرد بزرگ بود، یک پلیس بزرگ، بالاتر از همه پلیس‌ها. او بورنیش بود. او همان جور زندگی کرد که می‌خواست و در طول عمرش نوشت و برای سینما کار کرد.

آلن دلون که سال ۱۹۷۵ بازیگر فیلم «داستان یک پلیس» بود، همچنین گفت می‌خواهد از بورنیش تشکر کند زیرا این فیلم را ساخت. او گفت: او در نهایت از من خواست تا نقش خود او را بازی کنم. او مرا انتخاب کرد. وقت فیلمبرداری هم می‌آمد. این داستان او بود. زندگی او… من زیر نظر او بازی کردم. او بود که مرا کارگردانی کرد.

این بازیگر در نهایت در مصاحبه‌اش با خبرگزاری فرانسه از سلامتی خودش هم خبرهایی داد و گفت: بهتر هستم، اما خیلی وقت برد.

به گفته خبرنگاری که با دلون صحبت کرد او عادی حرف می‌زد و درست همانگونه بود که قبل از سکته مغزی‌اش بود و از روی متن چیزی نمی‌خواند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سکته مغزی آلن دلون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود

ایتنا - یک شرکت نوآور گامی نوین در عرصه فناوری تراشه‌های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر (BCI) برداشته و روش کم‌تهاجمی جدیدی را معرفی کرده که به افراد معلول اجازه می‌دهد کنترل عضلاتشان را دوباره به دست گیرند.
تراشه های مغزی دستگاه هایی هیجان انگیز هستند که سیگنال های الکتریکی مغز را به دستورات کنترل برای دستگاه های خارجی ترجمه می کنند.

شرکت سینکرون با رویکرد جدید و کم‌تهاجمی خود در زمینه کاشت این تراشه‌ها، توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند.

سینکرون از یک روش نوآورانه به نام "استنت رود" استفاده می کند که طی آن یک مجموعه تخصصی از الکترودها درون رگ خونی نزدیک قشر حرکتی مغز قرار داده می شوند. این کار از طریق جراحی ساده ای روی رگ گردنی داخلی انجام می شود و دسترسی به ناحیه مسئول کنترل حرکات عضلانی را ممکن می سازد.

رویکرد کم تهاجمی سینکرون مزیت بزرگی محسوب می شود، زیرا در مقایسه با روش های جراحی سنگین که در آنها جمجمه باز می شود، ریسک کمتر و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. این امر می تواند در آینده، فناوری تراشه های مغزی را بسیار در دسترس تر و کاربرپسندتر سازد.

کاربردهای بالقوه این فناوری بسیار امیدوارکننده است. تصور کنید افرادی که به دلیل فلج یا سایر شرایط عصبی، محدودیت حرکتی دارند، بتوانند تنها با فکر کردن، با دستگاه ها تعامل کنند یا ارتباط برقرار کنند. یا حتی افراد سالم بتوانند با قدرت ذهن، اشیا را کنترل کرده و تجربه های واقعیت مجازی، دستگاه های هوشمند خانگی یا اندام های مصنوعی را فراگیرتر مدیریت نمایند.

توسعه این فناوری البته با چالش هایی نیز روبرو است؛ از افزایش دقت و توسعه کنترل گرفته تا کاهش هزینه ها و رعایت مسائل حقوقی و اخلاقی. اما با وجود این موانع، سینکرون توانسته با جذب حمایت های مالی کلان از افرادی همچون بیل گیتس و جف بزوس، و کسب تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا، گام های مهمی در پیشبرد این فناوری بردارد.

تراشه های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر آینده ای امیدبخش را نوید می دهند؛ دنیایی که در آن مرز میان انسان و ماشین کمرنگ تر شده و کنترل محیط پیرامون تنها با افکار میسر خواهد بود. البته همگام با این پیشرفت ها، نیاز به قوانین شفاف برای حفاظت از حقوق بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • لوریان ۱-4 پاری سن ژرمن؛ جام به پاریسی‌ها چشمک زد
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • یحیی گل‌محمدی سکوتش را شکست؛ مشکلی برای کار ندارم و آماده خدمت به جوانان کشورم هستم!
  • عکسی عجیب از چهره شکسته آلن دلون
  • عکس | تصویری عجیب از چهره شکسته آلن دلون
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • تصویر عجیب از مردی که زمانی همه زنان دنیا عاشقش بودند!
  • عکس| جدیدترین تصویر از آلن دلون/تغییر چهره عجیب آقای بازیگر در 88 سالگی