Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@19:09:01 GMT

مرکز علمی کاربردی سحرخیز دانشجو می‌پذیرد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۸۴۶۲

 به گزارش ایلنا ، فرزاد سحرخیز، عضو هیات مدیره گروه شرکت های زعفران سحرخیز با اشاره به شروع فعالیت مرکز علمی کاربردی سحرخیز از مهر ماه سال ۱۳۹۸ ، این تجربه و عملکرد را موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت : پس از برگزاری موفقیت آمیز کلاس ها که با نظارت دقیق و طبق اصول سازمان سنجش و وزارت علوم همراه بود این مرکز آماده پذیرش ورودی جدید برای سال جاری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرزاد سحرخیز اظهار داشت: این شرکت همواره در راستای منافع سازمانی خود اندیشیده و در همه حال به فکر ایجاد ارزش افزوده برای کشاورزان و جامعه مرتبط با صنعت غذا بوده است.

عضو هیئت مدیره گروه شرکت های زعفران سحرخیز ادامه داد : همه روزه شاهد تلاش بی وقفه کشاورزان عزیزمان برای به بار نشستن این محصول کلیدی و استراتژیک هستیم. ما خود را در مرکز مسئول تقویت دانش علمی کشاورزان و فرزندانشان می دانیم به همین منظور، برای ارتقاء دانش کشاورزی، مدیریت و اشتغال آنها در صنعت زعفران و گیاهان دارویی و همچنین تعریف پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در مسیر رفع مشکلات صنعت زعفران و گیاهان دارویی تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

دکتر فرزاد سحرخیز در پایان به معرفی رشته های مرکز علمی کاربردی سحرخیز پرداخت و افزود: این مرکز در رشته های ، «کاردانی فنی باغبانی - تولیدی و فراوری زعفران» ، «کاردانی فنی باغبانی - گیاهان دارویی و معطر»،«کاردانی فنی باغبانی - گل و گیاهان زینتی» ، «کاردانی حرفه ای بازاریابی »«کاردانی حرفه ای امور بورس» ، «کاردانی حرفه ای تکنیک های فروش» ، «کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار» ، و «مهندسی فناوری باغبانی - گیاهان دارویی و معطر» دانشجو می پذیرد که علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های مرکز علمی کاربردی سحرخیز 05135414419و شماره تلگرام مرکز به شماره 09151019934 تماس حاصل فرماید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه دانشجو زعفران سازمان سنجش وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان

حجت‌الله شهبازی گفت: جهش جذب تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۲ زمینه‌ساز جهش تولیدات باغبانی با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.

او با بیان اینکه سال گذشته با جذب تسهیلات ۱۱۵ میلیارد ریالی در حوزه مکانیزاسیون نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد رشد ۱۴ برابری بودیم گفت: تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۱ معادل ۸.۴ میلیارد ریال جذب شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: این تسهیلات در حوزه ادوات باغی، گیاهان دارویی و گلخانه‌ای جذب شده است.

حجت‌الله شهبازی گفت: بین شهرستان‌های استان، ملایر با جذب ۵۵ میلیارد ریال رتبه اول، تویسرکان با جذب ۲۷ میلیارد ریال رتبه دوم و شهرستان بهار با جذب ۱۰ میلیارد ریال رتبه سوم استان را از آن خود کرده اند.

او توسعه مکانیزاسیون باغبانی را به منظور افزایش تولید محصولات باغبانی از نظر کمی و کیفی حائز اهمیت دانست و گفت: این مهم کاهش هزینه‌های تولید را نیز در پی دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه امکان تولید و عرضه محصولات با قیمت پایین از دیگر مزایای توسعه مکانیزاسیون باغات است گفت: رقابت‌پذیری در بازار‌های خارجی از دستاورد‌های کاهش هزینه تولید و توسعه مکانیزاسیون به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم