Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی نشان داد که آمریکایی‌ها به شدت از وضعیت کشور ناخرسند هستند و اکثرا فکر می‌کنند که ترامپ به تنش‌ها در بحران ملی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حالیکه تنها ۵ ماه تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده، این نظرسنجی که از سوی   AP-NORC انجام شده چندان دورنمای روشنی برای رئیس جمهور نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد او در رویارویی با پاندمی کرونا ، سقوط اقتصادی خشم عمومی از خشونت پلیس علیه یک سیاهپوست نتایج خوبی برایش نداشته است. اکثر آمریکایی‌ها، حدود ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان گفته‌اند که کشور به سمت نادرستی حرکت می‌کند. حدود دو سوم از جمله ۳۷ درصد جمهوری‌خواهان گفته‌اند ترامپ آمریکا را تقسیم کرده است.  

تنها ۲۴ درصد گفته‌اند که کشور در مسیر درستی حرکت می کند. درکل ۳۷درصد آمریکایی ها عملکرد ترامپ در شیوع کرونا را تایید کره‌اند. اکثر آمریکایی‌ها ۵۴ درصد گفته‌اند ترامپ در ناآرامی‌ها بعد از مرگ فلوید سیاهپوست به دست پلیس اوضاع را بدتر کرد. ۷۲درصد از سیاهپوستان آمریکا و ۵۱ درصد از سفیدپوستان معتقدند که ترامپ اوضاع را بدتر کرده است.

از هر ۱۰ آمریکایی ۹ تن از عملکرد ترامپ در کل ابراز نارضایتی کرده‌اند و تقریبا همین تعداد از عملکردش در مسایل نژادی ناراضی بودند. در میان سفیدپوستان ۴۵درصد ترامپ را تایید کرده‌اند و ۳۷درصد کارش را در مسائل نژادی درست ارزیابی کرده‌اند.

در نظرسنجی مذکور از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر می گویند انتظار دارند که اعتراضات اخیر در سراسر کشورشان تغییری مثبت را رقم بزند.

  کثریت آمریکایی‌ها همچنین معتقدند که ماموران پلیس این کشور به طور کلی پاسخی متناسب به اعتراضات داده‌اند. درصد کمتری اما گفتند که افسران پلیس آمریکا از زور افراطی استفاده کرده‌اند.

بر اساس این نظرسنجی ۵۴ درصد آمریکایی‌ها می گویند اعتراضات در کشورشان را تایید می کنند اما ۳۲ درصد با این اعتراضات مخالفت کردند. میزان ۱۴ درصد دیگر هم گفتند که نسبت به این اعتراضات نظری ندارند.

۴۴ درصد شرکت کننده‌های این نظرسنجی در عین حال گفته‌اند که این اعتراضات عمدتا تغییرات به جهت بهبود وضعیت را در کشورشان رقم میزند در حالی که ۲۱ درصد معتقد بوده‌اند که این اعتراضات تغییراتی منفی را در پی خواهد داشت. یک سوم نیز گفتند که این اعتراضات تفاوت چندانی در وضعیت به وجود نخواهد آورد.

هفت درصد آمریکایی‌ها گفتند که در هفته های گذشته در یک تظاهرات شرکت کرده‌اند. با وجود آنکه آمریکایی‌های سیاهپوست به میزان چشمگیری بیشتر احتمال تایید شرکت در تظاهرات را نسبت به آمریکایی های سفیدپوست داشته‌اند، این نظرسنجی همچنین مشخص کرد که حدود نیمی از کسانی که در اعتراضات بوده‌اند سفید پوست بوده‌اند.

از هر ۱۰ سیاهپوست آمریکایی حدود هشت تن می گویند اعتراضات را تایید می کنند. همچنین حدود نیمی از آمریکایی‌های سفیدپوست نظر مثبتی به این اعتراضات داشته‌اند در حالی که یک سوم آنها با آن مخالف  بودند.

در مجموع آمریکایی‌ها با احتمال بیشتری می‌گویند که این اعتراضات مسالمت آمیز بوده تا خشونت آمیز و گروه اول معادل ۲۷ درصد و گروه دوم معادل ۲۲ درصد بوده‌اند. اما ۵۱ درصد گفتند که از نظر آنها این اعتراضات مخلوطی از مسالمت آمیز و خشونت آمیز بوده است. اکثریت آمریکایی ها معادل ۵۵ درصد در این نظرسنجی تصریح کردند که از نظر آنها ماموران امنیتی به اعتراضات اخیر پاسخی مناسب داده اند.اما ۴۴ درصد تصریح داشتند که این ماموران علیه معترضان اعمال زور افراطی کرده اند. در عین حال ۵۴ درصد پاسخگویان عقیده دارند که نحوه پاسخ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اعتراضات که تهدید به اعزام ارتش برای سرکوب آنها کرده بود، وضعیت را بدتر ساخت.

تنها ۱۲ درصد گفتند که پاسخ ترامپ وضعیت را بهتر ساخت و ۳۳ درصد نیز گفتند که این پاسخ هیچ تاثیری بر وضعیت نگذاشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا آمریکایی ها بوده اند گفته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • واکنش کنعانی به زدن برچسب «یهودستیزی» به دانشجویان معترض آمریکایی
  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟