Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@12:41:26 GMT

افزایش ترافیک سایت خود با ۷ روش کاربردی

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۱۲۹۱

ترافیک سایت، مهمترین دلیل طراحی سایت برای هر کسب و کار اینترنتی می باشد. به زبان ساده ترافیک سایت یعنی بازدید مشتری ازسایت و هر چه بیشتر بهتر.

ترافیک سایت یک شاخص (KPI) مهم در موفقیت وب سایت  می باشد. بطوریکه باعث جذب کاربر و تبدیل آن به مشتری خواهد شد.

من پارسا طاهری هستم، مشاوره طراحی سایت و مدیر دیجیتال مارکتینگ شرکت ایزی وب و در این نوشتار تلاش دارم تجربیات مفیدی که دارم رو با شما به اشتراک بگذارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محتوای مفید را برای مشتری تهیه کنید.

فقط برای مشتریان هدف خود محتوای با ارزش و مفید تهیه کنید. برای مشتری متن و عکس و ویدیو تهیه کنید و در سایت منتشر کنید.

محتوای خوب باعث جذب مشتری میشود. همچنین الگوریتم گوگل بنام رنک برین (Google RankBrain Algorithm) با قابلیت هوش مصنوعی محتوا محور بوده و توانایی فهم محتوای شما را دارد و به شما کمک میکند تا محتوای شما به دست مشتریان هدف برسد.

این محتوای مفید توسط مخاطبین به اشتراک گذاشته می شود و باعث لینک سازی در سایر سایتها و شبکه های اجتماعی خواهد شد.

و این یعنی افزایش ترافیک و بازدید سایت.

بیشتر بخوانید: مقاله 9 قدم اصلی در تدوین استراتژی محتوا چیست؟

اینستاگرام، لینکدین، توییتر، فیسبوک فراموش نشود

تولید و به اشتراک گذاشتن محتوا مانند ویدیو، عکس، متن، اینفوگرافیک و پادکست و ارجاع آن به سایت ۶ مزیت مهم خواهد داشت:

باعث افزایش بک لینک می شود.

باعث افزایش ترافیک سایت می شود.

باعث رشد سئوسایت می شود.

شبکه اجتماعی رایگان فضایی برای معرفی برند شما و محصول، خدمات است.

متن شما به ۱۰۰ ها نفر نمایش داده می‌شود.

اشتراک‌گذاری در آن آسان است

طبق آمار جهانی کاربران اینترنت موبایل در ایران ۶۳.۶ میلیون نفر می باشد و این یعنی کاربران اول با گوشی خود سایت شما را مرور می کنند.

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو سایت سازگاری نمایش سایت با أنواع گوشی‌های همراه ، تبلت ها و لپ تاپ ها و کامیوتر های شخصی می باشد که به آن ریسپانسیو یا سایت واکنشگرا هم گفته می شود.

بازدید کننده در بدو ورود اگر سایت شما را زیبا و سایز شده در تلفن همراه خود ببینید، تمایل خوهد داشت تا در سایت شما بماند و محتوایی که برای او تهیه کرده بودید را مطالعه کند .

یعنی شما برای مشتریانی که با موبایل یا تبلت به سایت شما وارد میشوند اندیشیده اید.

این یعنی افزایش ترافیک سایت.

افزایش سرعت سایت

در دنیای ما که تکنولوژی به شدت پیش‌رفت کرده و سرعت اینترنت نیز به طور قابل توجهی به نسبت همین چند سال پیش رشد داشته است، دیگر کسی حوصله‌ی وب‌سایت‌هایی که از سرعت بارگذاری کمی برخوردار اند را ندارد. خود گوگل نیز معیار سرعت سایت را در زمره‌ی اصول سئو قرار داده است.

طبق آمارگوگل، اگر سرعت نمایش سایت شما بیش‌تر از ۳ ثانیه شود، ۴۰ درصد کاربران سایت را ترک خواهند کرد.

این آمار بخوبی نشان میدهد برای افزایش بازدید سایت خود باید به عوامل موثر در افزایش سرعت سایت توجه کنید و از یک شرکت طراح سایت کمک بگیرید.

برخی از موارد عبارتند از:

بهینه سازی تصاویر

بهینه سازی  قالب و کدهای سایت

استفاده از CDN

فشرده کردن فایل‌های کد

کم کردن تعداد ریدایرکت‌ها

استفاده از lazy load

ایمیل مارکتینگ، ارزانترین ابزار دیجیتال مارکتینگ

به نکات مهم زیر در ایمیل مارکتینگ توجه کنید:

با بانک ایمیلی هدفمند شروع کنید وترافیک هدفمند به سایت خود ارسال کنید.

محتوا ایمیل های خود را متناسب با صفحات لندینگ پیج خود هم محتوا کنید.

لیست ایمیل خود را بر اساس سلیقه و علایق کاربرانتان تقسیم بندی کنید.

برای هر دسته از مخاطبین ایمیلی خود، محتوایی مرتبط تولید کنید.

شبکه های اجتماعی که در آن فعالیت می کنید را در ایمیل خود درج کنید.

ایمیل‌های ارسالی‌تان باید حاوی Call to Action  باشند.

برای کاربران مدام ایمیل ارسال نکنید تا اکانت شما اسپم نشود.

یک دکمه‌ لغو اشتراک در پایان هر ایمیل قرار دهید تا کاربر بداند که قصد تحمیل خود را ندارید.

تبلیغات کلیکی PPC

متناسب با کلمات کلیدی هدف خود از تبلیغات کلیکی مانند گوگل ادز در جهت افزایش ترافیک سایت خود استفاده کنید. تبلیغات کلیکی، از سرعت بازدهی بسیار بیشتری در افزایش ترافیک سایت برخوردار است.

همچنین میتوانید از سایر ابزارهای تبلیغات کلیکی زیر استفاده کنید:

تبلیغات کلیکی مایکروسافت

تبلیغات کلیکی توییتر

تبلیغات درون برنامه ای

تبلیغات استوری اینستاگرام

تبلیغات کلیکی لینکدین

تبلیغات کلیکی بنری

تبلیغات کلیکی پینترست

استفاده از اینفلوئنسر ها

 اینفلوئنسر کسی است که توانایی تأثیرگذاری یا نفوذ (Influence) روی مخاطبین  و انسان ها از یک نفر به بالا را داشته باشد.

در این روش شما به کمک تاثیرگذاری اشخاص معروف، میتوانید از طریق محتوایی که یک اینفلوئنسر تولید میکند و خود را به عنوان یک خریدار محصول یا خدمات از سایت شما معرفی میکند، میتوانید ترافیک خوبی به سایت خود انتقال دهید. این ایفلوئنسر ها در شبکه های اجتماعی زیاد هستند میتوانید به لیست زیر توجه کنید.

چند نکته در باره اینفلوئنسر  مارکتینگ:

اینفلوئنسر، صادقانه به مخاطبان خود بگوید که درحال تبلیغ محصول شما است.

در کار و روش ارایه اینفلوئنسر دخالت نکنید

تعداد زیاد فالورهای زیاد اینفلوئنس، دلیل بر اثرگذاری بیشتر تبلیغ شما نیست!

میزان موفقیت آمیز بودن تبلیغ با این اینفلوئنسر را بسنجید

این روش را بارها با  سایر اینفلوئنسر ها هم تکرار کنید.

طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ

چگونه از تمامی ظرفیت‌های تبلیغات در فضای دیجیتال استفاده کنیم؟

برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 22481008-021

ترافیک وب‌سایت، مهم‌ترین ابزاری است که یک کسب و کار آنلاین دارد. بعضی از موارد بالا فنی هستند و باید قبل از طراحی سایت به آن توجه شود پیشنهاد میکنم قبل از شروع طراحی  سایت به مقاله سوالات کلیدی قبل از طراحی سایت را مطالعه کنید.

همچنین تیم برندینگ و دیجیتال مارکتینگ سه رخ در راستای بهبود کسب و کار شما می تواند با ارائه ی بهترین راهکارها و تعیین استراتژی کاربردی به ارتقاء بیزینس شما کمک کند و هر آنچه که بیزینس شما نیاز دارد به شما مشاوره دهد و راهنمایی کند.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: طراحی سایت دیجیتال مارکتینگ استراتژی برند افزایش ترافیک سایت دیجیتال مارکتینگ تبلیغات کلیکی برای مشتری طراحی سایت سایت خود سایت شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)

امروز، 15 شوال مصادف با سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم(ع) است. حضرت عبدالعظیم(ع) در روز پنجشنبه، چهارم ماه ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ قمری در زمان پیشوای هفتم شیعیان امام موسی کاظم(ع) در شهر مدینه زاده شد. پدر ایشان عبدالله و مادرش فاطمه یا حیفا نام داشتند و همسر وی خدیجه دختر قاسم بن‌حسن‌بن زیدبن حسن مجتبی(ع) بود.

حضرت عبدالعظیم(ع) به دستور امام علی النقی(ع) به شهر ری وارد می‌شود و در سرداب خانه یکی از شیعیان آن شهر به زندگی پنهانی روی می‌آورد. او روزها روزه می‌گرفت و شب‌ها به نماز می‌ایستاد. گاهی پنهانی از خانه بیرون می‌آمد و قبری را که اکنون روبروی آرامگاهش است، زیارت می‌کرد. وی پس از مدتی بیمار می‌شود و چندی بعد در 79 سالگی در روز سه‌شنبه، پانزدهم شوال سال ۲۵۲ قمری در زمان پیشوای دهم شیعیان امام هادی(ع) درگذشت.

حجت‌الاسلام احمد غلامعلی، عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث در گفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با ضرورت تبدیل آستان حضرت عبدالعظیم(ع) به قطب فرهنگی در کشور اشاره و اظهار کرد: به نظر می‌رسد که توجه به حرم حضرت عبدالعظیم(ع) ویژگی خاصی دارد که شاید بسیاری از اعتاب دیگر نداشته باشد. یعنی زمانی که ما به حرم مطهر امام حسین(ع) و امام رضا(ع) و دیگر ائمه اطهار(ع) قدم می‌گذاریم، می‌دانیم که ایشان امام معصوم هستند و زمانی که مخاطبان به این حرم‌های مطهر مراجعه می‌کنند، آن‌ها را دارای مقام امامت می‌دانند و ایشان را به صورتی در اوج مقام معنوی و علمی می‌بینند که هیچ انسانی قادر به دست یافتن به چنین مقامی نیست که البته تا حدی نیز این مسئله صحیح است.

وی افزود: البته در رابطه با حضرت عبدالعظیم(ع) بدین صورت نیست و ایشان انسان نیکو و صالحی از نسل امام حسن(ع) بودند که به مقامات بالای فقهی و علمی دست پیدا کردند. برخی از نوادگان امام حسن(ع) حتی در برابر ائمه(ع) ایستاده و ایشان را آزار دادند اما حضرت عبدالعظیم(ع) در حالیکه شخصیتی خودساخته و عالم بودند، به مقامی می‌رسند که ائمه(ع) مانند امام جواد(ع) و امام هادی(ع) نسبت به ایشان سفارشات فراوانی می‌کنند و حتی به کسانی که برای دریافت پاسخ سؤالات خود به ائمه(ع) مراجعه می‌کردند، آن‌ها را به حضرت عبدالعظیم(ع) رجوع می‌دادند.

غلامعلی ادامه داد: امام هادی(ع) در پاسخ به ابا حماد، از شاگردان و اصحاب خود می‌فرمایند که هر زمانی که در امور دینی منطقه خود با مشکل مواجه شدی، پاسخ خود را از عبدالعظیم(ع) بپرس و سلام ما را به او برسان. اینکه امام معصوم به افراد این‌گونه می‌فرمایند که برای دریافت پاسخ خود به حضرت عبدالعظیم(ع) مراجعه کنید، نشان دهنده جایگاه والای ایشان است. اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که بقاع متبرکه باید به اقطاب فرهنگی تبدیل شود، این سؤال را پیش می‌آورد که امروز در تهران، چند نفر وجود دارند که به این مقام دست یافته باشند و امام زمان(عج) افراد را برای دریافت پاسخ خود به ایشان ارجاع دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: امروز این ظرفیت وجود دارد که با معرفی حضرت عبدالعظیم(ع) به مردم، زمینه را برای الگو شدن ایشان و قطب فرهنگی شدن آستان مقدس ایشان برای مردم فراهم کنیم. حضرت عبدالعظیم(ع) با پیروی از ائمه(ع) و علمی که داشتند، به مقامی دست پیدا کردند که امام معصوم مردم را برای حل مشکلات به ایشان ارجاع می‌دادند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های دیگر حضرت عبدالعظیم(ع) علم ایشان است. پیش از تحریر نهج‌البلاغه از سوی سید رضی(ره)، حضرت عبدالعظیم(ع) کتابی از خطبه‌های امیرالمؤمنین(ع) را گردآوری کرد و این کتاب بعدها یکی از مصادر نهج‌البلاغه شد. کتاب دیگری از احادیث امام علی(ع) وجود دارد که خوشبختانه طی سال‌های اخیر منتشر شد و این کتاب شامل احادیثی از امیرالمؤمنین(ع) است که حضرت عبدالعظیم(ع) از امام جواد(ع) نقل کرده است. این کتاب امروز در دسترس ما قرار دارد و مردم باید با آن آشنا شوند.
حرم حضرت عبدالعظیم(ع)؛ قبله تهران

غلامعلی با اشاره به اینکه حضرت عبدالعظیم(ع) زمان حیات پنج امام معصوم را درک کرده است، ‌تصریح کرد: کتاب‌های حضرت عبدالعظیم(ع) در رابطه با امیرالمؤمنین(ع) کتب بسیار گرانبهایی هستند و این مسئله نشان دهنده آن است که مردم نیز باید به تأسی از ایشان از سخنان امام علی(ع) به صورت کاربردی استفاده کنند. نکته دیگری در رابطه با بارگاه حضرت عبدالعظیم(ع) این است که به عنوان قبله تهران مطرح می‌شود، بدان معنا که قبله مردم تهران باید معنویت، زهد، علم، نور خدا و ولی خدا باشد. هدف مردم تهران باید رسیدن به نقطه کمالی باشد که در آن هم دنیا و هم آخرت را داشته باشند و بتوانند این معنویت را در زندگی خود پیاده کنند.

وی افزود: لذا حضرت عبدالعظیم(ع) صرفا یک محدث و راوی نبودند، بلکه یکی از علمای بزرگی محسوب می‌شدند که توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و این توانمندی علمی را نیز امام معصوم تأیید کرده بودند. این سؤال مطرح می‌شود که امروز چه تعداد از عالمان وجود دارند که این‌گونه بوده و توان پاسخگویی به جوانان و مردم را داشته باشند؟ متأسفانه امروز حتی نمی‌توانیم پاسخ جوانان خود را به خوبی بیان کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: تأسی به سیره حضرت عبدالعظیم(ع) و اینکه بارگاه ایشان قبله تهران است، نشان می‌دهد که باید در پاسخگویی علمی و شبهات توانمند شویم. یک از ویژگی‌های حضرت عبدالعظیم(ع) عرضه دین خود به امام معصوم بود که در نهایت نیز امام هادی(ع) مهر تأییدی بر ایشان زده و فقاهت و مرجعیتشان را تأیید کردند. امروز نیز باید همگان دین و دین‌داری خود را بررسی و تحلیل کرده و آن را به قرآن و روایات اهل بیت(ع) عرضه کنند. لذا باید ظرفیت فرهنگی اعتاب مقدسه را احیا کنیم تا بتوانند قدرت و عظمت معنوی و علمی ایشان را به جامعه نشان داد.

وی با اشاره به حدیث امام هادی(ع) که فرمودند: «هر کسی عبدالعظیم(ع) را در ری زیارت کند، مانند کسی است که امام حسین(ع) را در کربلا زیارت کرده باشد» گفت: در میان ائمه(ع) برای دو امام یعنی امام حسین(ع) و امام رضا(ع) ثواب زیادی نقل شده است. اینکه زیارت یک امامزاده ثواب زیارت سیدالشهدا(ع) را داشته باشد، مسئله بسیار مهمی است که باید مورد توجه باشد. امامزادگان بسیار بزرگی وجود دارند که برای هیچ‌کدام از این شخصیت‌ها نقل نشده و یا به دست ما نرسیده که ثواب زیارت ایشان هم‌اندازه ثواب زیارت سیدالشهدا(ع) باشد.

غلامعلی تصریح کرد: در روایات آمده است که هرکسی قبر حضرت عبدالعظیم(ع) را زیارت کند، بر خدا لازم می‌شود که او را داخل بهشت کند. این مسئله نشان می‌دهد که باید از لحاظ فرهنگی به صورت خیلی دقیق و حساب شده بر روی شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) و شناساندن آن به مردم تلاش کنیم تا زمینه برای آگاهی مردم و تبدیل بقعه ایشان به قطب فرهنگی برای مردم فراهم شود. صاحب بن عباد یکی از وزرای بزرگ آل‌بویه بود و زمانی که می‌خواست حضرت عبدالعظیم(ع) را معرفی می‌کند، این‌گونه بیان می‌کند که حضرت عبدالعظیم(ع) شخصی بود که ورع داشت، وارد شبهه نمی‌شد، دین‌دار بود، اهل عبادت بود، به امانت‌گویی و راستگویی شهرت داشت، به امور دینی دانا بود، توحید و عدل را باور داشت و احادیث بسیاری را از اهل بیت(ع) نقل می‌کرد.

وی اظهار کرد: آستان حضرت عبدالعظیم(ع) قبله تهران است. ایشان صاحب ورع و پرهیزکار بود. تکیه بر همین نکته از زندگی حضرت عبدالعظیم(ع) باعث می‌شود تا بسیاری از معضلات اجتماعی و فرهنگی در جامه حل شود. لذا باید بیش از پیش به شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) بپردازیم و سیره ایشان را به عنوان الگویی تمام‌عیار به جامعه معرفی کنیم. امروز مجموعه‌ روایاتی که حضرت عبدالعظیم(ع) از ائمه(ع) نقل کرده در کتابی به نام حکمت‌نامه حضرت عبدالعظیم(ع) گردآوری شده است که حاوی نکات بسیار آموزنده در رابطه با سبک زندگی متعالی است.


روایات عبدالعظیم(ع)؛ زمینه‌ساز سبک زندگی متعالی

غلامعلی تصریح کرد: عمل به روایات و برجستگی‌های زندگی حضرت عبدالعظیم(ع) زمینه‌ساز رسیدن به سبک زندگی صحیح و متعالی است. ایشان در حدیثی از امام جواد(ع) که از امیرالمؤمنین(ع) نقل کرده‌اند این‌گونه بیان می‌کند که انسان در زیر زبان خود پنهان است. اگر فقط به همین نکته از احادیث نقل شده از حضرت عبدالعظیم(ع) تمسک کنیم، بسیاری از رفتارها و مدیریت‌های نادرست در جامعه حل شده و به تبع آن نیز مشکلات جامعه کاهش پیدا می‌کند. لذا برای اینکه آستان حضرت عبدالعظیم(ع) به قطب فرهنگی در جامعه تبدیل شود، باید اخلاقیات و سیره ایشان را به مردم و جامعه شناسانده و آن‌ها را در جامعه کاربردی کنیم.     

گفت‌وگو از مجتبی افشار

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • نحوه تعمیر تیوپ لاستیک دوچرخه سوراخ شده؛ یک ترفند ساده و کاربردی (فیلم)