Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام با اشاره به وجود زیرساخت مناسب برای توسعه کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری و خلاقیت گفت: حمایت از توسعه کسب‌وکارهای نوین در بستر فناوری اطلاعات از رویکردهای اصلی برای اشتغالزایی جوانان است.

«عباس بیرامی» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تأکید بر توسعه زیرساخت‌ها و خدمات ارتباطات در استان به‌ویژه مناطق روستایی و محروم، اظهار کرد: حمایت از کسب و کارهای حوزه فاوا از طریق سامانه‌های «ایران نوآفرین» و «ایران کارفا» ، توسعه اشتغال‌زایی در شرکت‌های نوپای حوزه فاوا، ایجاد شتاب‌دهنده‌های سازمانی، ایجاد سرمایه‌گذاری جسورانه شرکتی، توسعه پلتفرم‌های کسب‌وکار مبتنی بر فناوری اطلاعات، حمایت از عرضه‌کنندگان محصول در پلتفرم‌های کسب‌وکار  مبتنی بر فناوری اطلاعات، حمایت از به‌کارگیری نیروی انسانی در اصناف حوزه فاوا و همچنین حمایت از بخش خصوصی در راه اندازی واحد‌ تولیدی تجهیزات هوشمند به عنوان یک مولفه اثرگذار بر اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی از برنامه‌های اصلی این اداره کل در سال ۱۳۹۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار طرح‌های اشتغالزایی حوزه فناوری استان ایلام که در سامانه «کارا» ثبت شده است، گفت: تاکنون ۸۸ طرح با اشتغالزایی ۱۷۰ نفر به این اداره کل ارسال شده که از این تعداد ۴۳ طرح با اشتغالزایی ۸۶ نفر مورد تأیید قرار گرفته و مشمول دریافت تسهیلات شده‌اند.

بیرامی حمایت از توسعه کسب‌وکارهای نوین در بستر فناوری اطلاعات بویژه تولید اپلیکیشن‌های تلفن همراه را یکی از رویکردها‌ی اصلی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام برای اشتغالزایی جوانان عنوان و تصریح کرد: تا کنون ۱۴ فقره تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی جمعا به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های موبایلی اختصاص داده شده است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام بر ضرورت حمایت از برگزاری رویدادهای استارتاپی و ایده‌شو برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نقش این نوع برنامه‌ها در توسعه کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری، ادامه داد: ایده‌شو مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی(ره) استان ایلام، رویداد دانش آموزی تیموتک و رویداد استارتاپی IT در سلامت از جمله برنامه‌هایی بود که با حمایت این اداره کل و نهادهای مرتبط در سال گذشته برگزار شد. 

بیرامی افزود: راه اندازی مرکز تجمیع کننده محتوا در استان با ایجاد اشتغال مستقیم ۱۴ نفر ، راه اندازی مرکز تسهیل‌گری و توانمند‌سازی فاوا در جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام از محل اعتبارات ملی، حمایت و راه اندازی ۴ شتابدهنده استانی از دیگر فعالیت‌های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور توسعه اشتغال جوانان در این حوزه است.

وی به اجرای طرح مهارت‌آموزی سربازان وظیفه با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: از زمان تصویب این طرح تا کنون ۹ دوره آموزشی در زمینه شبکه‌های کامپیوتری و فیبر نوری با حضور ۲۱۲ نفر از سربازان فارغ‌التحصیل رشته‌های مرتبط در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور توانمند‌سازی این قشر برگزار شده است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام همچنین با اشاره به راه‌اندازی دفاتر پیشخوان به منظور ارائه و تسهیل خدمات ارتباطی به اقشار مختلف مردم استان گفت: امسال ۱۶ مجوز جدید با اشتغالزایی حداقل ۳۲ نفر صادر شده است که این مهم می‌تواند سطح دسترسی مردم به خدمات ارتباطی در مناطق مختلف استان به میزان قابل توجهی ارتقاء دهد.

بیرامی به مشکلات کسب و کارهای حوزه فاوا اشاره کرد و افزود: بواسطه اینکه نوع همکاری در این حوزه پروژه‌ای است عدم امکان ثبت مشاغل فناوری در سامانه رصد یکی از مشکلات فعالان در این عرصه می‌باشد، همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور به کسب و کارهای متضرر حوزه فاوا هیچگونه تسهیلاتی اختصاس نیافته که امیدواریم با رایزنی‌های صورت گرفته این موانع در توسعه مشاغل این جوزه برطرف شود.

وی در پایان با اشاره به وجود زیرساخت مناسب برای توسعه کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری و خلاقیت در حوزه فناوری اطلاعات و وجود مراکز رشد، نوآوری و شتابدهی در استان تصریح کرد: همه جوانان خلاق و نوآور می‌توانند با ارائه طرح‌های خود در حوزه فاوا  در این مراکز از حمایت‌های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام به منظور توسعه کسب‌ و کارهای فناورانه بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کسب و کارهای توسعه کسب راه اندازی حوزه فاوا اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی